- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube
senior tag
válasz
fagyalllo #194905 üzenetére
Valószínűleg az lesz amit írtál, ha nem találok a másikból. Annak a hátlapon lévő "textúra" nagyon adja nálam. SNKL45-nél legalább a mutató design megvan, és az hasonlít rá a legjobban, ezért néztem én is
Néztem még továbbá ezt a kettőt SNKK67 SNKK17K1
A szürke túl egybeolvad, talán a fekete arany. Utóbbinál attól félek túl "csicsás" lenne a hétköznapokra, de alapvetően tetszik. Egyébként a SNKK17K1 is fut néhány sáv körbe a szélen, ez a kis apróság még ami tetszik benne. -
Quartz51
tag
-
Deskdiver
senior tag
válasz
fagyalllo #194876 üzenetére
Harmadik Archibald Chesterfield az élő legenda. (Azt nem értem ennyi pénzzel azt a két galócát a halántékán miért nem szedeti le? A végén már csak hallgattam a videóit ,mert mindig azokon akadt meg a szemem.
)
A Merkur témára váltva. Az MM300 változatban (amit már nem látok sehol) milyen szerkezet volt? NH vagy Miyota? Lehet olyat még szerezni?
-
andrisms
aktív tag
válasz
fagyalllo #194599 üzenetére
Szándékosan heti egyszer nézek be, utána mindig vettem valami órát.
Most pont rosszkor tettem, meg is rendetem az új Merkur Tunát....Ha ez igaz, akkor amúgy is most érdemes:
Total Price : 229USD
First 100 Buyers around the world who make order price will be 169USD
100-199 Buyers around the world who make order price will be 199USD
Over 200 price will be 229USD -
csabulaxi
senior tag
válasz
fagyalllo #194423 üzenetére
Köszönöm.
Akkor ez egy jó, sokkal jobb szerkezet?
Kb. egy 20-as, megérheti?
Az enyém nincs széthajtva (szerintem) 5 évet volt kézen, másfelet fiókban, utána gyári szerviz és több mint 30 mp-et késik naponta.
Engem ez nagyon zavar és mivel nem fővárosi vagyok nem fogok rohangálni Pestre egy pici állításra.ja röhej, hogy a korona drágább, mint a komplett szerkezet, amúgy sem tetszik a korona recézése.
-
-
Aske
aktív tag
válasz
fagyalllo #193907 üzenetére
Sokat még nem tudtam foglalkozni vele, mert tegnap jött meg a Seagull 1963 aminek ugye már egy-két hónapja letört a koronája. Azt megjavították, ki is tisztították ill. olajozták, most már rendesen fel lehet húzni, cserében a tokra csináltak egy durva karcot.
De pár szóban azért leírom. Robusztus, nehéz óra, pláne a vastagsága valami 15 mm szemben a tisell 10 mm-vel. A kidolgozása általában rendben van. A koronazárral bár szép és finoman jár, kell kicsit trükközni, mert mikor kioldom, elsőre üresben forog, ahelyett, hogy húzná az órát. A bőrszíj miatt vízbe egyelőre nem fog menni, ahhoz kellene egy NATO elsőnek. Fekete kihajtható díszdobozban jött egyébként párnácskával.
A számlap az valami elképesztő jó mély selymes fekete, nincs az az érzésed, hogy fogtak egy fekete kartonlapot és tessék. Cserébe kicsit excentrikusan van behelyezve a tokba, szabad szemmel látható talán a fényképen is. A nagy méret és a kontraszt miatt könnyen leolvasható, ill. az is segít, hogy nem túl vastagok az indexek.
Lumé szép zöld, de csak rövid ideig világít. Én még olyan kínai órát nem láttam, ahol a lumé rendben lett volna. (seiko vagy orient szinten értem) Ami plusz, hogy a kismutató is kapott belőle. A mutatók ezek a standard kékített mutatók.
Szíj ez a jóminőségű vastag pilóta jellegű bőr, de szegecsek nélkül. Kényelmes viseletnek érzem.
Hátlapja jópofa, egy repülőgépet ábrázol. Mivel nem üveghátlap, nem hallatszik ki semmi zörej (rotor forgása pl.) az órából, ami nekem plusz pont, mert korábban zavart.
Járástartalék és járáseltérés majd meg lesz nézve, de az NH35-tel kapcsolatban nincs mit aggódni.
Akit érdekel, ebayen itt elérhető.
Nem tökéletes nyiván, de 149 USD-ért szerintem elég jó vétel, aki akar egy sallangmentes pilótát. Érdemes megnézni az eladó kínálatát, mert szuper órái vannak jó áron.
-
válasz
fagyalllo #193791 üzenetére
Nyilván nem egy Patek, vagy IWC, hogy kézzel rakják, de amióta megcsodáltam haverom IWC Saint Exupéryjét, azóta keresek egy hasonlót olcsóbban, mert akármennyire is kézimunka, nekem nem ér meg egy óra 40k dollárt. És a videókon nem világit rajta, hogy préselt, jó a szerszám, majd csak makrós képeken látszik. Ahogy a múltkor az Oris-omnál is rácsodálkoztam, amikor bemakróztam, hogy a pici indexeket is préselték, nem rakták.
Ja úgy számoltam, hogy mindenestől 115000 forintra jön ki.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest