Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rawulf

    őstag

    válasz bitpork #34313 üzenetére

    Nos. Megnéztem Zati105-tel ma kora délután a Tűzgyűrűt. 8-as terem 2D-ben (Szép képe volt a vászonnak. Éles és jó megvilágítás.)

    Bevezetésnek idéznék egy hozzászólást a port.hu-ról:

    Lechoo Edy ma 17:23:
    "Nagyon örültem, hogy pont annyira vette magát komolyan a film amennyire épp kellett. Színészek - vannak, történet - van, ennyi. Beülsz és nézed ahogy házméretű szörnyek, robotok ellen harcolnak. Rengeteg kikacsintással, aki ismeri azokat a játékokat, filmeket, jól fog szórakozni. Igazi nyári látványfilm, ilyet kell nézni a nagy melegben. :)"

    Maximálisan egyet kell értenem vele. ;)

    10-es pontozásból egy erős 7-es.
    Spoiler mentesen: 2-3x annyi akció is elfért volna még a filmben (ezért nem kap tőlem 8-at vagy 9-et) és több Ron Perlman, több Cherno Alpha és Crimson Typhoon. Különösen az ázsiai is orosz piacnak elfért kellett volna. A szinkron teljesen tűrhető volt és ha már a Gipsy Danger fordításával nem boldogultak, legalább meghagyták az angol jaeger robot neveket. :)
    Ebből még egy nagyon-nagyon jó második részt lehet készíteni. Minden adott hozzá.
    A látvány nagyon ott volt. A zene is bizsergető és a színészek is jók voltak. Még több ilyen filmet a mozikba.
    Szerintem a magas Rotten Tomatoes pontszám annak köszönhető, hogy az idei év eddig eléggé gyér volt, így könnyű azt mondani a Tűzgyűrűre, hogy jó volt. Az átvezető bugyuta jelenetek sem voltak unalmasak. 2D-ben a sötét jelenetek jól látszódtak, de lehet, hogy aki a konvertált 3D-ben nézi majd, az csalódni fog.

    "Please state the nature of the medical emergency!"

Új hozzászólás Aktív témák