- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deskdiver
senior tag
válasz
@mriya@ #200159 üzenetére
Olvastatam tegnap, hogy kerestél egy órát erősen világító indexekkel mutatókkal. Esetleg pörgesd át milyen órák vannak Snapdragon Wear 3100 hardverrel. Hátha belefutsz abba amit láttál. Elég új cucc és azok támogatják az “always on” kijelző funkciót. Azt hiszem az egyik Fossil Sport okosba az van.
-
csabulaxi
senior tag
-
gipsztigris
addikt
válasz
@mriya@ #199411 üzenetére
Értem én,hogy vicceskedünk, de azt a posztot rajtam kívül még néhányan látták.
A képeken bemutatott Vostok Europe modell gyárilag fekete volt és a tulaj fémszínűt szeretett volna. Nem volt belőle, így megvette a feketét és szépen lepucolta a filctollat róla.
Legközelebb, ha kétségbe vonsz valamit akkor próbáld meg szerényebben, kérlek! -
Lev Abalkin
tag
válasz
@mriya@ #199362 üzenetére
Nekem is beleégett az agyamba. Érdekes, hogy a részletmegoldásai más órákon nem tetszenek (pl. tepsi alak + keskeny szíj, stb.), de itt valahogy összeáll.
Valószínűleg vásárlás lesz ebből.
A csuklóm kb. 18, 5 cm, node 202 cm és 107 kg párosul hozzá, nehogymá' ne törpítse el ezt a méretet... -
gipsztigris
addikt
válasz
@mriya@ #199305 üzenetére
Meg aztán szerintem nem teljesen 20 az a 20.
Nyáron picit fogytam és 21-22-re összement a csuklóm. Egy 45-ös óra így mutatott rajtam.
(#199311) Lev Abalkin
Szerintem nincs olyan, hogy egy Bulova Moonwatch-t nagy bukóval lehessen eladni.
Nem kell kapkodni a vásárlással, ki lehet fogni újonnan nagyon jó áron is.
-
Fall-N
veterán
válasz
@mriya@ #199257 üzenetére
Kinek mi. Én például nem szeretem az ugráló mutatókat. Főleg ha még "vissza is rúg". Még az olcsó fali órám is folyó mutatóval van. Arról nem is beszélve milyen "szép", ha még félre is üt (ahogy a legtöbb).
Azt viszont tudom, hogy manapság a prémium órákon kívül, az összes kronográf óra kvarc, mert nem gyártanak olcsó automata órákat már vele.
Nekem steril a kvarc, bár van itthon nekem is. De ha megnéz az ember interjút, akkor a legtöbb órás mester, akik még akkor voltak aktívak, amikor még nem volt kvarc, mind visszasírják a korszakot. Nem véletlen.
De elismerem, hogy kvarcra is szükség van. Főleg azoknak jók akik nem egész nap hordanak órát és/vagy fontosabb a pontosság.
-
válasz
@mriya@ #198671 üzenetére
Kiegészítem: Egy órának, azon kívül, hogy egyeseknek tetszik, van bármi értelme?
kések esetén a damaszkolt acélnak igenis van
A (nem túl régi) legenda szerint. Valójában nagyjából semmi, a lényeg ott is az, hogy szép. Pedig az egy használati tárgy, nem ékszer.De egy karóra toknál, főleg a titánnak?!
Mi kéne még azon kívül, hogy tetszik?Persze, tudom, mindjárt kapom az ívet a megfelelő személytől, amiben mindent tételesen megcáfol. Nem mintha én nem tudnám saját magamat megcáfolni, szükség esetén. De attól, hogy valami nem patyolatfehér, még nem is fekete. A szürke rengeteg árnyalattal rendelkezik. Csak úgy elöljáróban a következő fölösleges vitához.
-
-
Rejtj
újonc
válasz
@mriya@ #198389 üzenetére
Újonnan vettem de hogy maga a modell mióta létezik azt nem tudom.
Szerkezetéből kiindulva régebbi lehet.Am nem tudom mennyire lehet kínai. A Swiss Military by Chrono és a Cover egy ugyanazon a helyen készül és a bolt elmondása (és a gyártó honlapja szerint) full svájci az egész cucc.
https://www.coverwatches.com/
https://www.swissmilitarytime.ch/ -
Deskdiver
senior tag
-
Furfangos
tag
-
válasz
@mriya@ #197272 üzenetére
Tudod, hogy mihez? Vagy csak tippelsz? Van-e marketingosztály az óragyártóknál?
Ráadásul a duratect alpha egy felületkezelés, ami magát a tokot nem teszi keménnyé, csak a felületet. Tehát az a karc, ami a vékony felületkezelésnél mélyebb, az ellen nem véd, ott a 316 is jobban bírja.
-
válasz
@mriya@ #197243 üzenetére
"stainless steel"
Mintha ez egy konkrét ötvözet volna. Biztos vagyok benne, hogy létezik olyan rozsdamentes tulajdonságú acélötvözet, aminél ez 5x keményebb (ha most még bele sem gondolunk, hogy hányféle szabvány van a fémek keménységének mérésére), és abban is biztos vagyok, hogy létezik olyan rozsdamentes tulajdonságú acélötvözet, ami 5x keményebb, mint ez a csodatitán.
-
Furfangos
tag
-
Csari93
aktív tag
válasz
@mriya@ #196451 üzenetére
Sajnos nagyon megtetszett, főleg a fém színű számlapos.
Sok review dícséri (gondolom 1 perc használat után), néhány a pontosságát is, bár az meg nem igen releváns ennél az óránál. Néhány viszont azt írja, hogy vissza kellett küldözgetni, meg szétesett egykét hét után.
Az 50 dollár még talán beleférhetett volna a kipróbáljuk, és hátha bejön kategóriába, de szerencsére ez a szín már 85, van indokom továbblépni.Ui: fenébe, ebay-en olcsó a fém számlapos is.
-
ciryl65
csendes tag
válasz
@mriya@ #194372 üzenetére
Van nagyon régi Vosztok-om is, 2416B-vel, az is tudja ezt a dátumváltást. És tudja a 2414A is. Ez nem kitaláció, hanem gyári ajánlás a füzetecskéjében. Nézd meg, benne van. Én is onnan tudtam meg. Ha ezt így nem lehetne állítani, bele sem írnák. Persze nem árt az óvatosság, célszerű nem felhúzott, hanem lejárt állapotban állítani így a dátumot. A nyomaték hiánya miatt kisebb a szerkezet meghibásodási esélye.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest