Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
kaciokos
üzenetére
Szia!
Találtam egy rejtett Settings opciót, ami Nexuson tesztelve szépen tudta kapcsolgatni az értesítő LED-et.
Csináltam Neked egy taskot, amit ha futtatsz, akkor a jelenlegi állapottól függően vagy kikapcsolja, vagy bekapcsolja a LED-et.
Ha viszont egy konkrét állapotba szeretnéd tenni a ledet, akkor Perform taskkal futtasd le más taskból a dolgot, de a %par1-nek adj meg egy értéket. Ez az érték legyen 0, ha mindenképp ki szeretnéd kapcsolni, 1 pedig, ha engedélyezni kívánod.
Notify_LED_toggle.tsk.xml --> https://drive.google.com/open?id=0B9YIHdkp3xAlZkp6eFJKOF9veWc
Mivel nekem patchelt a Taskerem, így kis eséllyel elképzelhető, hogy a Te készüléked hibát fog dobni a futtatáskor, bár teszteltem direkt más eszközön, s ott is működni látszott...

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- 2 db FSP Champ Tower 3000VA szünetmentes tápegység (PPF24A1807) eladó
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9850H I 64GB I 1TBSSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P52 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- PS5 Pro-t keresek Szeged környékén
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Toshiba Portege A30-C - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest