Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
condy
senior tag
válasz
5-ös kezelő #134926 üzenetére
Ha csak új lehet, akkor nekem ez a sorrend most hirtelen.
a: Seiko SSC081
b: Citizen AS2020
c: Hamilton H35405741
d: Longines L2.631.4.70.3Olyat nem írtam, ami van itthon.
(134927) vadászcsiga:
-
vadászcsiga
félisten
válasz
5-ös kezelő #134931 üzenetére
Próbáltam vicceskedni
Nem írtam ilyet. Melóban MDV aztán a másik kettő közül valamelyik. Jelenleg három van összesen.Condy érti rá mindig számíthatok
-
Sungoo
addikt
válasz
A mai nap után már én sem szívesen nyilatkoznék.
-
resool
aktív tag
válasz
Újonnan semmit ebben az árkategóriában.
-
Elvis351
csendes tag
válasz
a -
b -
c -
d + 50 + 100 +300 =North Flag -
vadászcsiga
félisten
válasz
Semmit
-
minas
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #134555 üzenetére
Kösz. Nem volt jól látható. Én inkább a barnán gondolkodom, csak nem tudom mennyire hasonló barna az eredeti Panerai-féléhez, mert csak olyat láttam élőben és annak szép volt az árnyalata.
-
minas
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #134463 üzenetére
A Monster melletti MM számlapja barna? (nem látható pontosan a fényviszonyok miatt)
-
7s26c
őstag
válasz
Az Orient Flieger mennyire vált be? Én is szemezek eggyel. Köszi!
-
krx21
nagyúr
válasz
Az igen! Mind a tied az a 20db óra?
-
alphaville
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #134381 üzenetére
A Fortis nekem kimaradt, mikor került hozzád?
Isten èltesse a születèsnaposokat!
-
Mercutio_
félisten
válasz
5-ös kezelő #134381 üzenetére
A dobozban bal szélen az egy öreg rakéta?
Szülinaposoknak Boldogot!
-
terra052
őstag
válasz
5-ös kezelő #134317 üzenetére
...működő repülőgépbe beülni...
😖😉 -
bucsher
őstag
válasz
5-ös kezelő #134317 üzenetére
Hát pedig, ha nyitva van az ajtaja...
-
Süvi
őstag
válasz
5-ös kezelő #133843 üzenetére
És melyik a parnis hivatalos oldala?
-
Süvi
őstag
válasz
5-ös kezelő #133843 üzenetére
És miért nem vennél nyitott számlapost?
szatocs Köszönöm
-
7s26c
őstag
válasz
5-ös kezelő #133752 üzenetére
Neked van a hiperpontos 809 k2 ugye? Hordom ezerrel akkor....az a baj, hogy van még automatám...lehet kellene egy forgató...
-
veloke
tag
válasz
5-ös kezelő #133752 üzenetére
Mi lesz az, csak nem egy flieger chrono?
-
Nick no.1
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #133341 üzenetére
Napi értéket ad meg.... mp/nap.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
5-ös kezelő #133341 üzenetére
Hm, lehet, ennek nem néztem utána.
-
apuc
őstag
válasz
5-ös kezelő #133309 üzenetére
Köszi!!Nagyon tetszik egyébként, fel kell próbálnom egyet, mese nincsen..
-
Ereshkigal
őstag
válasz
5-ös kezelő #133309 üzenetére
Egy hónapig mérted, vagy hogy?
-
toughbook
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #132590 üzenetére
igazibúl a hejesirás meggy, elemben a tacsipados gépellésell
sajnos azt a nanofelületes tapis dolgot nem az én kolbásznyi ujjaimnak találták ki
szóval ezek a franciák (ha élők akkor főleg) marha viccesen ejtenek mindent ami nem francia és nem csak a rém bonyolult magyar szavakkal hanem bármivel megizzadnak
aztán ott vannak a koreai, kínai vagy akár ruszki márkák, azokat olyan nagyvonalúan ejtegeti mindenki a saját nyelvére átalakítva de a békazabálókra valahogy nagyon odafigyel mindenki, mert az rém cizelláltnak hat
szóval szerintem minden belefér, a szarul ejtett francia éppúgy mint az angolra egyszerűsített japó -
condy
senior tag
válasz
5-ös kezelő #132590 üzenetére
-
japy
őstag
válasz
5-ös kezelő #132444 üzenetére
Nekem meg pont ilyen van! Nagyon szép élőben!
-
Mercutio_
félisten
válasz
5-ös kezelő #132437 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy "általában"....
A szomorú kivetelekrőlkkönyvet lehetne írni és bár a legtöbb esetben a gazda okolható nagyon ritkán érthetetlen dolgok is történnek. (Imádni való vizsla aki sétáltatás közben az előbb még kisgyerekkel játszott 5 perccel később minden előjel nélkül felugrik és arcon harap egy lányt)
-
terra052
őstag
válasz
5-ös kezelő #132444 üzenetére
...én meg nem tudok buszt vezetni, hova vezetne, ha mindenki mindenhez értene...
Akkor nem ugyanaz, mint amikre én vagyok rákattanva, az a 876A tok típus. Ez is szép, talán a szíj csere/pótlás bonyolultabb rajta, nem? -
condy
senior tag
válasz
5-ös kezelő #132482 üzenetére
"Exceptio probat regulam." - "A szabály próbája a kivétel." (Cicero)
-
terra052
őstag
válasz
5-ös kezelő #132429 üzenetére
Nincs egy képed róla "előtte"? Én is épp S5 felújításban vagyok kettő 95-ös darabbal
-
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #132418 üzenetére
Emlékszem rá, az nagyon szép kis 5-ös.
-
von toth
tag
válasz
5-ös kezelő #132314 üzenetére
Megyünk gyárba. állítólag már beszéltek a versenyszférával (el tudom képzelni) ott biztos lesz egy nagy csarnokóra és akkor láthatjuk mikor van műszakváltás, ilyesmi. A day-date funkció a 3műszak miatt nem lesz lényeges...
-
Robi1985
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #132303 üzenetére
Azt mondod?
Nem ez a 2 volt igazából a célom, de amit szeretnék, az sajnos nem elérhető már egy jó ideje... és nem tudom várjak e még rá. -
Robi1985
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #132289 üzenetére
Köszi az infót.
Egy Monster már itt pihen a tartóban.Igaz a régi 1. gen., de nekem az jön be.
-
momin
újonc
válasz
5-ös kezelő #132289 üzenetére
Jó hírek, ha nem kell toldozgatni
Újra és valami elegánsabbra gondoltam inkább, munkába úgy sem hordaná, így szerintem kiesős az automata (Ha pár napig nem hordja ügye..) Vigyáz a dolgaira, a két éves telefonja tok nélkül újnak néz ki, a svájci bicskájával nem nyitja ki a "büdös halkonzervem", a karácsonyra kapott Fjalraven táskáját amikor nem hordja a tiszta ágyneműk között tárolja..... stb
Itthonról vagy külföldről, hát, nehéz kérdés... Ha javítják itthon a márkát, (nem garira gondolok) akkor akár külföldről is
-
szegi77
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #132190 üzenetére
Igen a jatszos tulzas volt
-
szegi77
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #132186 üzenetére
"Játszós" idézőjelbe
-
vadászcsiga
félisten
válasz
5-ös kezelő #132160 üzenetére
Szerencséd van. Horometer mit mutat?
Alphaville
Olyan zsúfolt a szamlap mint a szt.Péter bazilika mennyezete -
Rüszmő
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #132119 üzenetére
Érdekes a dolog és úgy tűnik nem túl gyakori. Gyárilag valszeg jobban megtépték a hátlapot. Többek tanácsára nem fogom legányolni sehogy, majd ha szervizérett lesz akkor az órás leműti valahogy. De én a fagyasztósprayes megoldást látom a legesélyesebbnek, annyit lehet, hogy összehúzódna a hátlap, hogy le lehessen lazítani. Jobban már én sem feszegettem pedig a 3 körmös hátlapleszedővel próbáltam. Mindegy, így jártam ennyivel is okosabb lettem. Tegnap egyébként megkerestem az egy szem órást a környéken és ő is azt mondta, hogy napi +8mp járáseltérés miatt ő nem bontaná meg.
-
Rüszmő
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #132024 üzenetére
Bennem is felmerült már ez a kérdés...
De igen, ez nem gázmenet.
-
g0n21
senior tag
válasz
5-ös kezelő #131803 üzenetére
"Célszerű mindig jattolni, ha hoz vmi küldeményt."
Szépen vagyunk.
IT-sunk is azon háborodott fel, hogy a postás b.szik becsöngetni, egyből dobja az értesítőt, ha ajánlott levél van. Már ment a panasz a postának, mivel a kismama otthon van 7/24, érdekes, ha nem találta otthon reggel 8-10 között, a postásra várva. Régen egy postás ismerősöm mesélte, hogy a karácsony a legjobb időszak nekik, "akkor vannak a legjobb csomagok"... hát, addig volt az ismerősöm. A sutyerák hozzáállásra (nem jattolsz - nem csönget) sok mentség nincsen -
Veron
addikt
válasz
5-ös kezelő #131587 üzenetére
Én megmértem és a 9-10 óra viselés után kb. 12-14 órát ketyegett még. Nyilván nem volt teljsen felhúzva, de akkor hogyan lehet ezt megtenni ha ennyi hordás sem elég?
-
kerub99
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #131575 üzenetére
Egyenletes ez az érték,napi 8-9óra viselet mellet.A finom állítás már megtörtént teljesen a maxra lett állítva tovább már nem lehet.
-
Veron
addikt
válasz
5-ös kezelő #131430 üzenetére
Mennyit kell hordani, hogy teljesen felhúzzam? Napi 9-10 óra hordás (irodai munka) után elmegy még mondjuk egy fél napot.
-
Rundumdi Úr
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #131430 üzenetére
Igen, másodperc stopp nélkül (de még azzal is) sok a 7-8 szerintem is. Bár ha stabilan annyi max hetente kell rajta állítani egy percet.
Extrém volt ez a C01.211-es Tissot Couturieremnél ami miatt (is) nagyon gyorsan megváltam töle.
A megadott +-20mp/napon belüli hibaarányt produkálta ugyan de nagy szórásban. Mindezt úgy hogy csak minden 5. perc van jelölve a számlapon tehát pár naponta ha valamennyire pontos idöt akartam az órán tudni és azt akartam hogy x5 percnél ott álljon a mutató ahol kell, pár percet várnom kellett míg a pontos idö x5 percre ért, hogy beállíthassam.(Minderre még hatalmas bumszli amit beleversz minden ajtófélfába, x évente jópár tízezer Forint a szervíz, a börszíj iszonyat kényelmetlen a kialakítás miatt és a fémszíj ~200 ojró lett volna.)
-
Veron
addikt
válasz
5-ös kezelő #131277 üzenetére
Napi 1? Az igen derék. Nekem 7-8 és még az sem vészes szerintem
-
silboy
aktív tag
válasz
Ki a mester?Nekem is lenne felújítani valóm.
-
JDMKid
tag
válasz
5-ös kezelő #131278 üzenetére
ez valóban jól néz ki. viszont elég nagydarab már, ha igaz a 43,5 mm amit írnak
-
Rundumdi Úr
csendes tag
válasz
Igen, a fekete mutató miatt én is lehet hogy visszacserélem a szürke KGB-s számlapra, viszont a rossz lume mint probléma számomra megoldódna
-
toughbook
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #130860 üzenetére
jó kérdés ez a karcosság dolog
én alapból minden órámat mindennapos viselésre veszem, nem a dobozba, gyűjtögető életmódból kifolyólag
oda a nagypapik hagyatékát rakosgatom, de (egy kivétellel) minden saját vételű órámat hordom aktívan és eszem ágában sincs burokban tartani őket későbbi eladási szándékból
jó lesz majd jó 10 év múlva a kölyköknek, unokaöcsiknek kicsit karcosan is, úgy is fülig ér majd a szájuk mert tőlem örökölték -
Tufa_
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #130860 üzenetére
Huh, bocsi, teljesen kiment a fejemből.
Szeretem, nap mint nap használomMost is szimplán azért cserélném le a szijjat mert barna cipő-öv kombóhoz bután néz ki a fekete szíj.. Szívem szerint valami fém szíjat tennék rá, de elég lapos az óra, nem tudom hogy nem-e lenne fura..
-
hoffman_
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #130705 üzenetére
igen, mindenképp újban gondolkodom.
ez is szép darab, de picit túl egyszerűnek érzem. aztán lehet, hogy csalóka és élőben jobban tetszik. volt már ilyen sokszor...
-
ronin s8
senior tag
válasz
5-ös kezelő #130536 üzenetére
Megtisztelő!
-
Sungoo
addikt
válasz
5-ös kezelő #130422 üzenetére
Hát én nem tudom...Búvár stílus, pilóta számlappal. Az egész olyan bazárinak tűnik. De ízlésről nem vitázunk.
Az biztos, hogy nem sok jön Veled szemben. -
törölt tag
válasz
5-ös kezelő #130167 üzenetére
Ez mennyire megbízható oldal ?
900€ órák 90€ -ért ?
Nem mondom tetszene 1-2 belőlük, de elég gyanús. -
Mano66
senior tag
válasz
5-ös kezelő #130167 üzenetére
Ha tényleg igaziak lennének nem replikák,mindenki lecsapna egy két darabra a kínálatból.Ki az a h...e aki elhiszi,hogy egy Omega-ból 90%-ot engednek és nem egyre ha nem majd minden modellre.
A vaterára mehetnek mint eredeti.
De,ha azt mondjátok eredeti már rendelek is egy tucatott.
-
ducati113
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #130001 üzenetére
-
SeatZola
őstag
válasz
5-ös kezelő #130001 üzenetére
Utána nézve tényleg szebb a fekete dátum ablak. Azt hogy érted hogy nem túl kecses?
-
Dzsana
senior tag
válasz
5-ös kezelő #129903 üzenetére
Nekem a 2016-os tervem, hogy legalább 300 db órámat eladjam. Venni már csak ritkaságokat, vagy nagyon visszautasíthatatlan ajánlatokat.
-
ciryl65
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #129702 üzenetére
Nem értem. Mi baj volt azzal, hogy felhúzod? És mit jelent a mutató-állítás probléma?
Attól még nagyon szép óra! Nekem is nagyon tetszik. Gratulálok! Viseld egészséggel és örömmel!
Nekem is van egy jó néhány kínai órám. Ezek közül kettőt bemutatok.
A fekete szíjú Shanghai-ban 8120-as, a zöld szövetszíjúban 7120-as szerkezet dolgozik.
Annyit kell tudni ezekről a szerkezetekről, illetve az órákról, hogy ezeket az 1960-as évek elején kezdték el gyártani hasonló kinézettel ( természetesen ezek újak ) és egy munkásnak egy ilyen darabért kb. 4 hónapi fizetést kellett leperkálnia. Mindkettő mechanikus, azaz csak kézi felhúzós. Én is nagyon szeretem hordani őket. -
7s26c
őstag
válasz
5-ös kezelő #129702 üzenetére
szia! mit értesz azalatt, hogy hiba volt és nem erre tervezték?
-
ciryl65
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #129575 üzenetére
Milyen típusú Rodinát vettél, automatát, vagy mechanikusat?
Tudsz róla képet mutatni?
Köszi! -
Mercutio_
félisten
válasz
5-ös kezelő #129477 üzenetére
Seiko automata - japán
Wostok analóg - orosz
Casio edifice kvarc - japán
Parnis analóg pilóta - kínai
Cornavin analóg - svájci (?) -
silboy
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #128418 üzenetére
Nekem a Citizen CB0010-88E-t nem sikerül rábírni a frissítésre.Lehet,hogy azért mert nincs megfelelően feltöltve?Egyáltalán milyen töltöttségi szintnél kezdi el jelezni (a mp mutató visszafele mozgásával) az alacsony töltöttségi szintet?
-
Sungoo
addikt
válasz
5-ös kezelő #128976 üzenetére
-
7s26c
őstag
válasz
5-ös kezelő #128898 üzenetére
7s26 különös jószág. sietett, sietett, elkeseredtem, majd egy 2 hét után úgy döntött ezentúl pontos lesz...
-
ciryl65
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #128778 üzenetére
Milyen típusú az a Boctok óra?
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #128778 üzenetére
Érdemes leszervizeltetni, faternak vettünk egy hasonlót (újat) és mint kiderült, szárazon járt...
M1ó: Zseniális lett, nagyon tetszik!
-
Ra3
őstag
válasz
5-ös kezelő #128800 üzenetére
-
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #128572 üzenetére
Még jó hogy dátum nincs rajta, különben nagyobb bajban lennél
-
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #128526 üzenetére
Koronáról még mindig nem lehet húzni?
-
Ereshkigal
őstag
válasz
5-ös kezelő #128526 üzenetére
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #128317 üzenetére
Nincs semmi baj a szememmel, soha nem voltam szemüveges és nem csak én láttam így, hanem a barátom is aki velem volt. Még az eladó is belátta, hogy ez nem túl jó, csak nem hangoztatta.
Sajnos nem automatát keresek, hanem kvarcot, így ezek kiesnek.
KelemenUhr:
Belelóg a hármasba a dátum és egy kicsit már túl sportos kinézetű.
(#128320)-ban az utolsó képen lévő óra nagyon tetszik. Annak a típusát nem tudod?
-------------
Akkor lelőném a poént, hogy most melyik óra tetszik:
Swiss Military Hanowa 06-5277.33.007
Vélemény?
70-et sokallom érte, mert állítólag nem igazi Svájci és nem olyan minőségi, mint egy Seiko/Citizen, de ez meg tetszik külsőre.
-
Narakh
senior tag
válasz
5-ös kezelő #128250 üzenetére
Köszönöm, ránézek!
-
terra052
őstag
válasz
5-ös kezelő #128138 üzenetére
watchbattery-nél, 9.90 GBP az eredeti, ha jól rémlik kb 6 GBP körül van a posta. Sok jóságuk van
szerk: lassú voltam
-
fiktív1
tag
válasz
5-ös kezelő #128138 üzenetére
5-ös!
Itt találsz.
https://www.watchbattery.co.uk/shop/products/WSCS-10109883.shtml
-
Sungoo
addikt
válasz
5-ös kezelő #128116 üzenetére
-
válasz
5-ös kezelő #128116 üzenetére
Köszi, tehát olcsón cserélhető.... gondoltam.
-
minas
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #127894 üzenetére
Szerintem még beférne.
Ugyanis az SNZG "mélyebb" része, ahol a mutatók vannak, akkora, sőt kicsit kisebb, mint az SNK számlapja a széléig.
Az SNZG percmutatója 12,6-12,7 mm hosszú (a tengelytől a csúcsáig), míg az SNK számlapjának sugara (ahol elfér még a mutató) 13,5-13,6 mm.
Elég nehéz az üvegen kívülről megmérni tizedmillire. -
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #127894 üzenetére
Belefér, a számlapok átmérője megegyezik, viszont azokat már csak barkácsolva lehetne cserélni az eltérő rögzítés miatt.
resool: Micsoda csapat! Már akartam is kérdezni, miért titkolod a Citizent!
-
minas
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #127845 üzenetére
-
7s26c
őstag
válasz
5-ös kezelő #127726 üzenetére
Köszi! Azért kérdem mert a seiko5-öm napi 8-at sietett, kiismertem, most már havonta állítom csak. A Makó 24 óra alatt 10 sec-et sietett, sokallom. Persze lehet, itt is jatszani kell...
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
5-ös kezelő #127518 üzenetére
Vasinger : Ez se lenne rossz, 40-es. Kár, h kifogyott és nem fémszíjas. [link]
-
apholyon
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #127498 üzenetére
Ezt én is csak alátámasztani tudom, én is vettem már tőle, igen korrekt áron, zökkenőmentesen.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #127498 üzenetére
Azért a tok korona nélküli átmérőjére kérdezz rá,
Bocsi a buta kérdésért, de ez pontosan mit jelent és miért fontos nekem?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #127427 üzenetére
Ez nagyon tetszik, szerintem ezt fogom megvenni.
A kérdésem az lenne, hogy fémszíjat hogy lehetne ehhez megoldani?
Ja és a Timecenter üzletekben minden órából van, ami a honlapon szerepel? Tehát azokat meg tudom nézni élőben is?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #127379 üzenetére
A TimeCenter oldalát nézegettem és nem találtam még hasonlót sem, amit Sungoo ajánlott.
-
biokox
tag
válasz
5-ös kezelő #127294 üzenetére
Köszönöm szépen az első tapasztalatok a sumohoz képest. A lumé 1 kalap fos a sumo tovább világít csuszkál a kezemen k--va nehéz a pontossága háát de evvel még várni kell
-
Sungoo
addikt
válasz
5-ös kezelő #127294 üzenetére
-
biokox
tag
válasz
5-ös kezelő #127226 üzenetére
Már itt van rajtam,egyébként igazad van
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
5-ös kezelő #127097 üzenetére
Az M-Forcenk egy baja van: hatalmas. Alphának jól áll, mert neki megvan hozzá az alkata, viszont rajtam (a magam 165 cm testmélységével és 75 kilójával) úgy néz ki mintha egy vekkert kötöztem volna a csuklómra... "Ember" kell hozzá, és ez korlátozza a vevőkörét.
Alpha, sose bánd hogy marad, szerintem jó kis óra, és passzol is hozzád
-
alphaville
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #127051 üzenetére
Nem untam meg, csupán kellett volna a pènz egy másik ketyerèbe. De marad! Nem fogok könyörögni senkinek, hogy legyen oly kedves, vásárolja már meg hordatlan órámat a bolti ár felèèrt.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #127051 üzenetére
Az oroszok mindig massziv dolgokat gyártának.itt azért kicsit túllőttek a célon.
-
Demens
tag
válasz
5-ös kezelő #127055 üzenetére
Analóg és csak 3500Ft. Uszodába és nyáron Balatonra kellene. Nem szeretem a digitálisat. Ilyen submariner klón, csak műanyag. Akkor inkább ne?
-
Sungoo
addikt
válasz
5-ös kezelő #127014 üzenetére
-
WiZARD
addikt
válasz
5-ös kezelő #127007 üzenetére
Miért nem tudod dokumentálni?
madarasz92: új, gavronek_kukac_c-inform.hu
amúgy van 1-2 software-es megoldás is, ami állítólag használható, ha van mikrofonod, érdemes lehet eljátszani velük:
Watch-O-Scope
Open source cucccsak a kíváncsiság miatt összedobok majd egy kis erősítőt, kíváncsi vagyok mit tudnak ezek a cuccok.
-
Narakh
senior tag
válasz
5-ös kezelő #126928 üzenetére
Mindenképp utána fogok mászni, ha a városban járok, annyit megér. A csuklóm inkább van közelebb a 16-hoz, a 40 mm-es órám érzésre pont a határeset, ezért vagyok ilyen válogatós.
-
Misi1979
őstag
válasz
5-ös kezelő #126882 üzenetére
Jó cucc, csak az a töltő...
óriási. Szerencsére nem kell sűrűn használni.
-
resool
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #126718 üzenetére
Nem lehet, hogy a dobozra gondolsz a 4 dollárnál? Mert az pont annyi.
-
terra052
őstag
válasz
5-ös kezelő #126701 üzenetére
Nekem a 18-18,5-es csuklómon a 37-es SNK369 nagyon kicsi volt, így vérző szívvel, de hamar új gazdára lelt
-
Narakh
senior tag
válasz
5-ös kezelő #126701 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest