- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jUUh
addikt
válasz
Mr Dini #6199 üzenetére
"esetleg ez segíthet, a korábban általam linkelt Secure Settings taskkal lefuttatva" Ezt hogyan is lehetne megtenni?
" de akkor adb-n kell neki megadni a WRITE_SECURE_SETTINGS jogot. Vagy root mellett shellben a settings binárissal is lehet módosítani az értékét." Sajnos ez sem világos... -
Szerintem nem magát az eszközt kellene utasítgatni, hanem magát a rendszert kellene erőltetni, hogy mit tegyen a gombok megvilágításával. Sajnos most nincsen nálam hardveres gombokkal rendelkező eszköz, de esetleg ez segíthet, a korábban általam linkelt Secure Settings taskkal lefuttatva:
system|button_key_light|int|0
Ugyanez a végén egyessel a bekapcsoláshoz. Root nem feltétlen szükséges hozzá, de akkor adb-n kell neki megadni a WRITE_SECURE_SETTINGS jogot. Vagy root mellett shellben a settings binárissal is lehet módosítani az értékét.
@Bozek
Ezt szomorúan hallom. Szabad érdeklődni, hogy mi okból döntöttél így?
-
jUUh
addikt
válasz
aprokaroka87 #6195 üzenetére
Ezzel se jó.
-
jUUh
addikt
Hát az a baj, hogy alapból ha bekapcsolom a profilokat / profilt, nem történik semmi. Ha manuálisan bekapcsolom a kikapcsoló profilt, akkor kikapcsolnak, és úgy is maradnak, viszont ha lezárom a képernyőt, majd feloldom akkor világítanak. Illetve már akkor is, ha lezárt kijelzőnél megnyomom a power gombot. Ha a telefon beállításaiban kikapcsolom a gombok háttérvilágítását, akkor sem csinál semmit egyik profil se. Ha ilyenkor benyomom a bekapcsoló profilt, akkor világít, de folyamatosan. Lezárt képernyővel is.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #6193 üzenetére
juuh ezt még probáld ki,hátha
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #6193 üzenetére
Igen viszont a display unlocked meg már más állapot
Én a háttérvilágitást ezen keresztül tudom 1-re levenni.
Nekem müködik is...
Screen off esetén mintha le sem futna a parancs.
Mert ugye ugy lenne logikusA display unlocked ugye az amikor feloldom a képernyőzárat
-
jUUh
addikt
válasz
aprokaroka87 #6188 üzenetére
Nem jó így sem. Valamit én rontok el, biztosan...
-
Bozek
nagyúr
További jó Tasker-ezést mindenkinek. Én kiszállok a topikból...
-
aprokaroka87
nagyúr
-
jUUh
addikt
válasz
aprokaroka87 #6186 üzenetére
Feketével van írva a profil neve 'Button Backlight". A két nyilacska pedig zöld. Hát akkó' feladom. Nagyon szépen köszönöm, hogy segítettél!
-
jUUh
addikt
válasz
aprokaroka87 #6184 üzenetére
Továbbra sem jó. De egyébként hiába aktiválom a profilt, nem is sötétülnek el a gombok, csak ha kézzel futtatom a echo 0-ás taskot... Utána ha lezárom-feloldom megint világít. Lehetséges, hogy magának a telefonnak a beállításaival kellene valamit?
-
aprokaroka87
nagyúr
Ahol van a profil
ott nyomj rá a profil nevére
majd ahol van olyan hogy from és till na ott nyomj hosszan ott fel fog jönni egy menű.ott válaszd ki az ADD-ot majd az event és display majd display unlocked részt a prioritást állitsd max-ra
Ezután elméletileg ha minden stimmel képernyő feloldáskor fut le a profil.
-
jUUh
addikt
válasz
aprokaroka87 #6182 üzenetére
Köszönöm! Sajnos még mindig nincs szerencsém... Átállítottam a echo 255 utani dolgokat a sajatomra, ha külön-külön indítom el őket akkor működnek is. ( OFF-ra kikapcsol, ONra be nyilvan). Viszont ha lekapcsolom a háttérvilágítást, lezárom a kijelzőt, majd feloldom ugyanúgy elfelejti....
-
aprokaroka87
nagyúr
a kapott xml fájlt a Tasker/Profilesbe másold.
majd a taskerben a profiles fülön hosszan nyomva feljön az import rész.
Importáld a profiltAz echo 255 és 0 utáni dolgokat neked kell beilleszteni szintén a run shell-ben
-
jUUh
addikt
válasz
aprokaroka87 #6178 üzenetére
Rendben. Köszönöm szépen a segítséget!
-
jUUh
addikt
válasz
aprokaroka87 #6176 üzenetére
Semmi nem változik egyik értékkel sem.
-
jUUh
addikt
válasz
aprokaroka87 #6174 üzenetére
echo 255 > /sys/class/leds/button-backlight/brightness
Így másoltam be, aztán futattam a taskot. -
aprokaroka87
nagyúr
Menj vissza a code run shell részhez és ird be hogy
echo 255 > utánna illeszd be azt amit kimásoltál majd a végére illeszd oda hogy brightness
valahogy igy fog kinézni,de te azt illeszd be amit kimásolt
echo 255 > /sys/devices/platform/leds-mt65xx/leds/button-backlight/brightness
majd nyomd be a root pipát és futtasd a taskot
-
jUUh
addikt
válasz
aprokaroka87 #6172 üzenetére
Root Explorert használok, ezt tudom kimásolni :/sys/class/leds/button-backlight
-
jUUh
addikt
válasz
aprokaroka87 #6170 üzenetére
/sys/class/leds/button-backlight helyen van brightness fájl, igen.
-
jUUh
addikt
válasz
aprokaroka87 #6168 üzenetére
Sosem használtam még ezt a Shell dolgot sem...
. A /sys/class/leds mappa megvan egyébként. Köszönöm a segítséget amúgy!
-
jUUh
addikt
válasz
aprokaroka87 #6166 üzenetére
Így próbálom: Tasks fül, majd alul plusz jel, létrehozok egy új Taskot. Utána megint plusz jel, és az " action category" résznél Alert, majd Set Light. Viszont ott valamiért az piros, és nem engedi kiválasztani... Mit ronthatok el?
-
jUUh
addikt
válasz
aprokaroka87 #6164 üzenetére
Így már sikerült, most már van root. Igen, kivettem a Beginner Mode-ot. Viszont továbbra sem találom a Notifications részt, se a többit.
-
aprokaroka87
nagyúr
-
jUUh
addikt
válasz
aprokaroka87 #6162 üzenetére
Azt értem, de hol adjam meg neki, ha magától nem kér?
-
jUUh
addikt
válasz
aprokaroka87 #6160 üzenetére
Rootolt a telefon, de maga a Tasker nem kért engedélyt roothoz...
-
jUUh
addikt
válasz
aprokaroka87 #6158 üzenetére
Tuti én vagyok a béna, de nem találom...
egy valahol láttam Set Light opciót, de az meg piros, és nem engedi használni
-
jUUh
addikt
Sziasztok!
Sosem használtam még az app-ot, de érdekelne, hogy ezzel megoldható lenne-e az, hogy a billentyűk háttérvilágítása csak mondjuk este 7 után kapcsoljon be? Nappal nekem felesleges...
Amennyiben megoldható, hogyan? Remélem jó helyen járok...
-
válasz
aprokaroka87 #6154 üzenetére
Az
adb devices
parancsból kihámozott eszközazonosítót kell oda írnod. -
válasz
aprokaroka87 #6151 üzenetére
Az ADB helpben ott a megoldás.
-d - directs command to the only connected USB device
returns an error if more than one USB device is present.
-e - directs command to the only running emulator.
returns an error if more than one emulator is running.
-s <specific device> - directs command to the device or emulator with the given
serial number or qualifier. Overrides ANDROID_SERIAL
environment variable. -
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
A kérdésem nem kimondottan taskerhez kötödik,ám azon keresztül menne a dolog.Van nekem ilyen pluginom hogy remote ADB shell command.
Na ezt sikerült beüzemelnem
tehát tudok vele kapcsolodni másik telefonhoz pl az input keyevent POWER parancs le is fut.Viszont ahogy nézem az su parancsot sehogy nem értelmezi.
Végülis ott van a taskerben a shell command.
Na oda beírom ugyebár a másik eszköz ip cimét és az 5555 portot.
adb connect xxx.xx.xx:5555
csatlakozik is
az adb devices szépen listáz két eszközt.
az eggyik egy emulator a másik az eszköz.Az adb shell parancsra viszont ezt az errort kapom vissza
error: more than one device and emulator
Ha jól értelmezem itt az a gond hogy nincs meghatározva hogy melyik eszközön legyen a parancs végrehajtva.
Kerestem a neten hogy erre mi a megoldás de nem találltam.
-
válasz
aprokaroka87 #6149 üzenetére
Nincs Telenoros kártyám, tehát belépni sem tudok az oldalra, nemhogy kész taskot gyártani.
Így a nemes feladat Rád marad.
A lényeget leírtuk, de ha valami nem megy, írd be Gúgliba a Post kulcsszót, vagy azt, ami nem világos. Biztos vagyok benne, hogy tucatnyi leírás van róla a neten.
-
válasz
aprokaroka87 #6147 üzenetére
Bocs, a Javascript nem minden esetben jelent megoldást, mivel sajnos korlátozva lett a Lolli Androidban eléggé az xhr része, így például sütit nem tud kérés mellé küldeni...
Nekem nincs meg az AutoTools plugin, mert én nem láttam sok értelmét eddig (mert mindent szinte meg tudtam oldani Taskerrel, ami kellett). De hátha valaki más tud Neked abban segíteni, hogy ott hogy lehet kivitelezni a post kéréseket.
-
válasz
aprokaroka87 #6145 üzenetére
Persze, Http Post a szerver felé a belépési adatokkal. Böngésző developer konzoljából (PC-n) ki tudod lesni, hogy pontosan milyen paramétereket kell közölnöd.
Viszont a komolyabb Post kérések lebonyolításához a Tasker nem nyújt elég paraméterezhetőséget, így vagy Java-t, vagy JS-t, vagy pedig egy külső plugint kell segítségül hívnod (én a RESTTaskot (vagy valami hasonló neve van) ismerem, de talán az AutoTools is tud ilyet).
Ha a login megvan, ki kell nyerned a sütit a szerver válaszából, majd ezzel bonyolíthatod is le a többi lekérést (míg a süti le nem jár).
-
HREH
senior tag
válasz
aprokaroka87 #6143 üzenetére
HTTP Get vagy AutoToolsban van HTML Read
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
A https://my.telenor.hu weboldalról, tasker segitségével le lehet valahogy kérdezni olyan dolgokat mint pl aktuális egyenleg,aktuális adatmennyiség?Ezeket változoba rakni.
-
Fall-N
veterán
Közben lett egy olyan ötletem:
Event: Phone ringing
A1 Task: Send intent: fut-e a lejátszás
Ha igen fusson le a PlayPause task, ha nem akkor
A2 Stop TaskVagy van egy olyan változat is, hogyha kint van a notification panelon a Yatse értesítése (fut a lejátszó a TV-n) akkor on ha nincs akkor off.
-
Fall-N
veterán
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet tárolni változóban, vagy feltételnek megadni, hogy egy service aktív-e?
A Yatse-s Kodi PlayPause profilomat finomítanám azzal, hogyha nem megy a lejátszás, akkor ne fusson le fölöslegesen a task.
Addig tudom, hogy az a Yatse intent, amit figyelni akarok az ez:
org.leetzone.android.yatsewidget.MEDIA_ISPLAYING - boolean : True if the media is currently playing (not paused)
Csak nem tudom, hogy adjam meg statusnak vagy eventnek. Azt próbáltam, hogy kitallózom az application service-nél, de nem jelez ilyeneket természetesen. Nem tudom tulajdonképpen mi az esemény azaz, hogy adjam meg neki. Egyébként ez a gondom már csak a Taskerrel. A logika megvan sok taskhoz, váll még nem ismertem ki annyira, hogy érsek a "nyelvén". Mondjuk egy hete vettem csak meg. 😀
Másik kérdés, hogyha a fejlesztő nem adja meg olyan részletesen vagy sehogy sem az API-kat (mint például a Yatse) akkor van-e olyan app, ami kiolvassa az intenteket amikor lefutnak? Gondolom valamiféle log app kéne.
-
válasz
aprokaroka87 #6135 üzenetére
aprokaroka87.
Persze, de macerás Taskeren belül, mivel ezekhez intentek 'figyelésére' kell regisztrálni a Taskert. Szóval jobban jársz azzal a megoldással, hogy egy külön task figyeli ezeket az állapotokat, s azokat változókban tárolod.
-
HREH
senior tag
Sziasztok!
Itt lesz egy doksi, megjegyzések jöhetnek hozzá, hogy miket tegyek a videóba.
Kérek mindenkit, hogy csak akkor írjon hozzá, ha jó ötlete van, vagy ki tudja egészíteni az ott leírtakat, feleslegesen ne írkáljunk bele semmit! -
nuri
aktív tag
XDA-ról egy kis segítség Samsung always on display kapcsolgatásához:
https://www.xda-developers.com/automatically-toggle-samsungs-always-on-display-when-charging-app/ -
aprokaroka87
nagyúr
Mr.Dini.
Java functions-el le lehet kérdezni az esetlegesen csatlakoztatott hálozati/usb töltő és a headset/headphone állapotát?
-
-
Fall-N
veterán
Szerintem is kár túlbonyolítani. Minek shell hozzá, ha az egyszerű esemény is le tudja írni? Meg ahogy írtad, telefonváltás esetén is univerzálisan működni fog.
Jó ötlet a videó. Szerintem a változók/feltételek bemutatása is jó dolog lenne, az az egyik ami bonyolultabb. A régi logoutos Tasker írás is jó Teasütitől, csak a bonyolultabb dolgokat nem fejti ki benne. Igazság szerint folytatódott volna a dolog.
-
HREH
senior tag
válasz
aprokaroka87 #6129 üzenetére
Ja, csak ez egyrészt nem univerzális (nekem Nexuson (gyári vanilla Androidon) se root-tal, se root nélkül nem megy), másrészt pedig azt, aki most ismerkedik a programmal, nem kéne egyből a Run Shell/shellparancsok mélyvízbe beledobni... Később is ráér, amikor már kellő magabiztossággal használja a programot.
Más: tervezek csinálni egy 20-30 perces videót, amelyben bemutatnám a Tasker alapvető használatát, szerintetek jó ötlet lenne? Ha igen, akkor adhattok ötleteket, hogy szerintetek miket kellene megemlítenem
-
-
Fall-N
veterán
válasz
aprokaroka87 #6126 üzenetére
Nem. A headset változó arra szolgál, hogy ki tudjam kötni feltételnek, hogy akkor ha be van dugva. Erre nincs beépített változó, én hoztam létre. Így tudok hivatkozni is rá. Ettől nem fog függeni a taskom, csak megkülönbözteti, hogy melyik fusson le a kettő közül. (Ha a headset be van dugva a játék hangosabb lesz, ha nincs halkabb. Ha kilépek belőle, akkor visszaáll az kiindulási értékre.)
Így az utolsó kérdésedre a válasz: nincs beépített változó. Ki akarna profilon keresztül megadni, ha lenne? A cél az lenne hogy minél kevesebb dologból teljesüljön a task. Kár bonyolítani.
-
HREH
senior tag
válasz
aprokaroka87 #6126 üzenetére
Ez így pont, hogy abszolút teljes, rendben ellátja a változó értékének állítgatását, amire Fall-N kollégának kellett.
Pont azért kell, mert erre nincs beépített változó a Taskerben, ha lenne, szerinted p*csölnénk feleslegesen ilyen profilok készítésével? -
Bozek
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #6122 üzenetére
Neked nem megy. Olvasd el még párszor, hátha rájössz. Akkor talán sikerül hanyagolnod a hülye kérdéseket...
-
Fall-N
veterán
válasz
A %PACTIVE = *profil_neve* csak egy példa volt. Arra használom, hogy akkor teljesül egy task ha aktív egy (másik) profil (vagyis teljesül egy esemény). Ahogy HREH írta úgy van megadva.
-
HREH
senior tag
válasz
Ha bedugja a fülest, akkor a %Headset változó értéke on lesz, ha kihúzza, akkor pedig off.
A Headset Plugged In context alapján működik az enter/exit task, semmilyen %PACTIVE nem kell hozzá, az másra való. -
aprokaroka87
nagyúr
ŐŐŐ most csak nekem nem megy valami?
Esemény: Hardware -> Headset plugged
Task: Set variable
%Headset = on
Exit task: %Headset = off
Lehetne persze yes/no vagy 0/1, de az mindegy. Így tudok rá hivatkozni másik taskon belül if-fel.Az igaz hogy lesz egy Headset nevű változod de állapotot honnan szerzi?
Vagy itt a %PACTIVE Változó lenne a kulcs?
-
HREH
senior tag
Event > Phone Idle contextet próbáld meg, elvileg az erre való, bár még nem próbáltam. Ez akkor lesz aktív, ha a hívásnak vége van.
(Ha nem válna be, akkor a State > Call contexttel is megpróbálhatod, annyi, hogy a létrehozott enter taskot rakd át exit taskba.)A Tasknál pedig igen, szépen egymás alá írd be a fentieket
Bármi kérdésed van írj, megpróbálunk segíteni
-
Fall-N
veterán
Ez lett volna a másik ami felmerült bennem, hogy biztos meg lehet oldani egy taskon belül is. Olvasgatok folyamatosan, így még tanulom a logikáját a programnak. Ezt amúgy hogy/hová kellene beírni?
Természetesen köszönöm a segítséget Nektek!
Szerk.: Közben rájöttem, egymás alá kelle a két dolgot felvenni taskon belül.
-
Fall-N
veterán
válasz
aprokaroka87 #6117 üzenetére
Igen jól értelmezed. Logikám szerint ha csatlakozik a headset akkor definiál egy egyedi változót, így tudok rá hivatkozni, ha már nincs rá beépített.
Viszont lenne egy kérdésem: A Kodi Pause taskomhoz szeretnék egy exit taskot is. Eddig úgy néz ki, hogyha hívnak telefonon akkor a Yatse küld egy intent parancsot az Android TV-nek, hogy állítsa meg a lejátszást. Az tudom miket kellene az intentbe írni, csak azt nem tudom, melyik esemény (vagy változó lenne jó?) az, hogyha leteszem a hívást.
-
HREH
senior tag
Igen, az esemény teljesen jó így.
A két media hangerő állításra 2 taskot csináltál? Mert ha igen, akkor megoldható egyben is:Shadow Warrior (422)
A1: If [ %Headset eq on ]
A2: Media Volume [ Level:3 Display:Off Sound:Off ]
A3: Else If [ %Headset eq off ]
A4: Media Volume [ Level:1 Display:Off Sound:Off ]
A5: End If -
Fall-N
veterán
Tovább finomítottam a profiljaim változókkal. Van két eltérő taskom a helyzettől függően.
Ha elindítom a Shadow Warrior játékot akkor,
- ha headset be van dugva akkor beáll a média hangerő 3-ra
- ha nincs bedugva akkor csak 1-reAddig tiszta, hogy a beépített variable hogyan van, használom is a %SCREEN, és a %PACTIVE-ot. Jól gondoltam az egyedire így?:
Esemény: Hardware -> Headset plugged
Task: Set variable
%Headset = on
Exit task: %Headset = off
Lehetne persze yes/no vagy 0/1, de az mindegy. Így tudok rá hivatkozni másik taskon belül if-fel. -
Igen, hasonló megoldást írtam én is a robot topikban, de a HTTP Get-es megoldás is rém egyszerű, csak be kell másolnod a wget utáni linket a Server
ort mezőbe.
Egyébként most nézem, hogy elírtam a parancsot, ugyanis ahhoz, hogy a linket a wget egy attribútumnak vegye, ahhoz az egész URL-t idézőjelek közé kellett volna tennem, illetve a menet közben előforduló idézőjeleket \-sel escapelni kellett volna.
-
Fall-N
veterán
válasz
Mr Dini #6112 üzenetére
Attól tartok, hogy nincs, mert próbáltam vele és Error:127 lett a vége.
Viszont ráakadtam erre:
To add a command just add an Task :
Action Category : Misc then Send Intent
Action : One of the possible api Action (Ex: org.leetzone.android.yatsewidget.ACTION_MEDIA_COMMAND)
Category : Leave none
Extra : The name of the extra key then the desired value separated by : (Ex : org.leetzone.android.yatsewidget.EXTRA_STRING_PARAMS:pause)
Extra : If you need the second extra value add it here
Target : Choose ServiceA http get-re rákerestem, de nekem még kínai. 😎
-
-
Bozek
nagyúr
Értem, abban tényleg nincs szerintem. De a sort még amúgy kiegészíthetnéd a Sony telefonokkal is, a Z3-tól felfelé. Meg ott van még a OnePlus One is, a Blackberry PRIV, a HTC One A9 és még sorolhatnám. De ez már tényleg nem a Tasker-hez tartozik. Ha gondolod, az Android alkalmazások topikban folytathatjuk.
-
Bozek
nagyúr
"Azóta kijött jó pár jobb program, ami elhaladt mellette minden téren... Nálam a BlackPlayer EX és a Phonograph/Pulsar most az etalon."
És melyik kezeli a Hi-Res Audio-t? A 192 Khz/24 bit-es zenéket?
A PlayerPro egyébként még igen, de ott se annyira testreszabható, mint a PowerAMP-ban.
-
Fall-N
veterán
válasz
Mr Dini #6105 üzenetére
Köszi a segítséget, kiszedtem a "/curl"-t a parancsból és a "< >" jeleket is, nem figyeltem eléggé, hogy az a példa csak. Utána lesett, hogy szerver:port a formátum + shell paraméterek.
Egyébként nekem jobban bejön a Tasker, mint a Robot, több a lehetőség is benne. AutomateIt és a Droid Automate is "buták" a Taskerhoz képest. Az új béta meg jól néz ki, próbálgattam, nálam nem dobott hibát. De visszaálltam a stable Holo verzióra.
A PowerAmp meg már nem izgat engem. Azóta kijött jó pár jobb program, ami elhaladt mellette minden téren. Android 2 és 4.x alatt tényleg jó volt. Az más kérdés, hogy a license check egy hatalmas nagy f.... Ha pedig tényleg úgy fog kinézni ahogy a leak képek vannak, akkor irtó gagyi a kinézete. Nálam a BlackPlayer EX és a Phonograph/Pulsar most az etalon. Bár a B EX amúgy is erős program. Megvettem annó a PowerAmp-ot,
majd azért ránézek, ha kijön. -
-
válasz
aprokaroka87 #6097 üzenetére
Szia!
Nem sajnos. Mivel tudtommal az Android nem rendelkezik ilyen notify külsővel, így csak custom layouttal lehetne megoldani. De ahhoz a Tasker APKnak kellene tartalmaznia az XMLt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! PC Specialist Recoil VIII 17 notebook - i9 14900HX 16GB RAM 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged