- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deer76
aktív tag
válasz
TechN7ne #237898 üzenetére
Nekem ez a fajta Casio van, azért is vettem, hogy a Balatonba is legyen nálam óra. Tavaly vettem, az enyém nem ázott be.
Nekem ezek az óráim vannak. Ahogy romlott a szemem és már kell olvasószemüveg, rájöttem, hogy az első kettőt anélkül is jól látom, de az Orient óra zafírüvege eléggé tükröz és a sötétebb számlap és fém mutató kevésbé látható számomra bizonyos fényviszonyok mellett. De majd szeretnék még fekete meg kék számlapos órát is. A Rakétát meg alkalmanként hordom, amikor nem fenyegeti eső pl.
-
hallador
addikt
válasz
TechN7ne #237876 üzenetére
Ja ja, a neve adja el ennyiért van olyan Citizen, Seiko, és Casio, is ami hozza ezt ennyiért, csak abban nem kell két évente elemmel bajlódni, hanem 15 évig elketyeg. De persze ha neked tetszik, akkor hajrá. De használd persze sokáig.
Szerkezetileg nem kedvelt ezen az oldalon
Szerinted ezt a videót látva, melyik oldalon lesz kedvelt?
Én nem vagyok a saját pénzem ellensége soha nem fogok svájci pénztemetőt venni, pláne ennek az új áráért nem.Amúgy ennyiért nekem sem kellene bocs.... Ha még automata lenne, akkor talán igen, azokat meg annyira nem csípem. Ne tegyünk úgy mintha a század üzlete lenne...Miután lesz@r0zt@d az összes Japán és nem japán márkát. Ezen azért ne csodálkozz.
-
Fall-N
veterán
válasz
TechN7ne #237884 üzenetére
És nem gondolkodtál el azon, ha annyira kapós lett volna az óra akkor nem akart volna tőle megszabadulni a boltos? Ebből is látszik mekkora "sikertermék".
Inkább a lőtéri kutyának sem kell az a túlárazott tucatóra. Persze negyed áron még reális a történet, de ne ömlengj úgy róla, mintha az évszázad fogása lett volna. A boltos meg bevállalta, hogy bukik rajta, de legalább megszabadult tőle. Többet biztos nem fog tartani belőle.
Ebből is látszik, hogy sznob vagy. Ugyanezt az órát gyárthatá kínai vagy japán gyár (azonos áron vagy lehet olcsóbban), semmivel sem lenne rosszabb.
-
dzsi23
addikt
válasz
TechN7ne #237904 üzenetére
"Szakmai tapasztalat itt a topikban két emberen érződik ,azok pedig dzsi23 és fagyalllo..."
Amit én tudok, az nagyrészt itt ragadt rám, és leginkább azért, mert kérdezek, ha nem tudok valamit, és elfogadom, ha a nálam hozzáértőbbek kijavítanak (mert bizony vannak, akik >10 éve itt vannak már, és jobban értenek hozzá). Persze, nem minden arany, ami itt elhangzik, mindenki mond néha balgaságot, én is, más is, de nem szégyen tévedni, viszont makacsul ragaszkodni ahhoz a balgasághoz már az.
-
temes69
aktív tag
válasz
Nekem van egy Orient mako3 22 köves F6922 szerkezettel és nekem tökéletesen működik. Mivel automata és nem hordom állandóan elfogadtam, hogy elfogy a járás tartalék és be kell állítani újra. Arra kell csak figyelni, hogy úgy állítsd be a pontos időt, hogy ne délben váltson dátumot de ehhez nem kell 3 diploma.
Ne haragudj, de elég bicskanyitogató a stílusod. Csinálj egy tisso topikot és beszélgess ott magaddal. -
Nimda
addikt
válasz
Ez a kép nem bizonyít semmit, nem ismerjük az óra előéletét. Házilag volt e megbontva, elemcsere nyomáspróba nélkül, netán kapott egy jókora ütést, ez nem gshock, amiben lehet önfeledt ugrálni (márpedig vannak sérülések rajta rendesen).
Mégha egy olcsó gyerekóra is, nem hinném, hogy kamufeliratozna a Casio. Ettől függetlenül persze előfordulhatnak gyártási hibák is, de pont egy ilyen órán demonstrálni a leghitelesebb, valóban.
-
Lev Abalkin
tag
válasz
Nem a tanulási folyamattal van baj, vagy azzal, hogy olyan dologba ugrottál fejest, ami nem neked való. Hanem azzal, hogy közel nulla tudás/tapasztalat birtokában minősítgetsz folyamatosan. Szóval komolytalan vagy, a véleményed meg senki számára nem mérvadó.
Keves pénzből meg nem a tiéd lesz a legjobb óra, bármennyire is szeretnéd.
-
dzsi23
addikt
válasz
Hát igen, automatából legalább 26 köveset kell venni, az már elég pontos, a 22 kő nagyon kevés.
"Tudjuk ,nem vennétek TAG Heuer-t ,Certina-t és Tissot-ot"
Ez nagyjából így van, de azért becsúszik néha 1-1 darab. Ellenben Hamilton, Mido, Christopher Ward, Longines, stb-stb. bármikor jöhet. De nem csak japán és svájci órák vannak itt, jöhet akár szingapúri is... vagy kínai a Zelos? Mindegy.
-
Nimda
addikt
válasz
TechN7ne #237878 üzenetére
Próbálod bemesélni magadnak, hogy vettél egy olyan órát, ami valójában nem tetszik, csak olcsón jutottál hozzá. Ezzel semmi baj, én is futottam már bele ilyenbe, csak akkor 16 éves voltam. Azóta egy kicsit változtam és a világ is körülöttem, fejlődik az ember, az ízlés változik, tanulunk, tapasztalunk ezt-azt. De hogy tissotot nem vennék a büdös életbe, az is biztos. Pedig van olyan órájuk ami tetszik.
GreenGoblin na ez nekem is új, nem hinném, hogy fényérzékelő lenne benne.
Egy kis magyar manual befotózva, én sem találok erről infót:
-
dzsi23
addikt
válasz
TechN7ne #237884 üzenetére
Te vetted, mert úgy döntöttél, hogy megveszed; úgy döntöttél, hogy azt a pénzt erre az órára költöd, nem egy másik órára, vagyis ezt választottad. De nincs abban semmi szégyellnivaló, hogy egy nagypapa-óra tetszik neked, és őszintén szólva - hiába az egyik legolcsóbb - az egyik legszebb Tissot (bár nincs nehéz dolga...).
-
SOAD19
addikt
válasz
TechN7ne #237876 üzenetére
Felettébb izgalmas óra, a szavaiddal élve: maradi, nagyapám szerű óra. Nem sok köze van az általad, 2021-ben már elvárt kinézethez, mint, amiket itt mutogattál: [link]
Alapból nem tettem volna szóvá, hogy számomra nem túl izgalmas, ez a Tissot, de gondoltam szembesítelek a pár napja tett kijelentéseddel.Tisztára, mintha többszörös személyiséged lenne.
-
Fall-N
veterán
válasz
TechN7ne #237766 üzenetére
Hát ezek közt is sok a bazári, illetve a koncepció óra, ami nem mindennapi viseletre van (csupaüveg óra például). Az ár és a márka nem minden! Ezek a Citizenek is jobban bejönnek, mint ezek a méregdrága órák. Mércsak a letisztultabb kinézet miatt is.
A Panerai órákat elismerem, de nekem nagyon nem jönnek be. A Graham meg kifejezetten csúnya. Félreértés ne essék vannak köztük nagyon szép órák is (Corum, Ulysse Nardin), de lehet inkább otthon tartanám őket, mint mindennap hordani.
-
-
hallador
addikt
válasz
TechN7ne #237480 üzenetére
Mekkora szakértő lettél ezután a hozzászólás után.
Igazából érdekesség miatt linkeltem, be nem azért hogy olyan emberek értékeljék ki, akik kb ennyit tudnak az órákról:Roamer ,Orient ,Citizen ,Seiko ,Lorus stílustalan utánzatok ,másokról másolnak ,nincs bennük egyediség.
ki ne derüljön a végén, hogy az összes japán márka a Swatch-ot másolta, mert a végén téged ez sem zavarna.... -
-
Fall-N
veterán
válasz
TechN7ne #236327 üzenetére
Nekem csak egy automata órám van, egy Seiko 5. Mivel a 7s nem tud koronáról húzást ezért van forgatóm. Egy Klarkstein Orb van, de az az igazság, hogy legalább fél éve csak a fiókban áll az óra, így nem volt húzva. Majd berakom és felhúzatom vele.
Mostanában búvárórát hordok, így most áll.
-
nrg.960
tag
válasz
TechN7ne #236285 üzenetére
Sosem zavart az automata. Szeretek velük foglalkozni. Igaz van egy quartz GW-M5610 is, de az is azért lett digitális, mert nem szeretem analógból a quartz-ot, meg kellett valami gyepálós óra túrázáshoz, de azt is sajnálom.
Régebben majdnem egy ráugrottam egy GS SBGX059-re, de ami videókat néztem róla, ott is zavart az ugró mp mutató. Többekközt ezért nem vettem Seiko Tuna-t sem.
Majd ha kiforogja magát a matek akkor egy szép automata GS, mellé meg egy 39es Explorer vagy egy 39es OP. -
dzsi23
addikt
válasz
Engem nem zavar, hogy állítgatni kell, szeretek foglalkozni velük (ápolni kell a lelküket
). De van kézihúzós órám is, azt akkor is húzni kellene, ha minden nap hordanám.
A másodperc-stop szvsz. totál felesleges "Rolex-pontosság" alatt, úgyis elmászik, nem is érdekel, ha egy órában nincs mp-stop, most is van olyan órám. Engem csak a kézi húzás hiánya zavarna, ezért nem vennék soha pl. 7S26-os órát."ez a része sem annyira tartós mint egy kvarc óránál"
Elég tartós az, és úgyis "kötelező" 5-7 évente karbantartani, ki lehet cserélni az elkopott alkatrészeket. Kvarcban is tönkremehetnek dolgok, és lehet, hogy nehezebb cserélni, mint egy mechanikusban. A koronazár elkopása nyilván esélyesebb mecha esetén, de ha nem barmolja szét a gazdája (vagy nem eleve úgy érkezik, mint nekem pár hónapja
), akkor is sok évig jó lehet, még mindennapos tekergetéssel is (Paganira ez nem feltétlenül igaz, mert az nagyon hitvány anyagból van, és pl. a Seikok koronazárát sem érzem annyira tökéletesnek, mint az Orientekét vagy a Tisell Subét).
"igazi szerkezet van benne"
A kvarcórákban is igazi szerkezet van, ráadásul sokkal bonyolultabb, mint egy mechanikusban (az más kérdés, hogy ma már olcsóbb előállítani).
A tömítést 1-2 évente cserélni kellene, ha gyakran viszed vízbe, egyébként elég a kötelező szervizkor (vagy akkor sem muszáj, ha rendben vannak).
Amit én is sajnálok koptatni, az a gyorsállítás nélküli kézihúzós Poljotom dátuma... ritkán veszem fel, és nem akarom 28-szor körbetekerni az óramutatót, hogy 2 hetet állítsak rajta, szal ezen nem is szoktam beállítani a dátumot, csak az időt.
Viszont ma pont jól áll a dátum. -
@mriya@
őstag
válasz
Engem sosem zavart, maximum ha nem volt gyors dátumállítás.
A másodperc stop akkor jó, ha szeretnéd tudni, mennyire pontos az órád.
Volt több olyan automatám, amelyikeknél fél év alatt csak a dátumot kellett állítani.
Ami 2-3 másodpercet napközben késett, azt éjjel visszasiette, így egészében véve hajszál pontos volt.
ETA 2824 volt mindegyik. -
dzsi23
addikt
válasz
TechN7ne #236243 üzenetére
"kezd idegesíteni ez az automatikus világ"
Engem is idegesít ez az automata világ, jó érzés kicsit kiszakadni belőle, éppen ezért hordok automata órát, ami amúgy nagyon nem automata, a kvarc sokkal-sokkal automatább.
Mivel itt úgysem ismer senki senkit, és egymás arcát sem látjuk, talán nem illetlenség megkérdezni: te hány éves vagy? Gondolom, nem 14, mert gyerekeid vannak. Én sem tartom öregnek magam 32 évesen, és szerintem nem maradiak az Orient számlapok. Vagy ha az, akkor az összes analóg órát vehetjük maradinak, sőt, a digitálisakat is, mert kb. az összes dizájn létezett már, amikor én megszülettem.
Mitől fiatalos egy számlap? -
bigdady
nagyúr
válasz
TechN7ne #236243 üzenetére
Van már pár (öltöny bulova, sport fekete citizen, ilyen fém is van még egy 98-as swatch irony-m ami akkor volt 30e és nagyon jók voltak anno most már azt olcasom swatch nem a régi svájci sem
de kicsinek találom a 35mm-t).
Nem nagyon hordom egyiket sem mert apple watch van rajtam mindig de gondoltam veszek egy ilyet is hátha nnéha leraknám -
nrg.960
tag
válasz
TechN7ne #236092 üzenetére
Mikor még kezdtem az órázást akkor nagyon sokat nézegettem a Mako-kat, de utána letettem az Orientekről. Hibátlan órák, viszont nekem az arányok nem állnak össze. A Seiko-nál mindig találok valamit ami tetszik. Mondjuk most Oris Big Crown-t nézegetek. Úgylátom kezdek átállni a kissebb órákra, kb. 40-38mm.
Ha a Hydroconquest lett volna még 39mm-ben, akkor biztosan azt veszem. -
hallador
addikt
válasz
TechN7ne #235870 üzenetére
Miért nézegetsz ilyen stílustalan utánzat órákat gyártó márkától? Mondjuk egy előnye van, hogy a Ronda 5030D legalább szerelhető a Tissot hasonló 2 hurkapálcikás egybeöntött szerkezetével szemben.
-
Fall-N
veterán
válasz
TechN7ne #235864 üzenetére
Attól függ mennyire mélyek a karcok. Ha nem annyira mélyek akkor fel lehet csiszolni az üveget, bár az órások lehet többet kérnének érte mint egy csere újra. Itt vidéken még olcsóbban kijön a matek. Sajnos a lünetta is kapott ahogy látom, azzal nem lehet mit kezdeni, így nem lehet teljesen rendbe hozatni.
Ezért veszek csak festés/bevonat nélküli órát, azt könnyű rendbehozatni. Sajnos engem zavar, amikor lekopik a fekete bevonat meg a feliratok. Bár ha nem olyan régi modell akkor lehet, hogy lehet kapni hozzá új rámát.
@mriya@: Kér érte, talán kapni bele olcsón újat.
-
dzsi23
addikt
válasz
TechN7ne #235764 üzenetére
Tekerheted a végtelenségig, nem lehet túlhúzni, max a fogaskerekeket koptatod feleslegesen. Állítólag lehet érezni, de én nem éreztem még egyszer sem. 40 tekerés elég.
"koronazáras órák felhúzása"
A koronazárnak semmi köze a felhúzáshoz, csak annyi, hogy amíg be van tekerve, nem tudod húzni. -
válasz
TechN7ne #235696 üzenetére
Természetesen, ez az új ára és 5 év garit adnak mellé.
Longines-t tudsz újat venni 350 e Ft-ért, az igaz. Szerintem (tehát csak a saját véleményem szerint) minőségben (általánosan) gyengébb a Chr. Ward-tól.
Breitling, Tudor, stb. új ára 1.8 - 2.2 millió Ft, nem az a kategória -
válasz
TechN7ne #235646 üzenetére
Ha neked tényleg ennyire fontos a fém-karperec minősége, akkor gyűjts össze kb. 350-400 e Ft-ot és vegyél egy Christopher Wardot. Sajnos nem fogod tudni felpróbálni egyik hazai boltban sem, de hidd el (mint nagyon sok mindent elhihetsz itt a topikban másoknak is mert többen évtizedek óta foglalkoznak órákkal), hogy nem fogsz benne csalódni. Csak utánna ne hord le a szinte összes óramárkát, hogy azoké mennyivel rosszabbak mint a Chr. Ward. Mindnek megvan a sajátossága, van aki ebben, van aki abban jobb, van ami olcsóbb, van ami drágább. Ilyen ez a poppszakma
-
dzsi23
addikt
válasz
TechN7ne #235543 üzenetére
"az egész Orient egy nagy nulla"
Ez balgaság, ilyet a Tissotra sem mondott senki, pedig rájuk inkább igaz lenne. Kitárgyaltuk, hogy fémszíjban nincsenek a topon a japánok, főleg nem 100k alatt, de a szíj továbbra is csak egy cserélhető kiegészítő, és ha csak AZ ÓRÁKAT nézzük, akkor csúnyán alulmaradnak a svájciak. A Tissot-k ár-érték arányban a béka s.gge alatt vannak, a Roamerek meg dizájnban hozzák ugyanezt a teljesítményt.
Volt egy Orientem (azaz több is), annak is sz@r volt a fémszíja, le is cseréltem szövetre. Viszont maga AZ ÓRA elképesztő... az az Orient minőségben és kidolgozottságban Tissot-kat eszik reggelire, vacsorára meg Roamereket (nehogy a Tissot-val elrontsa estére a gyomrát). És ez még csak nem is egy Orient Star... -
Kbali
nagyúr
válasz
TechN7ne #235564 üzenetére
Rajtatok kettőtökön kívül senki nem istenít egyetlen márkát. Valóban több a japán órákat kedvelő itt, de soha nem próbálják olyan módon másokra kényszeríteni a véleményüket mint te és az alterEGÓd.
Mindig is elismert volt itt a topikban, ha egy óragyártó minőségi/szép/érdekes/technikailag magas színvonalú órát rakott le az asztalra. Ha valaki érdeklődik, hogy adott pénzösszegért mit vegyen magának, akkor szerintem mindig kapott érdemi választ. Egyedül te/ti próbáltok folyamatosan önigazolást keresni a választásotokra.
Nekem biztosan nem kellene olyan óra, amit tudottan ezerszámra hamisítanak, a benne lévő szerkezet garantáltan kuka 5-10 év alatt és nem is javítható gazdaságosan. De neked megfelel. Csak emiatt fikázni, hülyének nézni az itteni közösséget nem kellene.
Ez pont olyan ámokfutás, mint amit talán a notebook/hifi, egyéb topikokban végeztél: kérdezel, majd önigazolást próbálsz a választásodra, majd már szakértőként tetszelegsz. Ettől nem leszel több. Légy boldog a választásoddal, de nesértődj meg, ha más ugyanazt nem fogja választani, ajánlani. -
Sir Pocok
őstag
válasz
TechN7ne #235532 üzenetére
Ember ne haragudj de kezdesz fárasztani.
Ez az óra (és típus társai) KÖRÖKET ver az ugyanilyen árú svájci órákra és ezt többek között nem csak én mondom, hanem a kronométeres srácok is.
Nagyon tájékozatlan vagy ami önmagában nem probléma, de akkor ne írjál tényként dolgokat ami nem igaz.
-
dzsi23
addikt
válasz
TechN7ne #235532 üzenetére
"Még mindig a tok és a szíj minőségéről beszélünk és nem a szerkezetről"
Igazából csak a szíjról érdemes, mert tokban a japánok is jók, vagy még jobbak... a 20-25 ezres Casiomnak is hibátlan a tokja, a számlapja, a mutatók, a lünettája, mindene. A bőrszíja is hibátlan, csak nekem nem tetszik, le is cseréltem, de ez már szubjektív, a minőséget nem befolyásolja.
Fémszíjban van hova fejlődniük, mert 100 ezer alatt még mindig rengeteg a hajtogatott szíj, még tömör szemekhez is képesek hajtogatott végszemet rakni, és az bizony csörögni fog, ha az ember nem akarja szorosra állítani a csullóján. Én biztos nem akarom.
VISZONT, még ha jóval kevesebb is van, lehet találni tömör szemest; ha valaki fémszíjas órát akar, akkor keressen tömör szemest, és ne nyafizzon, hogy nem jó a hajtogatott. Van, aki szereti, mert könnyebb, mint a tömör, de nekem nem jön be. Ha hajtogatottat veszek, egyből le is cserélem. Nem bőrre, mert én sem szeretem a bőrt, hanem gumira, natora, sailclothra, stb... -
hallador
addikt
válasz
TechN7ne #235526 üzenetére
Igazából a Swatch akkor volt utoljára jó, amikor még a Casio szállította a szerkezetet. Ha már kínai, akkor legyen eredeti kínai, ne svájcinak álcázott kínai tucat.
Érvényes ez az olcsó Tissotra is, nem gondolom, hogy a svájci órásmester 1 - 200 CHF-ért készít tucat quartz-ot, Az is kínai. -
hallador
addikt
válasz
TechN7ne #235508 üzenetére
Nekem nincs fémszíjas órám csak Tissot, de annak a minősége ahhoz képest, hogy Eta 2824-2 van benne elég vacak.
Így nem. Nem szíj miatt szoktam órát venni, ráadásul kényelmetlen nekem a fém szíj így nem is nagyon lesz nekem ilyen.
Én azt soha nem fogom megérteni, hogy miért lenne jó nekem, hogy 8 - 10 évente valamiben az óra árának a feléért szerkezetet cserélnek. A japán quartz-n nem hogy elemet hanem 1,5 tovább bírja az akku, mint a Svájci quartz. Ezen a szíj nálam soha nem lesz érv. -
Nimda
addikt
válasz
TechN7ne #235499 üzenetére
Vagy nektek nem fontos az ,ha felvesztek egy órát érezzétek rajta a minőséget és öröm legyen hozzáérni is?
Pl. a Japán óráknál az olcsóság nem jelenti azt, hogy gyenge minőségű. Hanem azt, hogy kevésbé megmunkált, egyszerűbb anyagokból épül fel. Néha puritánok, néha kicsit unalmasak (ízlésfüggő) de ettől még tartósak. Még sohasem kellett szervizbe vinnem egyiket sem (az életem során jó pár darab volt a birtokomban). Nekem ez jelenti a minőséget.
-
hallador
addikt
válasz
Már hogy az 5* többé kerülő Svájci pénztemető picit jobb mint a 30 - 40000 Ftos Casio? Hát nem tudom ha csak ennyit tudnak akkor megérettek a Felvásárlásra. Amúgy nekem is van egy Citizen Tough-om, 15 évente kell benne akkumulátort cserélni, zafír üveges. És mindenálló is, titánötvözet tokkal. ~ 98000 Ft volt. KB a pr50-est ami automata, szintén zafír, és ma már 200 000 alatt nem lenne, minőségben a Citizen nagyon elveri.
Szóval ez sem igaz amit írsz. Azonos árban a Svájci elbújhat. -
Fall-N
veterán
válasz
Semmi baj a kidolgozásukkal. A Casio ezen az árszinten a szíjon spórol, amit le lehet cserélni, ha valakit zavar.
A tok standard 316L acél, ilyet használ a legtöbb gyártó. Így nem értem a felvetést. A Tissot sem használ jobbat, ha már itt tartunk, illetve a drágább Casiok is egyre jobb kidolgozásúak ahogy nő az ár.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 0 km! ÚJ! Ninebot MAX G2 elektromos roller 32 km/h
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest