Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!
Csináltam Neked egy komplett projektet példaképp. Sajnos ezt a tetszetős hold ikont nem sikerült meglelnem, így megcsináltam, hogy a Night Notify task első elemeként be lehet tallózni bármilyen ikont kézzel.
Egyébként a projekt három komponensből áll, két taskból és egy profilból. A Night Notify task a magja a dolognak, ő hozza létre az értesítést, majd jeleníti meg. És van egy profil, mely azt figyeli (egy intent segítségével), hogy meg lett-e érintve az értesítés. Ha ez bekövetkezik, akkor lefut a Disable night mode task.
Fontos, hogy legyen engedélyezve a Tasker, különben hiába tapizza az ember, nem fog semmit sem reagálni.
Plugin nem kell hozzá, csak a Tasker, ugyanis Java functionöket használtam. Android 5.1-en tesztelve!
Ja és igyekeztem mindent cimkézni, hogy érthetőbb legyen (angolul).
Night_Mode_Example.prj.xml --> https://drive.google.com/open?id=0B9YIHdkp3xAlVDV3VE5zYXY2THc
Have fun!
-
Szia!
Ugyan megvan az app, de amióta Tasker natívan is meg lehet oldani minden ilyesmit Java APIkkal, azóta azt használom.
Ettől függetlenül ez egy Android 'sajátosság', hogy a notifynek hiába van LargeIconja, egy SmallIcon is mindenképpen kell mellé. Különben nem jelenik meg az értesítés, s a NotificationBuilder eldobja. Szóval az a mini ikon mindenképp kötelező...
Mivel engem is idegesített a dolog, rákerestem, de nem találtam sehol megoldást erre... De nem hagytam annyiban, s a magam szakállára addig próbalkoztam, míg megtaláltam a (fél)megoldást, mégpedig, hogy a Notify SmallIconnak az android.color.transparent-et kell beállítani, így transzparens lesz az ikonja. Meglepetésemre így eltűnt a karika is, s semmi nyoma sincs magán az értesítési savon sem a végeredménynek. Egyedül ha van mögötte értesítés néz ki picit furcsán (mivel üresség van a helyén), de ezt is sikerült megoldani a priorítás állításával.
Az ötletért a Copyrightot fenntartom magamnak.
Az AutoNotify nem tudom, hogy enged-e transzparens ikont, meg priorítást állítani, de ha máshogy nem, hát megoldható a nélkül is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen monitort vegyek?
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest