- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgtkrekk
csendes tag
válasz
djeperto #229091 üzenetére
Az meg egy másik érdekes dolog. Már 2 email címmel is próbálkoztam már de egyszerűen regisztráció után nem tudok bejelentkezni.
"Invalid login or password. Remember that password is case-sensitive. Please try again."
Majd próbálkozom a jelszó emlékeztetővel de nem kapom meg egyik email címen sem.
Facebook-on sem írnak vissza.
Lehet van most elég bajunk most ott a szigetországban és minden szünetel!? -
sgtkrekk
csendes tag
válasz
djeperto #229036 üzenetére
Köszi a megerősítést, mostmár napok óta nézegetem, tetszik a C65 Super Compressor is de az egyedisége miatt szerintem maradok a C60 Sapphire-nél. Kicsit még várok, főleg hogy bejött ez a nagy balhé ott a COVID miatt (?), meg hogy kicsit tisztuljon a kép a brexittel kapcsolatban. Nem vágyom ennyi pénzt elutalni, ilyen körülmények között
Tesztként már próbálgattam (egy fb csopiban valaki feldobta) ezt a kupon kódot de még VPN használatával sem fogadja el nekem valamiért
-
KurtCobain
őstag
válasz
djeperto #228883 üzenetére
Köszönöm a választ, tegnap meg is rendeltem a Zeppelin-t. Elvileg holnap már ki is hozzák. Ha megérkezik, töltök fel képeket.
És ezúton is köszönöm Szilágyi84-nek az óragyőr kupont.
-
Szabi®
addikt
válasz
djeperto #228716 üzenetére
Jah én csak azért gondoltam, hogy hamisítják, mert már a 6-7 ezer forintos parfümöket is gyakorlatilag hamisítják.
Hilfigertől nekem elég sok cuccom van (ruházati) és a márkával meg vagyok elégedve, nézegettem az óráikat, és eléggé megtetszett jópár model.Tudom hogy ezek csak dizájner órák, és svájci szerekezet sincs bennük, de nekem nincs is ilyen jellegű igényem, egyszerűen csak megtetszettek.Utoljára amikor rendes órát akartam venni akkor 3-400 ezer forint közt nézegettem modelleket, de megmondom őszintén, tudom hogy nem hordanám őket, mert egyszerűen nem jöttek be (csak egy kényszeres vásárlás lett volna) , a Hilfiger meg valamiért igen. -
Szulita28
senior tag
válasz
djeperto #228439 üzenetére
A lünettabetét a mostanra végképp rettenetes – és nagyon túlzó – hájpnak örvendő Rolex GMT Master pepsi lünetta.
A lünetta formája Audemars Piguet Royal Oak
A csavarok a tokfüleknél és az integrált szíj Hublot
A tok oldala Richard Mille
A korona a jellegzetes, köves Cartier
A koronavédő és a szendvicsszámlap Panerai
A számlap textúrája Patek Philippe Nautilus
A mutatók a jellegzetes Breguet mutatók
A tourbillon hídja Girard Perregaux
A felirat a számlapon, HMC az IWC-re utal.Szintén vmelyik adásban hangzott el, H ők direkt nem hajlandóak a Swiss Made feliratot felrakni az óráikra, mert az a svájci óra, amit ők csinálnak, nem amit a SM felirat jelképez (vagy vmi ilyesmi).
Viktor hátha még kiegészíti.
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
válasz
djeperto #227796 üzenetére
Amit mostanában rengetegszer használok, az a búvárlünetta. Persze, nem vízben, de időmérésre.
Épp ezért vagyok most bajban: kinéztem egy számomra elég drága órát, amit terveim szerint gyakran hordanék, viszont "GMT" lünettás, ami amúgy nagyon bejön, de a búvárnak több hasznát veszem.
-
gipsztigris
addikt
válasz
djeperto #227791 üzenetére
Pont az "órabuzik" mondják, hogy mi a felesleges egy karórán?
Amikor megcsinálnak százféle komplikációval karórákat nagyobb gyártók -azok a funkciók is pont annyira feleslegesek mint az üvegbe zárt fing-, és azokra meg virtuálisan kiveritek.
Ha ezek a vélemények egy nem órás csoportban hangoztak volna el, arra nem kaptam volna fel a fejem. -
dzsi23
addikt
válasz
djeperto #227791 üzenetére
Tud valamit, amit a többi nem, és ezzel már el lehet adni, ugyanúgy, mint az 1000m-es vízállósággal. Ha nem nézzük, hogy mit tud, akkor csak a dizájn és kidolgozottság marad, vagyis szimpla ékszerré degradáljuk, de szerintem az órák többek annál.
Vagy csak magamat próbálom hitegetni ezzel...
Szerk.: A lényeg, hogy felesleges, de azért jobb, ha többet tud.
-
fagyalllo
őstag
válasz
djeperto #226986 üzenetére
Kár beleerőltetni létező kategóriákba, az Spring Drive. De ha muszáj, akkor inkább kvarc, mivel az órának az időmérés a lényege, azt pedig a kvarckristály rezgéséből számolja az IC és ennek alaján szabályozza a kerékrendszer lefutását, míg teljesen mechanikusnál a billegő vezérli.
Nyugger001: Sötétben egy idő után lekapcsol a kijelző, ez egy energiatakarékos mód az órában, ha fényt kap, újra feléled. A szinkronzálást minden esetben jelzi az óra a bal felső sarokban megjelenő RCVD felirattal.
-
Szulita28
senior tag
válasz
djeperto #226981 üzenetére
És tegyük még hozzá, H aki veszi a fáradtságot, és feliratkozik hírlevélre ( ami 2020-ban nem egy ördöngösség), az rendszeresen kap ilyen-olyan kedvezményt. Kb. szinte folyamatosan van 100 fontos kupon, és negyedévente 15%-os akció (most épp mindenre volt múlt héten, de van, H csak bizonyos modellcsaládra).
Minőségre szerintem is kifogástalanok. Az áremelkedésük nyilvánvaló (engem is bosszant), de igyekeznek adni is érte valamit cserébe. Folyamatosan frissítik a modellválasztékot, havonta jelentenek be új darabot, egyre több a COSC minősített órájuk stb. Vannak meredek áru darabjaik, de a legtöbb odatehető kb. bármelyik középkategóriás svájci mellé minőségben, és árban is jól áll (nem a tiszocertinahemilton vonalról beszélek, hanem fortiszorislondzsinsz
és társairól ).
-
No.01
addikt
válasz
djeperto #226823 üzenetére
Koszonom. Ahogy irtam van mar egy CW-m, de ez nem tetszik annyira es a vastagsagaval is mar tul van az idealison. Tovabba annak elelnere, h szeretem a markat szvsz ezen oranal az ar/ertek mutato sem kulonosen jo foleg annak tukreben, h ez egy microbrand. (ami csak az elmult ~2 evben kezdi magat azzal magasabbra pozicionalni, h ugyanazon orakat - esetleg meg rosszabb werkkel tetezve - egyre dragabban adja)
-
Peddy789
őstag
válasz
djeperto #226463 üzenetére
Most komolyan vettel megegy total ugyanugy kinezo orat ezer font korul?
Azert ez eleg kemeny, hat miert nem probalsz ki valami uj stilust, masik markat, vagy legalabb masik modelt? Elso ranezesre ez ugy nez ki mintha ugyanaz a modell lenne masik szinben.
Most jobban megnezve tunnek fel a kulonbsegek. -
hdanesz
őstag
válasz
djeperto #226263 üzenetére
Közben megnéztem a Tissot Everytime nevű sorozatát is. Vannak köztük nekem tetsző darabok. ETA902.101 szerkezettel. Az ETA honlapján nézelődve ez a típus a Normflatline családjukhoz tartozik, mely fölött már csak a Flatline család áll. A Normflatline-t pedig középkategóriájú sárgaréz szerkezetnek írják, amely kivehető és szerelhető.
Ez már jónak számít? Vagy ez is gagyi mint a G10?@lord.lakli (#226315) Köszi! Kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest