- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.E.K..
senior tag
Hátha másnak is jól jön/esetleg tud más megoldást:
Csináltam egy ilyet:
Tasker: profile "kimásolás"
- Event: file modified (megadva a file pontos útvonala) --> Task "másol" hozzárendelve
- Task "másol":
1. File az sd kártya megadott mappájába másolása.
2. Foldersync pluginban mappapár megadva, művelet: szinkronizálás.
Ha minden igaz ezt az eredményezi hogy a file változásakor a tasker elmásolja azt a foldersync által már elérhető helyre, és elindítja a másolást a webdav mappábaNa most ez szép elmélet volt, de a /system-et mint útvonal ugyan be lehet gépelni a "file modified"-nál (kitallózni csak az sd-t és a belső tárhelyet lehet), de az ott lévő állománnyal nem foglalkozik a task így se.
Végül annyit módosítottam a dolgon hogy
- Event: Notification Watch -> from "Adaway" with "Sikeres alkalmazás" in title.with "Sikeresen alkalmazva" in text.with ""in ticker.Mondjuk azóta még nem volt frissítés, szóval tesztelve még nincs, de bizakodom hogy így már menni fog
-
Roxkex
senior tag
válasz
aprokaroka87 #7189 üzenetére
Vicc ...
Én meg csináltam egy saját Notify Sound taskot. Ezt meghívtam egy másik taskból de akkor nem játsza le a notification sávon a hangot. Viszont ha nem kül taskban hívva csinálom akkor minden oké ... FuriAdamo_sx: Nah, nekem ilyen nem volt.
-
adalbert
csendes tag
válasz
B@ldrick #7183 üzenetére
Köszönöm. Ha lehetne egy kicsit bővebben kifejtenéd, vagy legalábbis több képpel ilusztrálnád, mert így nem találom a megfelelő lépések helyét. Vagy megosztanád valahol ezt a beállítást, s feltelepíteném a saját telefonomra az importálás funkció alatt. Előre is ködzi.
-
Roxkex
senior tag
válasz
aprokaroka87 #7186 üzenetére
Igen ilyesmiket Én is vettem észre sajna :\ De a lényeg, hogy meg tudom kerülni a music play - notification sávon
-
Roxkex
senior tag
válasz
aprokaroka87 #7182 üzenetére
Azóta rátaláltam Én is a saját hívásrögzitéses megoldásának mélyebb beállításaira. Kipróbálom majd s meglátjuk milyen
A notis cucc meg R3Pro alatt patika volt. Persze a music play media sávon megy
Csak azzal az a baj, hogy ha a telefon némítva van de a média kicsi hangerőn van akkor is kiadja a hangot .... Pedig nem kéne ... Vagy amikor pont fordítva. Média nullán de értesítés van akkor meg nem adja ki
Szerk.: A music play notification sávon is .egy szal problem solved...
-
aprokaroka87
nagyúr
1.
Ahogy nézem a Tasker nem barátkozik a miui saját értesités kezelés megoldásával.Esetleg probáld meg a media > music play opciót, és ott semmikép se a notication hangsávot válaszd.
( Vagy a Tasker app értesités résznél keresd a megoldást )
2.
Ha gyári romot használsz RN7-en, van hivásrögzités opció gyárilag.
Az nem jó? -
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Nem régiben telefont cseréltem egy Redmi 3 PROról váltottam Redmi Note 7-re.
Szerettem volna az ott elkészített taskjaimat itt is használni de ennek során 2 problémába ütköztem.
1. Valamiért ez a telefon a az Alert-Notify Sound actionben a hangot nem játsza le
2. Szerettem volna felvenni egy telefon hívást a taskerrel de amikor a record audionál beállítom sourcenak a call-t akkor ez a hiba toast fogad: "failed to init media recorder"....Ezen problémák bármelyikével taldlkozott valaki már ? Esetleg valamk megoldás ötlet ?
-
adalbert
csendes tag
Segítségeteket szeretném kérni a Tasker használatához. Egyetlen dolgot szeretnék csak, hogy felolvassa a bejövő hívók nevét, ha szerepel a telefonkönyvbemben. Találtam erről egy videót, ami egy régi változatáhotz készült, ezért elakadtam . Az internetes használati utasítás sem ér számomra sokat, mert nagyon szerény a nyelvtudásom, s a rengeteg opció közt teljesen elveszek.
-
kaciokos
őstag
válasz
kaciokos #7170 üzenetére
Tényleg senki nem akart még második SIM-et kapcsolgatni Taskerrel? Sajnos a 7169-es postban általam írt változók semmiképp sem elegek, csak látszólag kapcsolgatják a SIM-et.
Külföldi fórumokon sem találtam okosságot.
-
olaszos33
csendes tag
Sziasztok!
Azt hogyan kell beállítani hogy adott parancsot késleltetéssel csináljon meg?
Azt akarom ha a tambletet leveszem az AC-ról ne egyből hanem rá pár percre kapcsolja le a wifit.Hiába állitottam sorrendben wait-et majd a wifi off-ot egyből lekapcsolja.
KösziUi.:Ha valaki pro privátba adna egy számot és felhivhatnám 1 percre nagyon hálás lennék
-
Adamo_sx
aktív tag
Frissítettem a telefonomat 10-es androidra (XIAMOI MIX2S). Azóta, ha a helymeghatározás ki van kapcsolva, akkor a %WIFII változóban nincs bent a wifi hálózat SSID-je, az van helyette, hogy "<unknown>"
. Van erre valami megoldás, vagy innentől a helymeghatározást állandóan bekapcsolva kell tartani, hogy az SSID-re épülő profilok működjenek?
-
pocok1970
tag
Üdv a Profiknak!
Adott egy android 9.0-val "hajtott" nem rootolt autó fejegység. Sajnos az "álmodozás" funkciót nem lehet beállítani a "lebutított" oprendszerében. A taskerrel szeretném ezt a hiányosságot pótolni. A navigáció működése kivételével szeretném futtatni az óra appot 30 másodperces késleltetéssel. Tehát ennek futnia kellene mindig, csak akkor nem ha a nyóvigációs program fut az előtérben. Tudnátok ebben nekem segíteni? Nem vagyok teljesen "láma" ebben a témában,de eddig nem sikerült összehoznom. Minden ötletet szívesen várok! Előre is köszönöm! -
kaciokos
őstag
Samsung S10e-n második SIM-et szeretnék időzítetten, illetve quick settings ikonról ki-be kapcsolgatni. Megpróbáltam elcsípni, hogy ha a beállításokban átkapcsolom, milyen változókat használ, és ezeket találtam:
- System / phone2_on
- System / vowifi_menu_enableÖsszeraktam mindent, és nagyjából működik is, de van két hiba, mondjuk az első csak inkább bosszantó, a második elég kellemetlen.
1. Ha a Tasker kapcsolja be a 2-es SIM-et, az értesítési sávban nem jelenik meg az a csík, amivel az elsődleges SIM-et tudom kiválasztani. Ha kikapcsolom a képernyőt, és pár másodperc után bekapcsolom, már ott van.
2. Néha előfordul olyan, hogy a 2-es SIM bekapcsol, térereje is van, de furán működik: ha ilyenkor én próbálok hívni valakit a 2-es kártyáról, akkor az 1-esről hívja (és a hívás alatt nem is jelzi ki a hívás képernyőn felül a SIM ikonját, mintha nem is lenne 2-es SIM), viszont ha ilyenkor felhív valaki a 2-es SIM-en, akkor kicsörög, tudok beszélni, és ha ezután próbálok hívni a 2-es SIM-ről, működik. Ezt a jelenséget nem mindig produkálja, kb. 4-5 esetből egyszer.
-
kaciokos
őstag
Köszi szépen, az AOD kapcsolgatás működik.
Az AutoNotification-nel viszont meggyűlt a bajom, valószínűleg rosszul akarom használni. Létrehoztam Taskerben egy profilt, ahol eseménynek az Event - Plugin - AutoNotification - AutoNotification lehetőséget választottam, és nem írtam be szűrőt, hogy minden notification-re vonatkozzon, de nem működik.
-
HREH
senior tag
válasz
kaciokos #7165 üzenetére
Szia!
Settings > Custom Setting
action-nel tudod kapcsolgatni, így:Always On Display (686)
A1: Custom Setting [ Type:System Name:aod_mode Value:=:=toggle=:= Use Root:Off Read Setting To: ]Tesóm A50-én teszteltem, azon működik.
AutoNotification-nel tudod vizsgálni, hogy van-e aktív értesítésed. -
kaciokos
őstag
Az új telefonomon (Samsung S10e) sajnos nincs értesítő LED, helyette van Always On Display funkció, amivel az a baj, hogy folyton bekapcsolva tartja a képernyőt, és emiatt eszi az akkut. Arra gondoltam, hogy jó lenne, ha tudnám ki-be kapcsolgatni attól függően, hogy van-e aktív értesítésem. Sajnos első nekifutásra nem találtam ilyen opciót a Taskerben, gondolom azért, mert gyártó függő funkció. Nincs valakinek ötlete, hogyan lehetne ezt kerülő úton megvalósítani?
-
RCH
tag
Segítség, segítség!
Kezdek bekattanni.
Szülinapi emlékeztetôt akarok készíteni Tasker + Autocontact segítségével.
Minden délben átnézi a Tasker a naptárat és ha van bejegyzés, melyben szerepel a "születésnapja", azt átemeli egy változóba, aminek a tartalma mondjuk "Vég Béla születésnapja" lesz.
Ebbôl kell kiszednem a nevet, ami alapján az Autocontacts beazonosítja az embert, kikeresi a számát, fotóját, blabla.
Az Autocontacts paraméterben a nevet kéri, amit a naptárbejegyzésbôl tudok kinyerni variable find/replace paranccsal (születésnapja szó cserélôdik semmire, így csak a név marad), vagy a másik verzó, hogy a naptárbejegyzés szavaiból tömböt hozok létre és akkor az elsô két elem a vezetéknév, keresztnév lesz.
Bármelyiket is választom, az Autocontacts megkapja egy változóban a nevet, de valamiért nem tudja értelmezni.
Ellenôrzésképp Flash-sel kiirattam a változó tartalmát (Vég Béla), szerintem nincs felesleges space, vagy ilyesmi de az autocontacts nem szereti. (Ha felcserélem a vezetéknevet a keresztnévvel, akkor se.) Ellenben, ha nem változót használok a paraméter megadásnál, hanem kézzel beírom, hogy Vég Béla, akkor minden tökéletesen mûködik.
Képtelen vagyok rájönni hol a hiba. -
HREH
senior tag
válasz
justmemory #7159 üzenetére
Az azért van, mert ha azonos időpontokat állítasz be a Time feltétel (context) From és To részeihez, akkor eventként kezeli a Tasker, és a profil csak egy pillanatra lesz aktív (jelen esetben csak addig, amíg lekérdezi, és kirakja az értesítést). Ezért nem is jeleníti meg az értesítési sávban, mint aktív profil.
-
justmemory
senior tag
válasz
justmemory #7157 üzenetére
Mondjuk most meg az a fura, hogy az értesítési függönyön az szerepel, hogy "no active profile"... Lineage OS-t használok, nem tudom számít-e... De legalább müködik és ez a lényeg
-
Bozek
nagyúr
válasz
justmemory #7155 üzenetére
A Profiles fülön a Time miért nem jó? Mindkét értékhez beállítod a 00:01-et és akkor csak abban az időpontban fut le.
-
justmemory
senior tag
Sziasztok!
Nem olyan régóta használok Androidot, a Taskerrel pedig éppen csak ismerkedem, és ahogy lennie kell, el is akadtam picit, ebben szeretnék segítséget kérni.
A dolog lényege, hogy egy SL4A python scriptet szeretnék futtatni mondjuk, hogy minden nap éjfélkor, vagy 00:01-kor, ez igazából mindegy; a script pedig egy értesítést küld a lehúzható értesítési függönyre. A script maga működik, hozzá is tudom adni a Taskerhez, és onnan futtatva is működik, ha manuálisan futtatom, de valahogyan sehogyan sem tudom beállítani, hogy magától lefusson.
Amiket próbáltam:
1. Application-ként hozzáadni a Tasker-hez, és úgy adni egy if feltételt %TIME-al, de így nem fut le magától a megadott időpontokban (még csak zöldre sem változik a Task, illetve az értesítési függönyben vagy miben sem jelenik meg a Task neve a Tasker értesítésben). Próbáltam mindenféle egyenlőségre: math equal, equal, even... Illetve az idő formátumot is próbáltam variálni: 00:00, 00.00, 0000. Semmi.
2. Day-ként hozzáadni a Tasker-hez. Na most itt csak a napokat tudtam beállítani (akár a hónapok napjai, akár a hét napjairól beszélünk), hónapokat már nem, illetve itt eleve nem világos, hogy miért is nem tudom kijelölni mondjuk az összes hónapot; valami olyasmit ír, hogy DayContext is not needed if every month or day is selected...Ezt nem igazán értem, de oké, ki tudom jelölni az összes napot a héten. Zöldre is vált a Task (illetve az értesítési függönyben is megjelenik a Task neve), mikor érvényesítem, az állapotsorban meg is jelenik a kis óra ikon azzal, hogy 00:00-kor lesz esemény, ehhez képest nem fut le, pedig még azt is beállítottam a collision handling-nél, hogy szakítsa meg a már futó task-ot (noha nem kellene, mert ez nem egy folyamatosan futó script, csak csinál egy lekérdezést, és ki is lép), de semmi eredménye... Ha újraindítom a telefont, akkor pl. simán lefut, és megjelenik az értesítés.
Valakinek van-e valamilyen ötlete erre, mit csinálok rosszul, mit kellene inkább beállítani, stb...?
Köszönöm.
-
Sziasztok,
abban tudna valaki ötletet adni, hogy lezárt mobil képernyőnél miért nem indul el egy alkalmazás?
Tasker --> (Auto)Launch plugint használok erre.Feloldott képernyőnél működik.
-
kaciokos
őstag
Így van, ez egy fontos funkció, pl. vannak olyan repülőgépek, ahol már van WiFi, és használható (persze általában horror áron), ilyenkor be kell, hogy tudd kapcsolni a WiFi-t anélkül, hogy a telefonod megpróbálna felcsatlakozni a mobil hálózatra. Szintúgy a BT is bekapcsolható, a használata a legtöbb repülőn engedélyezve van.
-
Bohus
aktív tag
válasz
the radish #7150 üzenetére
Mérget mertem volna rá venni, hogy repülő módban nem lehet bekapcsolni a WiFi-t, merthogy azt épp arra találták ki, hogy egyik antenna se sugározzon. Erre tessék, én is be tudom kapcsolni repülő módban (Samu A8), fel is csatlakozik rendben a hálózatra.
Szerintem a Tasker "jogkövető" módon működik, és egyszerűen nem engedi kapcsolgatni. -
the radish
senior tag
válasz
the radish #7146 üzenetére
Közben sok mindenre rájöttem, úgyhogy a kérdéseim egyelőre okafogyottá váltak. 😀
-
... Közben rájöttem mi a rákfenéje a problémámnak és a taskernek az APP-okra vonatkozó (IF) feltételei miért nem 'érzékelik' az APP-ot: Mert az adott APP TASKER PLUGIN része nem úgy viselkedik mint maga a teljes értékű APP és a tasker nem értékeli az app futásaként!!!
Tehát a plugin kavart be...
Úgy vettem észre hogy a Tasker-ben egy TASK-on belül elindítottam az APP PLUGIN részét és a teljes APP-ot is. Ekkor volt jelzés hogy elindult az APP, ráfutott az ezt vizsgáló IF feltételre.
Viszont mikor csak az APP PLUGIN indult el - ugyan az is futott szépen, csak erre meg nem lehet (egyelőre nem jöttem rá) futást vizsgáló működőképes feltételt beállítani...
Hiába adom meg hogy figyelje az APP futását, ha csak a plugin fut nem ad jelzést erre..És még az is egy érdekesség, (teló újraindítás, valamint ADB engedélyezés után) hogy a plugin rész az elindul lezárt képernyő mellett is, míg a teljes app nem indul el - ahogy előző hozzászólásban jeleztem)
Esetleg olyat lehet hogy a Tasker az indított Tasker Task-okat figyelje?
-
Köszi az ötletet!
Én még csak most ismerkedem a Taskerrel, de látom hogy ugyanazon feladatra több megoldás is létezhet.
Arra viszont (és voltaképp ez lenne a legfontosabb) még nem találtam megoldást, hogy lezárt képernyő és háttérben nem futó programot hogy lehetne elindítani..
Van egy olyan TASK-om ami 2 lépést csinál,
1. Elindítja az app-ot
2. az elindított app plugin funkcióját hívja meg
de ugyanúgy nem indul el továbbra sem, csak ha fel van oldva a kijelző, avagy a háttérben egyszer már el lett indítva az app.. -
the radish
senior tag
Sziasztok!
Llama-t használtam eddig, de sajnos elmúlt az idő felettünk.
Taskerrel ma találkoztam először, nagyon érdekesnek találom.Létrehoztam egy éjszakai profilt, mely adott területen este repülőüzemmódba teszi a telefont, (Cella infók meghatározását nem találtam.)
Viszont szeretném ezt a profilt csak akkor működtetni, ha az autó BT kihangosítója nincs csatlakozva.
Ezt kivételként hogy tudom hozzáadni?Előre is köszönöm!
+1:Ha tudna valaki xml lelőhelyeket linkelni, azt nagyon megköszönném, szerintem azokat bogarászva könnyebben elsajátítanék pár dolgot. Még 1x köszi.
-
HREH
senior tag
Konkrét profillal/task-kal nem tudok segíteni, mert nekem csak jövőhéten jön a MB4, illetve én nem használok ilyen 3rd party appokat hozzá.
Viszont a legújabb Tasker verzióban (5.8, vagy ha bétáztál, akkor már eddig is) van olyan lehetőség, hogy az app indulását vizsgálod:Event > App > App Changed
, majd pedig azApp Info
action-nel tudod kiíratni az app nevét.
A karkötőn való nyomkodást ill. üzenetküldést passzolom, jobb esetben a pluginben kellene lennie ennek.
Ha még aktuális lesz, akkor jövőhéten tudok majd jobban segíteni. -
Sziasztok,
Tasker, mi band 4 okos karkötő, Mi band tools app és a vezérelni kívánt app négyes kapcsán szeretnék összehozni egy alkalmazás indítást amit a mi band 4-es karkötőn 'gombnyomás' vált ki.
Meg is van a feladat (a 3 app együttműködik beépülő saját tasker pluginjükkel) és működik egyetlen szépséghibával:
Lezárt képernyőnél nem indul el az app, csak ha előzetesen el lett indítva és a háttérben fut (pl alap állapotában)továbbá, jobb lenne olyan visszajelzés az okoskarkötőre, hogy pl valóban elindult-e az app? (pont az előzőleg ismertetett jelenség miatt)
Pl írja ki hogy App elindult - de csak miután valóban elindult az app.Namost ezt hogyan lehet beállítani a jelenlegi Tasker verzióban?
A task-ok feltétetelinél nem találok olyan lehetőséget ami vizsgálná hogy egy app elindult-ea működés a következő lenne:
Task 1:
1. Mi band karkötőn gomb megnyom 2x
2. erre elindul az app
3. Mi band-ra küldünk üzenetet, hogy App elindítvaTask 2:
1. Mi band karkötőn gomb megnyom 3x
2. Leáll az app futása
3. Mi band-ra küldünk üzenetet, hogy App leállítva -
HREH
senior tag
Szia!
Próbáld esetleg shell command-dal:am force-stop com.huami.watch.hmwatchmanager
(use root-hoz pipa), vagy SecureTask plugin:Manage apps > Soft kill/Hard kill
. -
Faby
senior tag
Sziasztok!
Alkalmazás bezárásával szenvedek.
Hiába csinálom meg a kill app kilépő taskot a profilhoz, az alkalmazás továbbra is fut.
Root van, Tasker kapott root jogot, be van pipálva, hogy használja, mégse.
Az alkalmazás az Amazfit, telefon Redmi Note 4 Global, xiaomi.eu, stabil, 10.2.2 a rom.
Mit kell még beállítanom? -
fil
őstag
Azt szeretném megoldani ,hogy a tasker
1.) ha letiltott számról hívnak,
2.) felvegye a telefont,
3.) bemondjon egy szöveget és
4.) letegye.Az 1. és 4 pont rendben.
A 2.) hívás felvételénél van a gondom először. Úgy tűnik ,hogy a tasker "take call" funkció valamiért nem működik. Nem találtam semmi infót, hogíy mi lehet a gond. Samsung A8 és Pie van nálam -
HREH
senior tag
válasz
frseatleon #7135 üzenetére
Szia!
Mindkettő kapcsolásához root jog kell. -
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném elérni, hogy a Bluetoothot óránlént automatikusan kapcsolódjon ki be. Azokat az appokat amit én próbáltam nem működött.
Tudtok erre megoldást? Huawei P10 a telefonom. -
rarki72
tag
Arra van-e lehetőség, hogy aktív Bluetooth kapcsolatban ki/be kapcsolja Tasker a Média Stream-t, miközben a kihangosítást biztosító szolgáltatást nem bántja, így a kapcsolatot sem bontja? Manuálisan ez meg van, de jó lenne automatizálni.
-
-
rarki72
tag
AutoVoice
Gondoltam összeismerkedünk, de már az elején beadta a mattot.
Sok mindent elolvastam és megnéztem. A fejlesztő videóját is, amit betűről betűre követve megcsináltam:
Profil-Event-Plugin-Autovoice-Recognized... stb
Látom, hogy az ingyenes verzió csak 4 karaktert enged használni, ezért ezt figyelembe véve rögzítettem a parancsot, meg a választ.
Semmit nem csinál...
Van valami a Tasker-ben vagy az Androidban, amit be kell állítani, hogy működjön?
Vagy mi a búbánatot kell csinálni, hogy igába tudjam hajtani?
Engedélyek, akku kímélő trükközések, háttérben indítás, minden beállítva úgy, hogy ne legyen akadályoztatva... -
rarki72
tag
hááááát...
azt nem ismerem, így sem előnyöket, sem hátrányokat nem tudok felvonultatni.
egyszerűen csak évek óta van Tasker-em, most lett ez a telefon így a probléma is most ütötte fel a fejét és a rendelkezésemre álló erőkkel, eszközökkel kiiktattam a problémát.
semmi világmegváltó késztetés, csak ennyi... -
rarki72
tag
Auto Fényerő
Bár régóta nyúzom imádott kis alkalmazásunkat, még ilyenre nem volt szükségem.
Eddigi telefonjaim Auto Brightness módban a kézi korrekciót megjegyezték újraindításig (már amelyiknél szükség volt erre), de a jelenlegi csak a képernyő aktivitásáig és utána megint rá kell állítani, mert teljes tartományban alulhangolt. Ugyan találtam kész profilokat, de valahogy egyikkel sem tudtam kibékülni, ezért alkottam egyet.
A 10 fokozatú lineáris érzékelési skálához van rendelve egy exponenciális skálázású fényerő módosítás, így értem el a számomra legkedvezőbb és leguniverzálisabb körülményeknek is megfelelő működést.
Autós Bluetooth fejegységemhez kapcsolódva nem a következő, hanem eggyel nagyobb fokozat lép életbe.
A szenzor gyors reagálásából adódó vibrálást (gyors váltogatása a szinteknek/profiloknak) a hűlési idő és a várakozó parancs segítségével sikerült nem zavaró tartományba szorítani.
Ennek mellékhatása a pár másodperces reakcióidő, de számomra még nem zavaró mértékű.
Ezen felül az aktív szint kikapcsolja a többi szint profilját, illetve az összes profil kikapcsolódik a képernyő kikapcsolásakor.
Így kikapcsolt kijelzőnél csak egy, de bekapcsolt kijelzőnél is csak kettő profil aktív mindig a 10 fokozat miatti 10 profil helyett.
Képernyő bekapcsolásakor egy átlagos fényerő azonnal életbe lép, amíg a megfelelő profil stabilizálódik.
Redmi Note 7 sajátossága, hogy a Tasker default Lv, vagy a %-os fényerő meghatározása nem kompatibilis a készülékkel, ezért egy manuálisan maghatározott 0-4200 közötti értékkel van vezérelve a fényerő.
Akinek ez zavaró vagy nem működik, az állítsa a hagyományos fényerő meghatározásra vissza - persze ügyelve az exponenciális emelkedés megmaradására -
rarki72
tag
Sziasztok.
Olyat szeretnék csinálni, hogy egy időzített Task dobjon fel egy párbeszéd panelt (vagy valami ilyesmit - nem vagyok képben, azért kérdezek...) két gombbal. Az egyik gomb megnyomása 0 értéket kellene adjon egy változónak, a másiké pedig 1-et adna ugyan annak a változónak (vagy egyik, vagy másik). Lenne még egy változó, ami kumuláltan tárolná az összegeket és időnként nullázva is lenne - de ez már menni fog szerintem, Csak a gombos részt nem vágom így elsőre végig gondolva...
-
G.I.JOE
senior tag
válasz
frseatleon #7121 üzenetére
Szia!
Szerintem ha az otthoni profilhoz hozzáadsz egy exit task-ot (hosszan nyomsz az otthoni profilnál a task-on), akkor amint annak a feltételei nem teljesülnek, végrehajtódik az exit task, ahol aztán felveheted a hangerőt, meg ilyesmi.
-
WallAto
csendes tag
Jó ötletet adtál, összehoztam a megfelelő taszkot, de az a gondom, hogy az "End Call" után nem megy tovább, leáll.
A megoldásom:
A Google Kapcsolatokban a visszahívandók meg vannak jelölve csoporttal, az a neve, hogy "Visszahívandó"
A profilban Phone Ringing esemény váltja ki a CG:Visszahívandó egyeztetését.
Létrehoztam két állandó változót, az egyik %CALLERNAME, a másik %CALLERNUMBER
Az esemény kiváltódásakor lefut a következő a taszkban:
(Neve: "Visszahívandók kezelése")
Variable Set %CALLERNAME To %CNAME, és a %CALLERNUMBER To %CNUM
Wait 10s (ehelyett később egy kézi megszakítási lehetőséget szeretnék ide tenni)
End CallItt nekem sajnos MEGÁLL, nem megy tovább.
Következőknek kéne még történnie:
Say Visszahívás 10 másodperc múlva, hívott %CALLERNAME
Wait 10s (várok, hogy a hívó telefonján a foglaltság jelzés végetérjen)
Call %CALLERNUMBERÉrdekes, ha megtörtént a hívás és a telefonom End Call-lal bontotta a hívót, aztán kézzel futtatom le a taszkot, akkor végigmegy mindegyiken. Éles alkalommal az End Call után nem folytatódik.
Mit tegyek?
-
frseatleon
újonc
Sziasztok.
Új vagyok még a Tasker világában. Lenne egy pár kérdésem , és hálás lennék ha valaki tudna segíteni. A lényeg van 3 profilom ami időzítve működik /pl. alvós: este tízkor mindent lekapcsol , reggel hétkor bekapcsolja a számomra lényeges dolgokat, wifi, hangerő stb./ Továbbá van 2 olyan profilom amik gps alapján dolgoznak, ami ha otthon vagyok akkor halkabban csörög a telefonom, de ha beérek a munkahelyemre akkor felkapcsolja pl. a hangerőt maximumra./ És itt kérnék segítséget. Mondjuk ha elmegyek otthonról, de nem a munkahelyemre, pl. kirándulni akkor is kapcsolja fel a hangerőt a maximumra, ugye kiránduló hely és a munkahely gps koordinátái nem egyeznek, és ezt nem tudom hogy hol kell beállítani ha elhagyom az otthonom akkor is kapcsolja be pl a hangerőt a maxra, stb.
-
Hege1234
addikt
sziasztok!
már nagyon sok megoldást kipróbáltam
hogy ne tudja kilőni a facebook messenger appot
a háttérből de se pie se oreo alatt nem tudom összehozni
ahogy kilépek a messengerből már csak akkor kapok
üzeneteket amikor újra belépektasker progival megtudnám oldani valahogy
hogy ne legyen kilőve a háttérből a messenger?
samsung s7 pie rootolva vanköszi előre is
-
Nivastus
újonc
válasz
aprokaroka87 #7117 üzenetére
Még anno basic-ben programoztam, php-be is belenéztem, tudom hogy vannak határok, de amíg nem ismerem ki a programot, nem tudhatom hol a határ. A telóm sose lesz Isten, mert az én vagyok
-
aprokaroka87
nagyúr
-
Nivastus
újonc
Meglátjuk. Eddig nem tartottam annyira fontosnak. Nem is tudom feltöltős sim-ről menne-e.
Viszont ez s tasker mindenképp érdekel, de mivel az angolom nulla, a logikám aránylag jó, szívesen venném ha ajánlanátok pár oldalt ahol különböző példák vannak levezetve, amiből látom mit-miért-hogyan. Lehetőleg magyar nyelvűt. A wiki-t adja a program, de abból nem sokat értek. Mást nem igen találok. Van? Létezik? -
Nivastus
újonc
Üdv, sziasztok! Eddig macrodroidot használtam, de kevésnek bizonyult az 5db nem fizetős rész. Ma tettem fel a taskert, s első taskomhoz szeretnék segítséget. Teljes képernyős alkalmazás alatt sűrűn van szükségem a "vissza" gomb használatára. Mivel tableten ez szoftveres, így takarva van. Szeretnék kitenni a képernyőre egy lebegő gombot a program futása idejére, ami a vissza funkciót hozza létre. Hogyan kezdjek hozzá?
-
WallAto
csendes tag
Kedves Tasker Mesterek!
Szerenték létrehozni egy profilt, amely a következőket tudja:
Felhívnak egy számról, amit valahogy megkülönböztetnék a névjegyzékben a többitől (pld. a megjegyzés mezőben egy szöveg: pld. visszahívandó). Googe címjegyzéket használok.
Amikor ilyen hívó hív, akkor a telefon bontja a hívást, vár egy előre beállított ideig, majd visszahívja.
Gondolom ez nem olyan nagy feladat, de én leragadtam eleve a címjegyzékes pontnál.
Van javaslatotok? -
bexinho23
őstag
Nálatok sem működik a néma üzemmód? Legfrissebb tasker, andoid one pie, no root. Egyedül csak a rezgő üzemmód alkalmazható, némára egyszerűen nem vált át.
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Taskert szeretném rávenni, hogy ébresztésnél küldjön el egy MQTT parancsot. Meg is csináltam mindent, ha kézzel indítom a taskot, működik is, viszont ha az ébresztés indítaná, nem csinál semmit. Gyári (OnePlus) ébresztőjét használom, ami elvileg DeskClock alapú, vagyis az alap com.android.deskclock.ALARM_ALERT intent indítja az ébresztést, még se történik semmi.
Mi lehet a probléma? -
sk-skuba
csendes tag
Sziasztok.
Lehet láma kérdés, de esetleg tudja valaki, hogy miként lehet lekérdezni egy csatlakozott bluetooth fejhallgató töltöttségi szintjét?
Előre is köszönök minden hozzászólást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged