- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
resool
aktív tag
válasz
fagyalllo #139300 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz szerintem, a minimális (6425) diver szabványoknak megfelel (koronazár és 150 méter már elég hozzá). Szóval papíron nevezhető annak.
De amúgy szerintem sem ez volt a cél, egy olyan órát akartak, ami tökéletes lehet minden alkalomra, ezt akár fém akár bőrszíjjal simán jó egy öltönyhoz de egy farmerhez is, mindegyikhez menni fog, annak aki ezt veszi. -
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
fagyalllo #139254 üzenetére
Ha jól tudom, hivatalosan még fizetős javítást sem. Szerkezetet valóban nem, viszont tokot láttam már durván módosítani (Sub C-ről köszörülték le a koronavédő füleket). Hogy miért helyes elutasítani a szervizt? Én, neves óragyártóként a tradíciók szembeköpésének érezném, ha valaki megváltoztatná a modelljeim nagy múltra visszatekintő dizájnját. És ha például nem a divatnak akarnék megfelelni, hanem a saját, évtizedek alatt kialakított arculatomnak és csak pvd bevonat nélküli órákat gyártanék, biztos zokon venném, ha egy parazita cég szakmányban pvd-zné őket, meglehetős haszonért. Vagy ha már régóta büszkén sulykolnám, hogy nálam minden in-house készül, nem örülnék, ha valaki teleb.szná out-house számlappal, meg mutatóval, meg festékkel az óráimat. Onnantól már valahogy nem tekinteném magaménak őket és visszautasítanék minden velük történő érintkezést.
-
chris-v
senior tag
válasz
fagyalllo #139096 üzenetére
Már a méretére gondolsz?
45 mm-es, az nem nagyCreationwatches-on van is belőle jó áron.
Erősen kísértésbe vagyok most esve. -
resool
aktív tag
válasz
fagyalllo #139045 üzenetére
Vannak ilyenek alapból is, csak nem kék számlappal
szürke
fehér
Aztán van még piros, fekete, egy full fehér (ami nem panda) és amit mutattam kék számlapos, ezek sima fehér mutatókkal.Kék-sárga kombináció nekem is bejönne, de a NF-gel együtt kicsit sok is lenne a sárga mutató. Szóval így fehérben még jobban tetszik.
csiga: igen
-
JDMKid
tag
válasz
fagyalllo #139021 üzenetére
Bizony kár volt. Túl lett tolva ez a hamisítványos hiszti egyesek részéről. Lesz majd olyan is, hogy csak az a komment maradhat ami senki érzékenységét nem bántja?
Kicsit safe space-esre sikerült ez a történet. Nem tetszik valami , ezért nem is akarom látni, nem is veszek róla tudomást, és boldogan élek a kis világomban. Mit is old ez meg? A hamisítás problémáját ezzel megoldottuk lokálisan? Mindent megteszünk a hamisítás ellen, és ezt azzal kezdjük, hogy tudomást se veszünk róla? -
Reverting
őstag
-
csabulaxi
senior tag
válasz
fagyalllo #138485 üzenetére
én sem találok semmit ilyen számokkal, képet egy ilyet találok, de semmi adat
cha-b
igen az, lesz egy ilyen közös film
Batman Superman ellen - Az igazság hajnala (2016) -
karesz501
senior tag
válasz
fagyalllo #138103 üzenetére
A "standard" fekete sub betétet..... ez nagyon tetszik, szerintem jól fog állni a változás neki. Aztán majd meglátjuk lesz e rajta változtatás még, egyelőre örülök annak, hogy végre lehet kapni "hüjebiztos" (én) lünettát, amit egyszerűen lehet cserélni.
(#138111) KelemenUhr: köszönöm, tényleg jól áll neki a bőr nagyon!
Más. Hol keresnétek gyári SEIKO, kék SUMO számlapot? Ebay -en nem találtam listázva
-
Reverting
őstag
-
Robi1985
csendes tag
válasz
fagyalllo #137742 üzenetére
Húú az első nagyon ütős. Főleg a PVD black tokhoz. Gondolom ezek eredeti Isofrane szíjak, mert OM kínálatában sajnos nincs még az első színből.
Az aqua is szép, bár nekem kissé merész hétköznapinak, de a bíícsen biztos ütős egy ilyet viselni. Kár, hogy én sosem fogok ott virítani. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
fagyalllo #137631 üzenetére
Az utolsót kár volt betenni. Önuralom, önuralom...
Majd egyszer én is.
Bazsi : Nekem hibátlanul működik ez az óra, csak az enyém titán és hattyúnyakas. Be lehet szabályozni egészen pontosra. Napi 5 mp-en belül van mindig, de a felhúzással ezt is be lehet hozatni vele. Teljesen felhúzva siet, jó két nap után kezd lejárni és késni.
-
ronin s8
senior tag
válasz
fagyalllo #137612 üzenetére
Maaaaaagit! Mi ebben a jó...?
Gyerekek! Értsétek már meg végre, hogy a réz órának NEM JÓ.
Baromi jól mutat frissen esztergálva (én is szeretek vele dolgozni, ha úgy adódik, mert könnyű vele bánni), de bőrön viselve egészségtelen, mi több, káros. És egy idő után marha rondán mutat... -
Deskdiver
senior tag
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
fagyalllo #137253 üzenetére
Ha érdekel a fingfűrészelés és az egymás mellé beszélés, javaslom az index orosz órás topikját. Kn 100 hsz óta ez megy, nagyon jó móka
-
jagertibi
aktív tag
válasz
fagyalllo #137133 üzenetére
Hát a SUN021 et mikor megjött beállítottam és azóta 4-5 másodpercet siet (tőlem siethetne egy percet is)
ez a kis SUN033P meg kap egy piros varrású fekete szíjat csak alkalmakkor veszem fel.
De még egy steinhart ocean vintage GMT beszerződik valahogy aztán lassítok... Amúgy az indukciós töltő mire is lenne jó?
alphaville: köszönöm
Szulita28: SUN033P1 Kinetic GMT
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest