- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
mondomén #275687 üzenetére
Köszönöm!
#275686 Memmaao: ejj, "eddig" 25$ volt ez a határ.
Annyi, h nézd át, mit szeretnél diegho, mert pl a full-full alap standard NATO az alisnál nem jobb minőség.
A Premium, Ribbed, meg talán a Cotton fantázianevű széria rendben van.
Nekem egy prémium mustár van, az tényleg pöpec minőségű, de valaha valami 8-9$-ért vehettem, most asszem 15$ magassága...
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz
mondomén #275177 üzenetére
"Egy bizonyos szögből" - rég volt digit órám, de rémlik hogy van ilyen jelenség. Gondolom ez akkor mindegyikre igaz.
Hogy erősítheti ezt fel a solar panel? Az nincs a kijelző alatt, csak körülötte.
Nem te vagy az első aki ezt felhozza, most már keresek egy videót a betekintési szögekről. -
Dzsana
senior tag
válasz
mondomén #33410 üzenetére
Eddig egyedül egy Tissot Chronographal jártam úgy, hogy egész jó áron nyertem volna meg, és még a licit lejárta előtt pár perccel törölte az aukciót az eladó. Mikor rákérdeztem, hogy miért, azt mondta, tönkrement az óra!
Ja, persze. Egyébként meg mindig mindent megkaptam, bár most egy 21$-os katonai Tissot-ért aggódom éppen, mert ugyan megadta a tracking numbert a román, de egyenlőre nem találom a postáknál. :-( Reméljük az is előkeveredik egyszer, már nagyon kíváncsi vagyok rá!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest