- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowX
őstag
válasz
Rawulf #30318 üzenetére
Én már rég nem a képregények alapján próbálok megítélni egy ilyen filmet. Sajnos túl széles rétegnek kell elkészíteni egy filmet ahhoz, hogy csak a képregényre lehessen hagyatkozni. Mint minden szuperhôsös filmnél, ennél is olyanok ülnek be, akik még csak képregényt sem láttak, de nemritkán olyanok, akik még az elsô 2 epizódot sem látták. Az elôzetes kritikák alapján majdnem lebeszéltem magam a filmrôl, de úgy érzem megérte az árát. Mondjuk ha rajtam múlik, akkor másképp végzôdik a film, az tuti.
A korunkról nem tudok érdemben nyilatkozni.Én 27 vagyok, ha ez segít.
-
-
-
válasz
Rawulf #30217 üzenetére
Pontosan, nálam is oda volt írva hogy Szeged. Hozzáteszem aztán én voltam a bunkó, mert sokadik ötleténél (uszkve 3-4 hónap folyamatos üzenetváltás után) mikor közölte, hogy szombaton Szolnokra megy, nem ugrottam neki Szolnoknak hétvégén a kedvéért. Mondjuk ekkorra már nagyon tele volt a hócipőm vele. Mert neki úgyis menni kellett Szolnokra szombaton, akkor menjek már én is. Természetesen azok az időpontok, talán 3-4, amikor én jártam Pesten, soha nem volt jó neki... És a vicc az hogy amikor elküldtem a sunyiba akkor még ő értetlenkedett meg hőbörgött.
-
ShadowX
őstag
válasz
Rawulf #30175 üzenetére
Egy dolog akadályoz meg az első napos nézésben...a múltkor a Feledést néztem első nap és akkor megfogadtam, hogy soha többet, mert amit az emberek egy moziban képesek művelni az túllépte az ingerküszöbömet. Azt a mocskot, amit maguk után hagytak egyesek, arról nem is beszélve, hogy a pofámba büfögnek egy jó kis nacsósat, meg telefonálnak...
-
válasz
Rawulf #30161 üzenetére
én nem használt telefon aksival jártam így ... azért annyira nem vicces mert ha az aksi szétmegy akkor ott könnyen lehet tűz a vegyi anyagok miatt, és az nem túl jó dolog (az én telefonom pl egy dobozban volt amiben iratok voltak o.O)
Anyum telefonja kigyulladt
mondjuk ott a kutya harapta ketté az aksit
-
-
Luighi
senior tag
válasz
Rawulf #30114 üzenetére
Ez mind semmi, itt a bizonyíték, hogy dolgoztam már életemben
-
válasz
Rawulf #30114 üzenetére
Az a poén, hogy hónapok óta ma először használtam a google navit navigálásra, próbáljuk ki megint alapon, csak azért mert amerre mentem arra a kocsinavim még nem ismeri az utat. Erre mikor megérkeztem, azaz pár száz méterrel azelőtt, hogy megérkeztem volna, beadott egy street view képet, hogy hol fogok megérkezni, és az hogy fog kinézni. Ha nem ültem volna, leültem volna
Ja és természetesen az a cég volt a street view-n ahova mentem. És hozzáteszem, hogy egy kifejezetten kis településről van szó. Szóval csak néztem.Ismerem az egyik srácot, aki a google kocsit vezette. A vicc az, hogy tök véletlen, de pont a google kocsi mellett mentem egyszer és most nézem az utat, de én kifelé mentem a városból, és a street view-n most a visszafelé jövő út van rögzítve. Vagy még nem jöttem rá, hogy hogy lehet sávot váltani, azaz átmenni a másik irányba menő sávba a sv-n, mert az tök poén lenne, ott lenne rajta a kocsim
-
válasz
Rawulf #30101 üzenetére
LOL! Mondjuk ha neki 1 keze lenne az sem érdekelné
Sly: Mi a különbség a telefon és mondjuk az asszony markolászása vezetés közben között? Mind a kettő elvonja a figyelmet a vezetésről, de csak az egyik van taxatíve felsorolva a KRESZ tiltólistáján. De tovább megyek: ha megszomjazol, akkor iszol vagy nem? Ez is elvonja a figyelmet. Vagy a rádió. Gyk bármi ami nem a kormány tekeréséhez és a környező forgalmat figyelembe vevő vezetéshez tartozik
-
-
Polemius
senior tag
válasz
Rawulf #30041 üzenetére
Azt, csak fejben már aludtam.
(Amúgy nem tudom mennyire esett le a nézők többségének, hogy a cím a DNS-re utalt.)@(#30044) ben800
Valaki kínálgatott itt Chieftec Dragon házat. Abban bőven elférsz, akár két kisebb alaplapot is beszerelhetsz.
Masszív, tágas ház, nekem is hasonló van (másik modell). -
-
-
szumoo
senior tag
válasz
Rawulf #29824 üzenetére
Sajnos azzal nem tudok szolgálni, sose volt a lábamon.
Csak a helyet foglalja.Apropó, lenne még egy Chieftec BA 02BBB toronyház is eladó.
Ez is csak foglalja a helyet, szóval 7k-ért lehet vinni!Sz.
-
válasz
Rawulf #29784 üzenetére
Hali!
Megfelelő, v7-es verziót toltam fel. Hardveres reset volt, ki lett húzva, be lett dugva a tápkábel. Gondolom erre gondolsz. Viszont connect on demand volt bejelölve, most átraktam connect automatically-ra és így bejött. Eddig jó, köszi!
Üdv!
(#29787) macilaci78
"a Digihez kell betelefonálni és a router MAC-címet a HD-vel fel kell vetetni a rendszerbe." - ezt nem értem, de az előző megoldás segített. Majd ha újra gondom lesz, úgyis pampogok!
-
-
-
-
Attix82
addikt
válasz
Rawulf #29436 üzenetére
Az csak kifogás lehetett, ütődés a veszélyes, de a karc nem.
Amúgy nem lenne gond azzal se, hogy ha bontottan visszahozzák, csak a következő vásárlónak már nem kell...pedig hiánytalan, hibátlan, csak valakinek nem tetszett valami miatt. Szóval érdekesen találják ki ezeket a jogszabályokat, szokásosan nincs átgondolva.
-
válasz
Rawulf #29404 üzenetére
Lujzit ma eladtam
maláj: akkora szám nem létezik...vagy ha igen azt csak Chuck Norris tudhatja
Rolly: a különbözetet ebben a gazdasági helyzetben nagyon nehéz kimenteni. A jelzálog miatt pedig a bankon keresztülverni igen körülményes egy eladást. Pláne h egy közel 50 milliós ingatlan, nem feltétlenül piacképes, uh nagy kockázatot jelent a banknak.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest