Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Szia!
Bevallom, hogy a Taskernek ezen funkcióját még soha nem volt alkalmam tesztelni, mivel a mobilnetes/GPS pozíció sokkal pontosabb értékeket ad.
De teszteltem Nexus5-ön Android 5.1 és 6.1.1 alatt is, mindkettőn hibátlanul működött mindenféle beavatkozás és New API bekapcsolás nélkül is. Bár lehet azért, mert az Accelerometer miatt a Tasker soha nem teszi deep sleepbe a telefont (Yes, and keep device awake-n van).
Egyébként, ha a deep sleep a gond, egy végtelen ciklussal el tudod érni egyszerűen, hogy ne 'aludjon be' a telefonod.
Viszont azt tapasztaltam, hogy ha kiiratom egy flashsel ezeket a változókat:
%CELLID %CELLSRV %CELLSIG
, akkor ezt kapom vissza:
%CELLID unknown -1
Próbáltam a Cell near profilhoz hozzárendelni a taskot, de így sem kaptam vissza rendes értékeket, csak a középső érték változott 'unknown'-ról 'service'-re... A Cell Near ennek ellenére tökéletesen szuperál...
Mondjuk ezt megoldottam pár Java API hívással, amit bármikor tudok futtatni.Egyébként ha a ciklus/szenzor miatti ébrentartás nem működne, átküldöm a Java-s taskom, s azt tudod csinálni, hogy míg megy a Waze, a Tasker percenként futtatja, s ha egyezik a cella, akkor végrehajt egy másik taskot. Sokkal többet nem fog fogyasztani, mint a GMail pl., hacsak percenként egyszer fut le, s feltételezem, hogy percenként nem fogsz egy sokkal messzebbi cellába kerülni... Persze így több cellát is megadhatsz.

PS: A workaround a GPS-t élesztené fel egy pillanatra, ami már - hála a Droid API változásoknak - nem lehetséges alkalmazásból (csak Settings nyúlkálással, de erre a Tasker 'gyárilag' nem képes).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hisense LCD és LED TV-k
- DOOM - The Dark Ages
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile 2
- BestBuy topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ASUS TUF Gaming F17 - 17.3" FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mondjuk ezt megoldottam pár Java API hívással, amit bármikor tudok futtatni.