- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
válasz
ElRamos #222689 üzenetére
2 éves a Tisell Submersible-m, csak ajánlani tudom, hibátlan. A szerkezet nagyon megbízható benne, az óra maga meg kivitelezésre meglepően korrekt. A háromszor(vagy több) annyiba kerülő Seiko-mtól csak a tok finiselésében marad el, másban nem, sőt.
Azért nézz utána a típusoknak, mert pl a sima Sub-oknak gyengébb volt anno a csatmegoldása és a luméja. Hogy ez még fennáll e azt nem tudom. Arról nem beszélve, hogy azoknak fényes a lünettájuk, ami vagy bejön, vagy nem mert túrót nem látni belőlük ha úgy csillognak épp. -
dzsi23
addikt
válasz
ElRamos #222689 üzenetére
2 visszaküldős gari van, Phoibos Kínába, Tisell Csehországba (feltéve, hogy a tisellwatch.com-ról rendelted, tisellkr.com esetén passzolom). Talán jobban jársz, ha inkább itthon szervizelteted saját költségen.
Nem tudom, melyik Phoibos modellt nézted ki, és mennyiért, de a Tisellt így is jobbnak tippelem. -
válasz
ElRamos #202335 üzenetére
Hasonló árszint, de szerintem a dw5900-es egy retros a számlapja azzal a kis köröcskékkel.
Szerintem is ez inkább egy retro örület, mint pl. egy számológépes, sok melódiás kvarc óra. Szerintem jópofa, hogy lehet kapni ilyen ősi kinézetű kvarcokat.... ráfogják, hogy klasszikus... vagy azt, hogy retrosan vicces... és már mehet is rá az árcímke.
Szerintem nézegess még G-Shock-okat, ha azok tetszenek és én a lenti GW100-at venném, ami mai normális kinézettel bír és bár már 40+ vagyok, de talán ezért is az órán legyen mutató, ami mutatja az időt...
Nemrég én is vettem egy hasonlót építkezős, lakásfelújítós, disznóölős órának. -
dzsi23
addikt
válasz
ElRamos #201898 üzenetére
Bár nekem csak egy kínai órámon van kék AR, de imádom, hogy bizonyos szögből kék, más szögből fekete. Szerintem szép, egyáltalán nem gáz. A fekete Ray-en is ütős lenne.
Szerintem.
-
fagyalllo
őstag
válasz
ElRamos #201805 üzenetére
CT15 sík, CT20 alul sík, kívül domború, CT39 duplán domború, azaz párhuzamos a külső és belső felület, oldalról nézve nem torzít.
Valamilyen regisztrált postával küldik, nagyon változó az átfutási idő, akár egy hónap is lehet.
Megbízható bolt, a legismertebb zafír lelőhely, nem fognak átverni. -
zsocy
őstag
válasz
ElRamos #201706 üzenetére
Azt adta meg, a videódban valami Smael óra van.
Ez a "nagy" Mudmaster, de ez már egy picit drága. A kisöccse sem rossz, és az már bőven elérhető árú.
Ezeket másolják a kínaiak több márkanév alatt, mint ami a te linkeden is van. Ezek a skmei smael órák szóra sem érdemesek, ebben a topikban biztos nem.Egy gshock azért nem olyan drága óra, még a gwg 1000 sem, és ha rendben tartod akkor tényleg örök élet +1 nap. Ha nem törődsz vele akkor csak simán örök élet
Vegyél nyugodtan egy eredetit ha ilyesmire vágysz, nem fogod megbánni!
-
gipsztigris
addikt
válasz
ElRamos #194028 üzenetére
Caravelle-ből ezt tudom ajánlani! Kinézetre, kidolgozásra messze túlhaladja az árkategóriáját. Van belőle a családban több is. Mindenki imádja!
-
moordavid
aktív tag
válasz
ElRamos #194025 üzenetére
Egy elegánsabb és Orient. Alig több mint amit írtál.
Érdemes itt a Tutunál nézelődni. Ez amit linkeltem ugyan kvarc szerkezet, de ha irodai, ülő munka, akkor lehet jobb egy megbízható kvarc. -
TimeCenter
tag
válasz
ElRamos #32479 üzenetére
Ez a modell az észak-amarikai piacra készült. Magyarországon nincs hivatalos forgalomban. Próbáld meg valamelyik amerikai oldalról megrendelni. Mivel kifutó modellről van szó, gyárilag visszavásárolt vagy felújított ( refurbished ) darabok bőven vannak az amerikai internetáruházak kinálatában. Az új óra ára 130 USD ( + szállítás, + vám, + ÁFA ). A tokozás a G-SHOCK óráknál megszokott 20 BARos, fokozottan ütés és rezgésálló, anyagában színezett műanyag tok acél rámával, edzett kristályüveggel. A szerkezetet a fényenergiából nyert energia táplálja ( TOUGH SOLAR ). Az óra rádiójel vezérelt, az összes pontosító jelet képes fogadni ( MULTIBAND 6 ), így Magyarországon is működik. A világítása teljesen automatikus ILLUMINATOR ( Electro Luminescent ) háttérvilágítás. Ha sötétben (!) az órát a szemed felé mozgatod, automatikusan bekapcsol.További extrák: 5 egymástól független napi ébresztés, Rally mód, világidő, 1/100 stopper, visszaszámláló riasztás, bekapcsolható fényjelzések.
-
seiko
senior tag
válasz
ElRamos #28125 üzenetére
Ez a nagy mértékű sietés semmiképpen nem normális.
Lehet, hogy csak felmágneseződött az órád, garanciában meg kell csináltatni.
Az Orient Mako-ban lévő szerkezetnek kötelessége napi fél percen belül maradnia, de nem elképzelhetetlen az extrém napi 2-3 másodperc sem.
Nálam volt egy frissen szervizelt Mako, három-négy nap alatt nem mutatott látható eltérést.
Persze ez csak rövid időszak volt, és ebből nem szabad általánosítani. -
Mosanke
senior tag
válasz
ElRamos #26432 üzenetére
Grat az Orienthez.
Én is vettem egy automatát két hete, bár nem akkora név mint az Orient. Egy (Kínában gyártott) de hazai forgalmazótól szintén 2 év garanciával, egy Timex T2M980 Automatic-ot bőr szíjjal. Nekem meg eddig csak fémszíjas óráim voltak és kicsit féltem is, hogy hogyan udom majd megszokni a bőr szíjat, de könnyedén "átálltam".
Amióta megvan a Timex, a digi/fényenergiás/rádiokontrollos órámat fel sem vettem. -
Dida104
tag
-
Dida104
tag
-
-
csabulaxi
senior tag
válasz
ElRamos #24824 üzenetére
Szerintem elírás a fekete ára. Kérdezz rá!
Én mikor vettem volt alkalmam egymás mellet megnézni mindkét színt. Akkor a kéket választottam, rá 3 évre már azon agyaltam, hogy a fekete lett volna jobb. Nehéz eldönteni.
Arra készülj, hogy az üveg karcolódik, a lünettáról kopik a festék, a régi makonál a szíj rugós rögzító stiftjei az óraháznál törtek, ezeket érdemes vastagabbra cserélni a furat bővítésével.
amúgy a festetlen lünettás nem érdekel jobban?
[link] -
Szizol
tag
válasz
ElRamos #24815 üzenetére
Ezt nézted amúgy? :Orient Mako
Ha vaterárol veszed majd oszd meg a tapasztalataidat -
CrAzY88
aktív tag
válasz
ElRamos #24815 üzenetére
Szerintem a Ray a Mako frissített verziója, ezalatt azt értem hogy csak új indexeket, lünettát, mutatót és egy pici szíj díszítést kapott a Ray.
Nekem kék Mako van, szép selyemkék számlappal. Szvsz. menj be egy óraboltba amiben árulnak akár Mako-t kék számlappal, és nézd meg mennyire tetszik. Ugyan az a számlap van benne, csak más indexekkel. Szerintem! -
Dzsana
senior tag
válasz
ElRamos #24815 üzenetére
Szia, igen, az óráik eredetiek, a hivatalos nagykerből származnak az óráik. Én is vettem már tőlük, egész pontosan a csajától, mert ő is árul a vaterán, és kaptam hozzá a magyar nyelvű pecsétes gari levelet, és a nemzetközit is. Ha érdekel, megadom az elérhetőségüket, és vaterán kívül hátha olcsóbban oda adja.
-
-
csabulaxi
senior tag
válasz
ElRamos #23481 üzenetére
Tök jó kép.
Én tutira nem.
Sajnos az óra tulaját nem ismerem, sőt a kép készítőjét sem.
Talán annyit lehet róla tudni, hogy 2012. 03.13.-én kattintott a Canon powerShot A620-as készülékével, automata modban.Vásárolni azért ugyanilyen órát tudsz elég sok helyen, pl. Westend szökőkút mellett.
-
Dzsana
senior tag
válasz
ElRamos #23481 üzenetére
pl: Orient automatic
-
norbertb88
tag
válasz
ElRamos #8920 üzenetére
50-200 k körül mindenképpen a Tissot, Certina vonalat ajánlanám akár kvarc, akár automataról van szó! Szerintem ez a két márka verhetetlen ár-érték arányban!
Én is vágyom nagyon drága órákra.....nagyon szeretnék bírtokolni egy rolex submarinert, de tetszik az omega seamaster planet ocean is!!! -
Empsepo
senior tag
válasz
ElRamos #8920 üzenetére
Milyen órát szeretnél?
Mechanikusat vagy kvarcot?
Atlantic, Bulova, Steinhart is szóba jöhet még.Ezek amiket belinkeltél nem a százezres kategória, legalábbis nem forintban...
Interneten rendelnél vagy elmennél az üzletbe? ( Én inkább a másodikat ajánlanám. )
Ha válogatni szeretnél és meg is nézni élőben az órákat, akkor őket ajánlom: [link]De amúgy azon a környéken ahol ez az üzlet van, egymást érik az óraszaküzletek.
1052 Budapest, Petőfi Sándor u.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest