- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaren91
senior tag
-
Anaren91
senior tag
Sziasztok,
Gondolkozok rajta, hogy veszek egy NATO szíjat a Townsmanhez (ne legyen kopott a bőr szíj, ha alkalomra venném fel), viszont a benne lévő rugósfül az gyors kioldásos, nem lehet kiszedni a szíjból. Na most vagy veszek 2 részes NATO szíjat, amiből nem találtam olyat ami tetszene, vagy kellene nekem 2 rugósfül. Mennyi az esélye, hogy kapok ilyet órás boltban? Vagy jobban járok, ha rendelek netről valahonnan?
[link] Ezt néztem ki, szerintem jól mutatna a kék óralappal hétköznapi viselethez. -
Anaren91
senior tag
válasz
hoffman_ #237740 üzenetére
Utánnajárva ez a diashield egy DLC (Diamond like Carbon) bevonat, amit egy úgynevezett PVD (Physical Vapour Deposition) eljárással visznek fel. Szal valszeg szét kell kapják az órát, kipolírozni a karcot, utánna meg elküldeni vagy a saját műhelyükbe, ahol ezt meg tudják csinálni, vagy valamelyik leszerződött partnerükhöz. De megoldható az biztos. Am meg ők basztak el egy drága órát, legyen az ő gondjuk, oldják meg.
-
Anaren91
senior tag
-
Anaren91
senior tag
A mai nap megjött az óra, amire végül a voksomat leadtam.
Nem egy Seiko, se nem Casio, tudom, divat márka, de abban az ársávban amiben nézelődtem, ez fogott meg a leginkább. Diplomaosztómra viszont már kinéztem, hogy mivel lepem meg magam
[link]
-
Anaren91
senior tag
válasz
Anaren91 #237573 üzenetére
Viszont a G-Shockból kiindulva amit faternak vettünk ajándékba, a 42-44mm talán még jó lenne. Akkor mint a G-Shock a maga 55mm-ével bizton nem kellene. De szerintem holnap futok még egy kört felpróbálok párat. Anno volt egy Casio órám amit nagyon szerettem, sajnos egy húzós estén elhagytam... Lövésem sincs mi volt a pontos típusa, kb 15-16 éve kaptam karácsonyra, de valami ilyesmi lehetett ha jól emlékszem [link] .
Pár órás oldalt átolvasva a csuklómra 40-max44 ig ajánlják -
Anaren91
senior tag
válasz
dzsi23 #237569 üzenetére
Hát ez az, hogy nem tudom melyik elvetemült találta ki, hogy lassan falióra méretű karórákat gyártsanak.... Az összes ami kinézetbe tetszene mind 40mm feletti...
Ma voltam 3 boltba is, mondom szétnézek, de venni tuti nem ott fogok, mert online árakhoz képest minden 20-30k val drágább... Egyik eladóval jól elbeszélgettem, mondtam neki, hogy kicsit sokallom az itteni árakat, majd megnutattam neki a timestoreos árat. Erre még ő is azt mondta, hogy ha onnan ennyiért megkapom akkor habozás nélkül rendljem onnan...
-
Anaren91
senior tag
-
Anaren91
senior tag
Sziasztok.
Szeretném magam meglepni egy szép órával, ami inkább a kifinomult, nem az űbertech formavilágot képviseli. Jelenleg van egy pár ami között vacilálok, esetleg ha tudnátok tanácsot adni, hogy melyiket vennétek és miért azt megköszönném.
[Fossil Grant] [Casio Edifice-552GL] [Casio Edifice Chronograph]
Kinézetre a Fossil jön be leginkább, de nem tudom, hogy mennyire gyártanak jó órát.
Nagyon max 35k körül szeretnék rá költeni, barna bőr szíj jön be leginkább, de ezt lehet cserélni ugyebár.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest