- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
-
Balinov
titán
válasz
MR_Joe #19914 üzenetére
burzsulyosztalytarsam Cyrix 6x86-osan mikor meglattam a WC4-et majdnem elsirtam magam, jo joy-al iszonyat elmeny volt vele jatszani, meg az vesa lokolbaszos 2mb-os S3-as cuccal gyonyoru volt.. ha jol emlekszem 6db cd volt, ebbol kb 5 a video, a maradek meg a texturak,stb.
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
MR_Joe #19910 üzenetére
A pontos típusára nem emlékszem, de az első PC-met Trident 512kb-os kártyával vettük. A Doom 2 is szaggatott, vissza kellett venni alacsony felbontásra a játékot
De legalább a Warcraft 1 és a Civilization 2 ment rendesen. Pár nyarat / telet elvoltam ezekkel a játékokkal.
-
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
MR_Joe #19757 üzenetére
Hogy tudják ilyen jól "beállítani", hogy gari idő után menjenek tönkre a dolgok...?
Nekem anno a Samsung monitorom szerencsére 1 hónappal gari lejárta előtt romlott el a tápkábelnél egy bemeneti alkatrész, javították.
Másodjára múlt éven romlott el (inverter és táphiba) jóval túl a gari időn, de egy kedves fórumtárs megjavította egy kallódó Athlon64 2800+ prociért -
Pulse89
csendes tag
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
MR_Joe #18936 üzenetére
Nekem még nincs gyermekem, de párszor már elgondolkodtam a nevelésen a gyermekkori tapasztalataim alapján, mind a magam, mind a gyermek szemszögéből. Hogy bocsássam útjára a gyermekem a nagyvilágba? Legyen egyenes, becsületes ember, akihez kétség sem férhet? Vagy legyen dörzsölt gazember, aki mindig eléri, amit akar, bármi is az ára? A lelkiismeretemnek az előbbi lenne a jobb, de a mai világban az utóbbinak áll a zászló. Fosszam meg a gazemberség adta lehetőségektől, csak hogy nekem jobb legyen?
Ilyen és ehhez hasonló dilemmák lebegnek jéghegyekként a realista szülő szemei előtt. Engem arra neveltek, hogy bízzak az emberek jóságában, és ez a naivitás rengeteg anyagi és érzelmi kárt okozott az elmúlt évek során. Régebben próbáltam gazember lenni, de nem ment. Egyszerűen ütközik az alap neveltetésemmel...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
MR_Joe #18932 üzenetére
A probléma az ,hogy hogyan véded meg ettől a gyermeked, mikor beszabadul az ezen csámcsogó közösségbe. Az állandó kirekesztettségről nem is beszélve, amit az okoz, hogy kívülálló lesz a radikálisan eltérő érdeklődési kör miatt. A gyerekek közösségben gonoszabbak, mint a felnőttek, mert még nincsenek tisztában tetteik következményeivel, nem fogják vissza magukat.
Tisztelet a kivételnek, akiket a szüleik neveltek, ahelyett, hogy a trubadúrdoboz elé rakták....
-
szumo
senior tag
válasz
MR_Joe #18852 üzenetére
Nem akarok én még nagyobb hisztit csapni, mint amekkora a lelkünk bugyraiban már amúgy is van, de minap beszélgettük kollégámmal, hogy meg kellene nézni, mik voltak pár évre visszamenőleg a statisztikák ilyen tájt.
Meg csak amúgy is. Gyorsba bedobáltuk egy excel-be a forgalmazási adatokat mint egy hét évre visszamenőleg, és azt kellett látnunk, hogy olyan a vonalgrafikon, mint egy fűrész, amin a fogak egyre kisebbek, egyre életlenebbek.
Mivel meló csak módjával van, egész jól elszórakoztattuk magunkat az árbevétel az áfa és az adóterhek grafikonjaival.
Mikre nem vetemedik az ember, ha van ideje. -
lipike008
csendes tag
válasz
MR_Joe #17512 üzenetére
Kívülállóként: A szekrényem tetején volt régesrég egy hangfal, amit egy kedves barátom szeretett volna közelebbről megvizsgálni. Mivel mindketten erősen "belülről lettünk fertőtlenítve", nem gondoltam, hogy baj jelenthet a hangfalon pihenő alaplap. De jelentett. Az arcom szép szántásos lett miután rám esett a lap, éljenek a tüskék. Szexi voltam.
-
adax01
tag
válasz
MR_Joe #17473 üzenetére
Ezt a marhát én csak fsp vagy fsp beles tápot használok miféle noname tápot raktak bele?
Hát az az illető még a vérpistike rangot sem érdemli ki nálam.
Engem is nyuvasztgatnak néha a vérpistikék egyik minden áron azt akarja hogy egy 400W-s Delta szervertápot alakítsam át vagy pakoljam át normál táp belsőbe.
A másik meg mindenáron egy ősrégi játékot akar hogy menjen win7 alatt ami annál a játéknál lehetetlenség, erre ő meg hogy akkor hogy van az hogy a Klingon academy meg megy pedig az 2001 es játék hogy látta hogy megy nálam a nagy gépen win7 alatt.
Én meg mondom neki hogy mert felújította valamelyik rajongó akárcsak a next generation akademyt mert azt is látta nálam menni gépen.
Én ezekkel szoktam kipróbálni a videokártyákat a tesztek után ha fut rajtuk akadás és fagyás mentesen akkor rendben a kártya mert igénybe veszi nemcsak a kártyát de a gépet is. -
-
Darth_Revan
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged