- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
válasz
Rawulf #34333 üzenetére
Micsoda hozzászólások az Asylum kópiára:
"It's very very large! Oh that's my penis"
"McCipsy Dive the Kia version of Gypsy Danger, LoL."
"My Eyes Burn!!!!"Azért fejlődik az Asylum. A szörnyei egyre jobban mozognak. Persze ezek a robot mozgások még a Robot Jox filmnél bénábbak.
-
-
-
Rawulf
őstag
válasz
Rawulf #34262 üzenetére
Rosszul mondtam: prérifarkas és kanadai farkas hibridek:
http://www.parameter.sk/rovat/bulvar/2009/10/30/prerifarkasok-oltek-meg-taylor-mitchell-kanadai-enekesnot -
ST05
őstag
válasz
Rawulf #34240 üzenetére
ha statfordshire terrier-ekre gondolsz, azok is okosak,
szívesen megmutatnám az enyém ,egyet értenél velem ,biztos vagyok benne,
ha más fajtáraq gondoltál ,akkor min1 ,,
csak sajnos a fajta jellemzője ,hogy gyakran primitiv tuskók a gazdáik
persze minden neveltetés kérdése, de szerintem ez ugyanugy vonaktozik az emberekrede az igaz ,más a vérmérsékletük, magas a fájdalomküszöbük
esténként gyakran sünikkel játszik , persze rá lehet mondani hogy nem100-as
de erről nem ők tehetnek ,sok sok évtized viadalai és egyéb baromságok az okaÉrdekesség még, hogy heréltetést követően is ugyanoylan kemény, ugyanugy van vérmérséklete,
annyi hogy kicsit csajszisabb lett, de ha akció van nem változott, annyira a vérükbe van ez szegényeknek
hogy egy teljes hormon hazavágás sem iktatja ki a vadállatot belőlük -
HuMarc
veterán
válasz
Rawulf #34215 üzenetére
És? Erre egyébként én is rájöttem. (Vajon hogyan fordították a Dzsipszi Déndzsört?) Honnan tudod, milyen nyelvű a sajtóvetítés? Egyébként ha bemégy a filmes topikba, és rákérdezel, csomóan eredeti nyelven fogják megnézni. Aki már látta (nyerte a jegyeket) mondta, hogy szörnyű lett a szinkron.
-
finest
addikt
válasz
Rawulf #34185 üzenetére
Aszem már kiderült, h ilyen mélységeiben nem érdekel az ügy, piszok messze vannak, és hát, eléggé vihar a biliben kategória egy nyolcvanezres, kaliforniai kisváros rendőrségének a viselt dolgai Los Angeles vonzáskörzetében.
Inkább nézzétek meg ezt, Howthorne-tól északra a következő városka Inglewood, ott lőtték ezt a klipet: [link], aminek nevezetessége a Randy's Doughnuts . A tánc a lelket, a fánk a testet élteti. -
azbest
félisten
válasz
Rawulf #34185 üzenetére
Biztos nem angyalok a rendőrök, hiszen a munkájukból adódóan van amikor agresszívan kell fellépniük. Utólag könnyű okosnak lenni, hogy a csavarhúzós értelmi sérültet és a gazdáját védő harci kutyát máshogy is le lehetett volna szerelni a lelövés helyett. Persze, ha közben megsérül vagy meghal a rendőr, akkor így járt, mert ez a munkája. Ott talán nagyobb tekintélye van a rendőröknek, éppen azért, mert mindenki tudja, hogy rosszul járhat az aki ellenszegül az intézkedésnek. Sajnálatos esetek ezek, de ha valaki kifejezetten keresi a bajt, akkor nem meglepő, ha megtalálja.
Nálunk ha ötször ad utasítást egy rendőr, akkor is lesz olyan, aki csak azért sem fogad szót. Ismerőseim közt is van több olyan - egyébként értelmes - ember, aki direkt keresi a bajt ilyenkor. Csak azt vitték be rövid "elbeszélgetésre", amelyiknél vandalizmusba csapott át az értetlenkedés. Nem véletlen, hogy ilyen a közbiztonság. Itt nagyon puhák a rendőrök, meg van kötve a kezük. Ha valamelyik mégis túllő a célon és nem megfelelően intézkedik, akkor a sértett nagyjából semmilyen kárpótlást nem kap ezért. Az usaban sokkal veszélyesebb a rendőrrel kötözködni, viszont a túlkapást elszenvedőt is tisztességesebben kárpótolják. Aki belehal, akár civil akár rendőr, azt persze nem támasztja fel semmilyen kárpótlás. Ez persze csak egy vélemény, tévedhetek is.
-
-
válasz
Rawulf #34157 üzenetére
Nem értelek. Én úgy gondolom hogy az embörnek nem kellett volna a kutyát nyitott kocsi ablakkal otthagyni. Vannak ilyen jaószágok akik ugranak ha a gazdit mószerolják. És elég szép roti volt, feltételezem h csak le tudta volna tépni a rendőr kezét ha éppen olyanja van.
-
válasz
Rawulf #34143 üzenetére
Nem semmi... és senkinek nem jutott eszébe segíteni rajta.
Megéljük még azt amikor az lesz, hogy 80 év felett kötelező lesz az eutanázia.
Olvastam erről egy sci-fi novellát, sajnos a címe nem jut az eszembe, mikor a srác apjának mennie kellett a kötelező öregkori feladatmegoldó tesztre, hogy életben hagyja-e az állam vagy mennie kell elaltatásra. -
LÁZ
addikt
válasz
Rawulf #33984 üzenetére
majd dobjál egy privátot
ps. Valaki használja itt a Prohardver!Eszközök Chrome plugint? Vmiért nem értesit ha hsz érkezik, privátot jelzi, érdekes..
-
válasz
Rawulf #33984 üzenetére
Íme egy diszgráfiás nyomtató
Régen egy barátommal igen csak ittas állapotba neki álltunk biliárdozni.Ő az első lökésnél mint egy 50 centi hosszan hasította fel a posztót és bölcsen megszólalt "Gyenge kezdés után erős visszaesés".Még az igen csak bepöccent kocsmáros is elnevette magát.
-
-
-
-
-
-
HuMarc
veterán
-
-
ST05
őstag
válasz
Rawulf #33863 üzenetére
rögtön küld vissza, beszélj velük ,és cseréld el erre 63 ért 660Ti 15rongyos rágcsálóval
szerk: ja PH-n vetted, bocs az iponnál leragadtam
nálam járt egy 660Ti , ( ápril környékén, ez 87k volt legolcsobb)
ennek valami 43+fa számlája volt, gyáriszámok stimmeltek mindhárom helyen,
először már arra gyanakodtam ,valami profi utánggyártott vagy hamisitják,
már semmin se lepődöm meg ( én sem ),
viszont a kártyán 660 volt Ti nélkül az egyik vonalkodos matricán a sokbol,
azt a vónalkódot leolvasni lettvolna érdekes,
lehet gyárbol kifele véletlen elmatricáztak néhányszázat, vagy egy ügyes marketing
olcsósitás, visszakereshetetlenűl, a gyártók tudtával ,ezzel a két oldal egymás alá tud "verni"
a versenyhivatali cinkek nélkül -
válasz
Rawulf #33854 üzenetére
van ismerős önkéntes tűzoltó. Német ruha alapján gyártatott magának ruhát és 200.000 ftba került neki. Ja és az védi a tűztől
...
amúgy ami ebben felháborító, hogy a ruha varásánál egy tesztnél 5 hőszenzorral lehetett volna tesztelni s nem kellett volna legyártani az összes szar ruhát + tűzoltókat megégetni ... a teszt meg került volna a gyártónak 50.000 ft-ba + 1 ruhába...
-
tixem
addikt
válasz
Rawulf #33838 üzenetére
Mért, Szalkszentmártonban egy házban van egyszerre kettő, fuck logic
Mentem szerdán az Üllői úton gyalog, egészen a Corvin Negyedig kellett menni, hogy találjak egyet. A Népligettől a Corvinig egy volt. Biztos nem volt fidesznyik a kerületben
Kint a CBA Prímában is egyből a bejárat mellett egyből ott figyel a trafik. Bár miért is lepődök meg, CBA köztudott milyen fennhatóság alatt fut...Felháborító
-
-
HuMarc
veterán
-
azbest
félisten
válasz
Rawulf #33753 üzenetére
a nyitott ajtós metró is magyar találmány
http://index.hu/belfold/budapest/2010/10/18/nyitott_ajtokkal_szaguldott_a_3-as_metro/Amúgy most valami rally verseny van a belvárosban? Már vagy egy órája hallani a gumiégetés hangját.
-
ro_bert17
őstag
-
-
válasz
Rawulf #33668 üzenetére
Nem a plusz hónapok az előny, azaz de, az is, viszont amiket Te illetve Ti emlegettek, sufni boltok, ahol a garanciával kb kitörölheted, mert annyit ér. Az ilyen "jó árakban" a legtöbb esetben semmi nincs benne, értsd csak a telefont fogják odaadni csupaszon, doboz, tartozékok, minden nélkül. Viszont lesz egy papírfecnid a bolti gariról, nagyon megéri valóban...
De ezt itt le is zárhatjuk.. -
Agyasima
őstag
válasz
Rawulf #33605 üzenetére
Itt hamarosan egy üveg kadarka nyílik!
[bitpork]: nem tudom, minek próbálsz vitatkozni Rickkel, szerinte úgyis mindent rosszul olvasol, nem érvelsz sosem, ugató kiskutya vagy stb. stb. A mondandóddal nem, veled viszont annál többet foglalkozik.
Így belegondolva, malájnak mégiscsak igaza lehet?
-
Rick4
félisten
-
Rawulf
őstag
-
-
ShadowX
őstag
válasz
Rawulf #33587 üzenetére
Ezzel is az a baj, mint a többi szuperhôs filmmel. A nézôk többsége olyan, akinek még csak képregény sem járt a kezében (a mai "fiataloknak" ez a fajta média nem jelent szórakozást sajnos). Na meg bevezetô rész volt...
A kicsit elnyújtottsága ellenére én egész jól szórakoztam rajta. Szerintem emészthetôbb volt a korábbi próbálkozásoknál.
A piros gatyáról annyit, hogy eddig egyik filmben sem tetszett (valahogy túl gagyin valósították meg), ellenben a wb által készített animációs filmekben nem zavar. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest