- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
driv4r
aktív tag
válasz
bigmasterg #272333 üzenetére
Papíron pont 2 milli a különbség, és tudom, hogy fejből is tudod külön-külön is a méreteket, de ha csak a 3-4. kép alapján kellene eldönteni, melyiket mondanád nagyobbnak? Én lehet, hogy a búvárt, pedig kisebb is, szélesebb is a lünettája, de lehet, hogy csak rossz szögből készült a fotó. Csuklón is nagyobbnak hat, de ott már a tok vastagság is belejátszhat talán. Mindegy, ha lehet, fel kell próbálni, ruhát-cipőt se érdemes pusztán a méretszámozás alapján venni.
-
driv4r
aktív tag
válasz
bigmasterg #272306 üzenetére
Jó az a Nivada, ők is 1 dollár körül mérik a WR méterét.
Off off side note, kiváncsi vagyok, hol lesznek 4-5 év múlva. A tíz-egynéhány évvel ezelőtti Oris jutott most eszembe, az mekkora fórum liebling márka volt, például pont az indie éthosza miatt is, most meg sikeresen benavigálták magukat középre, a senki földjére. Alulról árral támadják, felülről
minőséggelmarketinggel, tankönyvi branding failure. -
@mriya@
őstag
válasz
bigmasterg #272306 üzenetére
Bubival dögös lenne a zöld.
-
válasz
bigmasterg #272231 üzenetére
Klassz át a Nivada! Ilyen vasutas órája még van az olasz Mondiának is úgy tudom. De az is alap szerkezetes.
-
válasz
bigmasterg #272227 üzenetére
Nem olyan nagy gond. A Ball-nál továbbra is van hasonló kivitel. Akár csillagszórós tricium piláccsal.
-
Puculo
aktív tag
válasz
bigmasterg #272184 üzenetére
Kvarc órákat nézegetett idáig. Csak casio volt a mércéje. A vastag nagy órák nem jöttek be neki. Az a letisztult formavilág amit SOAD19 ajánlott az eddig a leginkább bejövő. Mégegyszer köszönet neki is.
-
tboldi
nagyúr
válasz
bigmasterg #272114 üzenetére
Jaja, úgy fest. Illetve a tokja carbon core guard, csak a bezel és a szíj fém.
-
hdanesz
őstag
válasz
bigmasterg #272114 üzenetére
És nuku solar sajna....ha jól látom azt is.
-
válasz
bigmasterg #272037 üzenetére
Alapvetően ez a lényege az egész moonSwatch vonalnak. Egy moonwatch formájú funwatch, azon országokban, ahol van Swatch boutique, alapvetően egy majd mindenki számára elérhető áron kapható Swatch óra. A moonSwatch hype egyébként megdobta a moonwatch eladásokat is.
-
andrew01
tag
válasz
bigmasterg #272019 üzenetére
Van ~26 modell... a kezdeti 11-hez képest. A Casioakkal mi is a helyzet? A "101." mangás is szupcsi?!? A fórum atmoszférája ezt sugallja.
Teljesen szokványos dolog történik, ütik a vasat míg meleg a kapitalista világunkban.
Én egyiket sem tartom jónak avagy rossznak. De ha más gyártó fejőstehénként tekint egyes termékcsoportra ők miért ne tehetnék. -
driv4r
aktív tag
válasz
bigmasterg #272019 üzenetére
A próféta szóljon belőled. 2022 HY riport szerint ez az izé akkor még 7,3% plusz növekedést hozott az Omegának egy szűkülő piacon, de most már tényleg el lehetne engedni. [link]
-
lenox
veterán
válasz
bigmasterg #271931 üzenetére
Szerintem csak kovetkezo. Mindenesetre a fentiek nekem bejonnek, csak nekem nagyobb valo a csuklomra, de egyetlen orakent nem tudnam elkepzelni oket.
-
lenox
veterán
válasz
bigmasterg #271924 üzenetére
Az Omegat is kb. 7-800k-ert lehet venni (uj mar nincs, legalabbis az Omega oldalan az elobb nem lattam), a Cartier meg nagyjabol BB36 aru, tehat nem ertem a kerdest, ezek pont az eredeti kerdes kategoriajaban vannak.
-
driv4r
aktív tag
válasz
bigmasterg #271898 üzenetére
Szerintem az erősen mésalliance lenne, főleg egy GS / The Citizen után.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
bigmasterg #271880 üzenetére
Egyetértek, legyen a Citi. Most kell megvenni, mert pár év, és örül, h a mutatókat látja, nem a hézag lesz a fontos.
Légi mentős kolléga is gyorsan begyűjti az LCD-s órákat, amíg jó a szeme.
Idézve egy iskolai dolgozatból, az idő vasfoga elröpül fölöttünk...
-
driv4r
aktív tag
válasz
bigmasterg #271877 üzenetére
Mert ormótlan nagy hézag van
elől a fogaia csat és a szíj között, ezért is nem lett szerelem első látásra. Legalábbis ha jól értem az eddigieket. -
rbalint88
addikt
válasz
bigmasterg #271877 üzenetére
Itt a pont
-
driv4r
aktív tag
válasz
bigmasterg #271862 üzenetére
-
Lev Abalkin
tag
válasz
bigmasterg #271817 üzenetére
Többieknek: köszönöm!
-
driv4r
aktív tag
válasz
bigmasterg #271794 üzenetére
-
driv4r
aktív tag
válasz
bigmasterg #271636 üzenetére
Világéletemben azt hittem, a Tudor BB58 igazából csak 999 ezer forintot ér, de ezek szerint még én jártam jól. Szmájli, mielőtt még.
Mindig lenyűgöz, amikor pont a fogyasztó állapítja meg csalhatatlan biztonsággal, mi lenne a termék ‘reális ára’, és ahhoz képest mennyire 'túlárazott'. Pont az a fogyasztó, aki a puska rosszabbik végén áll, vele szemben meg ott az összes szereplő a teljes értékláncban, a maguk legritkább esetben átlátható bevételeivel és kiadásaival. Ha veszek a boltban egy doboz gyufát 10 forintért, kilépek az utcára, és eladom neked 10 ezerért, az nem túl reális árazás. De ha beülök a taxiba, hogy átvigyem neked a város másik végébe, akkor viszont teljesen korrekt az ár; sőt, akár veszteséges is lehet a viszonteladás, ha mondjuk pont egy tízes volt a taxiszámla. Üdítően naiv elképzelés pont az órák kapcsán, hogy azoknak lenne egy 'reális' ára, az az előállítási ár, melyet igazol a 'műszaki tartalom' (bármit is jelentsen ez), és azon felül minden csak a 'marketing blabla', a méltánytalan 'extraprofit'. A múltkori Breitling-affér kapcsán már elkezdtem körmölni egy nagyon hosszú és nagyon udvarias választ a témát felvető topiktársnak, de aztán túl gyorsan eszkalálódtak a dolgok; kár, hogy csak hitvita és egy kurta-furcsa kimoderálás lett a vége.
-
No.01
addikt
válasz
bigmasterg #271627 üzenetére
Probaltam es sajna pont anyival kisebb, h nemcsak viccesnek latszik, de annak is erzodik
Tovabba azt a guilt valtozatot igazan elengedhetnek mar. A kek meg tulsagosan kek volt.
Amit lattam eloben es sokkal, de sokkal jobb, volt mint a kepeken az aStarbucksHarrods, de az is ugyanugy 41-es. Kevesbbe lenne kombinalhato, de siman ramentem volna.
Eljon egyszer mi kis csukolsok napja is. -
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #271586 üzenetére
Ez az előnye tényleg megvan a dátum nélkülieknek. Lehet, hogy nagyobb ez előnye, mint a hátránya, hogy adott esetben a mobilon kell megnézni a dátumot, vagy megkérdezni valakit. Ha van egy adott óra, amin nincs dátum komplikáció, emiatt az egy dolog miatt nem lenne kizárva.
#271587 bigmasterg
Szerintem is kicsit túltolták a mintát, túlságosan hangsúlyos. De lehet élőben jobb. -
driv4r
aktív tag
válasz
bigmasterg #271586 üzenetére
Akkor már minimum 15 darab órád van, és ezt most a kérlelhetetlen logika mennydörgésével olvasom reá a gyarló bűnös fejedre:)
-
Churpik
tag
válasz
bigmasterg #271510 üzenetére
Ciga? Behrens?
-
stellaz
veterán
válasz
law of diminishing returns. (Magyarul tán' csökkenő hozzadék a neve) = Csökkenő határhaszon elve
Amúgy én erre hivatkoztam (meg az egész adásra), nem saját tapasztalatra
https://www.youtube.com/watch?v=GAm4K4-a6z8
Meg erre az órára, mert ez nem koppintás
-
dzsi23
addikt
válasz
Az NH35 egy jó szerkezet, szerintem van helye a 100 ezres kategóriában, akkor is, ha kínai az óra, pláne, hogy a Seiko 200 ezer felett is alkalmazza.
Az más kérdés, hogy 20 ezer forintos órákban is meg lehet kapni az NH35-öt, én azt nem engedném a Seiko helyében.
De engem inkább ez zavar, mert az a Ronda nem egy jó szerkezet.
-
válasz
bigmasterg #271477 üzenetére
-
stellaz
veterán
válasz
bigmasterg #271484 üzenetére
Szerintem a karóra az egy termékcsoport, saját funkcióval. A telefonban lévő óra az nem karóra, pluszban nem is pontosabb egy rádiós óránál.
Az okosóra meg rengeteg hátránnyal rendelkezik egy hagyományos karórához képest, pl. kijelző, töltési igény, vízállóság, strapabíróság, stb.
A többletfunkciók semmit nem jelentenek, ha nincs rá igény, mint ahogyan nekem sincs igényem okos funkciókra.Arról viszont hagy lehessen már véleményt mondani, hogy egy full egyszerű, tömegtermelt acél óra 2 milliós (meg több) ára vajon indokolt-e a marketing blablán kívül.
-
Churpik
tag
válasz
bigmasterg #271484 üzenetére
Ökológiai lábnyom?
A legkisebbet egy 10 Years Battery kvarccal lehet hagyni. Még egy solaros is nagyobb nyomot hagy, ugyan az élettartam hasonló (1-15), de a felhasznált anyagok a működtetésből adódóan drágábbak.
Az olcsó kategóriás "kínai" aktivitásmérő a napi töltéseivel azért brutál ilyen szempontból, még akkor is ha sokszorannyi funkcióval bír. (Nekem is van
)
-
stellaz
veterán
válasz
bigmasterg #271477 üzenetére
Lehet (bár nem hiszem, hogy egy Fabergé nyakéket futószalagos gépsoron gyártanak acélból), de egy egyszerű fém óra ékszerként való hordása.... szerintem az egy jól sikerült marketing duma a kereskedők részéről, hogy el lehessen ennyiért adni a futószalagon termelt cuccaikat.
-
driv4r
aktív tag
válasz
bigmasterg #271467 üzenetére
Továbbgondolva ezt a lenyűgözően érdektelen ontológiai problémát, feltehetnénk akár azt a kérdést is, miért venne bárki is kvarcórát, hisz a mobilja pontosabb.
Tudom, slippery slope. Én kérek elnézést, eltévesztettem a házszámot, egy elvileg ‘óra topik’ aspirációkkal rendelkező felületen ilyenekkel előállni, megyek is vissza a kínaiba.
Vagy most kellene egy huszáros rohammal bevenni a luxi topikot, nem látok komolyabb véderőket a falain, cserébe síri csend van ott és nyugalom;)
-
stellaz
veterán
válasz
bigmasterg #271467 üzenetére
Amúgy teljesen valid a kérdés
-
JoinR
őstag
válasz
bigmasterg #271456 üzenetére
Egyiket átveszem tőled ennyiért, azon ne múljon!
-
hdanesz
őstag
válasz
bigmasterg #271456 üzenetére
Hetek óta...sőt lehet hónapok óta ennyi a Vivantis-on. Én is gondolkoztam rajta...de valamiért nem vettem meg végül. Nem tudom mi az oka, hogy ennyi idő alatt nem kelt el...vagy fogyott ki a készlet, mert nagyon jó ár.
-
válasz
bigmasterg #271296 üzenetére
köszönöm és jogos ez már másik topikba való bocsánat a többiektől!
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
bigmasterg #271268 üzenetére
Nem láttam a korábbi hozzászólásodat. A szódabikarbóna nekem talány és szerintem nem kell hozzá. Soha nem használtam. A citromlét azért részesítem előnybe a ciromsavval szemben, mert azzal nem lehet túlzásba esni, nem lehet túladagolni.
Szép ez az Oris. -
korpicschess
veterán
válasz
bigmasterg #271275 üzenetére
Ah, igen, úgy értettem, hogy a 80 órás járástartalékú, nem pedig a régebbi 28800 bpm-es, mint a Visodate-emben.
Egyébként az király a Mido-ban, hogy a *.611-es szerkezettel van minimum minden óra, nincs *.111-es, mint a Tissot-nál pl.
Na mindegy, költeni nem akarok a bevizsgálásra, főleg, hogy itt közel a svájci határhoz valszeg kemény árak vannak. Csak én sem szeretnék senkit átverni ha eladom, meg mostmár kíváncsi is vagyok.
Mido-nál meg csak 2014 óta van ez a kaliber, így a garikártya csak akkor lehetne az órához tartozó, ha a tok eredeti, és cserélve lett a werk.Az eladó nem válaszolt, mióta megkaptam az órát, ami annyira nem jó jel. Paypallal visszaküldhetném, de igazából amennyiért vettem, akár meg is tartanám (~250 EUR).
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
bigmasterg #271206 üzenetére
Érdekes ez a kólás tisztítás. Úgy néz ki az óra utána, mintha kb. fél évet állt volna egy teljes patinaeltávolítás után.
Ha teljesen el akarod tüntetni a patinát róla mindenféle csiszolgatás nélkül, akkor a legegyszerűbb, ha beteszed az órát a legkisebb edénybe, amibe még elfér. Ráfacsarsz annyi citrom levét, hogy a citromlé teljesen ellepje az órát. Néhány óra múlva minden patina eltűnik az óráról. Ekkor kiveszed a citromléből és leöblíted csapvízzel, majd leitatod róla a vizet, hogy az óra teljesen száraz legyen, ezzel megelőzöd a vízcseppektől származó foltosodást.
A természetes patinásodástól nincs szebb csak kissé sokáig tart. -
Šolaire
veterán
válasz
bigmasterg #271218 üzenetére
Gyönyörű ez a bronz, nekem is lesz majd egy ilyen
-
petipetya
nagyúr
válasz
bigmasterg #271236 üzenetére
Ez érdekes teszt volt az Omega javára
-
Faresz1976
aktív tag
válasz
Akkor a cola a nyerő
.
-
válasz
És most, hogy láttad, milyenre lehet felrestaurálni, ez a havi rutin része lesz.
-
petipetya
nagyúr
válasz
bigmasterg #271155 üzenetére
Patinával is tetszett, de így pozitív értelemben megváltozott
-
pulutodurumo
őstag
válasz
bigmasterg #271164 üzenetére
Én az ilyen bajokra vettem egy kis ultrahangos mosót. Mondjuk abba komplett órát rakni nem egészséges.
-
dzsi23
addikt
válasz
Szuper, most már foltosodhat!
-
pulutodurumo
őstag
válasz
bigmasterg #271159 üzenetére
Azért pezseg, mert a citromsav elreagál a szódabikarbónával. Utóbbi ugyanis lúgos kémhatású. Ezért nem is értem, miért keverik össze az emberek. A kettő semlegesíti egymást.
-
válasz
bigmasterg #271159 üzenetére
Na, így patina mentesen ez uber király! És.most majd hozzád fog öregedni! Erősen bronz "szaga" van?
-
Veron
addikt
válasz
Mivel vitted fel a citromsavat?
-
Veron
addikt
válasz
bigmasterg #271133 üzenetére
nagyon frankó, a 120 órás werk 4 Hz-en parádés.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Szép óra
-
dzsi23
addikt
válasz
"Sötétkék szilikon is jó lehet ahogy néztem, csak oda curved springbar kell"
Pedig úgy tűnik, kényelmesen elfér a bőr, és szűkösen a gumi is elférne, de lehet, hogy csalóka a hátlapi fotó. Jól néz ki ezzel is.
Kbali #271135:
Amúgy elég jól meg vannak csinálva a Tissot-k, csak nem milliós GS-ekhez kellene hasonlítani, az nyilván hülyeség.Na meg nem kellene erőltetniük a műanyag alkatrészeket a szerkezetben, de annak nincs köze a külső megmunkaláshoz.
-
Kbali
nagyúr
válasz
bigmasterg #271130 üzenetére
Pedig tudhatnád, hogy Tissot-ón kívül minden más kuka
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Szép ez. Ha egyszer kevés órám lesz, egy Diver 65 esélyes.
-
dzsi23
addikt
válasz
Szép fogás volt!
Én visszaállítanám a gyári állapotot. Végül is egy idegentől vetted, nincs értelme meghagyni a hordási nyomokat. Persze, még jó áron sem egy olcsó óra, szóval csak óvatosan kísérleteznék vele.
-
@mriya@
őstag
válasz
Szerintem patinásodik az majd tovább, ne piszkáld!
Esetleg menj vele gyógyvízbe, uszodába!
Mi az ezüst ékszereink elszíneződésére csodálkoztunk rá anno a Sportuszodában, és a Császárban. 😃 -
válasz
bigmasterg #271124 üzenetére
minimum
-
válasz
bigmasterg #270861 üzenetére
A linkelt órához képest a kollégáé egészen elnyagyolt, a feliratozás is eléggé, a Cartier felirat, a 11-es szám X-ének balra lemenő szára vége (lába), stb.
-
sherlock82
senior tag
válasz
bigmasterg #270740 üzenetére
De megfelel, : )
Te milyet ajánlanál nekem ? -
Veron
addikt
válasz
bigmasterg #270724 üzenetére
Ez a heritage line nem az elegance.
Szerintem A fekete egyáltalán nem otromba szilikonon.
Sok OP és DJ-t látni szilikonom, naton és nem néznek ki rosszul. -
PNP
őstag
válasz
bigmasterg #270579 üzenetére
Köszi.
Itt hogy lehet kideríteni a pontos típust? Emagon legalább az url-ben látszik. -
hdanesz
őstag
válasz
bigmasterg #270462 üzenetére
Óóó, az én kis lila kockám.
-
válasz
bigmasterg #270462 üzenetére
nekem most ez lenne a 3 +1
-
megyer11
tag
válasz
bigmasterg #270422 üzenetére
Igen, simán áthozható kézen az óra, de ha full set van hozzá, pl. a doboz már felejtős mert azt simán észreveszik. Így később nem tudja eladni "rendes" áron.
-
@mriya@
őstag
válasz
bigmasterg #270420 üzenetére
Ha 5-6 órát visel csuklónként, az feltűnő.
De 1? -
dzsi23
addikt
válasz
bigmasterg #270338 üzenetére
-
@mriya@
őstag
válasz
bigmasterg #270338 üzenetére
Nekem volt gondom egy Breitlinggel, és csak tokközép-csere segített.
-
Spet
addikt
válasz
bigmasterg #270310 üzenetére
Tovabbi kepek, videok privatban.
Aka lehetett volna tobb kepet kerni. Ha megtagadta volna a kepeket akkor azt mondanam at akarta verni.
-
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #270305 üzenetére
"Karbon mido tetszik, drága gshock, jó sportóra lenne, csak a szerkezet lehet nem szeretné, de tuti kényelmes a súlya miatt."
Múltkor a Laco órámon a kezemen lementem kicsit dobolni a próbaterembe, és összeszedett plusz 5-6 mp-et. Bár lehet a Mido-ban komolyabb szerkezet van, amiben jobb az ütésbiztosítás.
Igen, képen másabb, kérdés, hogy élőben milyen lehet. A Lacomnál is kicsit sötétebbek a narancssárga részek a képeken, videókon, mint élőben. Nincs mese, nem árt élőben megnézni a kiszemelt órát, ha van rá lehetőség. Eddig nálam nem nagyon volt, mert a legtöbb óra, amit eddig vettem nem a népszerű márkák közül van, amit az üzletekben árulnak: Dan Henry, Oceanus, Glycine, Laco. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
bigmasterg #270189 üzenetére
Én meg inkább beállítanám magam.
-
Tufa_
aktív tag
válasz
bigmasterg #270161 üzenetére
De ezek kozul egyik sem hasonlo, hanem mindegyik teljesen mas kategoria. £4k-ert mar kapsz Pateket es Rolexet is, hasznaltan, de ettol fuggetlenul ezek nem osszehasonlithato'k.
En pl regota gondolkozom hogy kellene valami ilyesmi, Royal Oak Openworked mint grail, es kb ket eve majdnem belevagtam egy VC Overseas skeletonba is, de ezek 15-20x annyiba kerulnek. Egy Defy skeleton £10-15k (es meg nincs micro adjust annyiert) az Oris meg 44mmel meg nekem is nagy. A Rado skeletonokat probaltam de minoseg erzet az kb nulla.
Ezert is kerdezem hogy mi a kompeticio a Twelve Xnek?
Reszemrol, en a Twelve Blue Ti-t tobbet hordom mint akarmelyik masik oramat, es bar kerdojel hogy miert kerul majd 3x annyiba, en elorendeltem. Szerencsere volt 20% kedvezmenyem a korabbi Bel Canto keses - panasz miatt - igy "csak" 2x annyi.. -
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg #269629 üzenetére
Múltkori mido szíjba beletört csavart órás úgy oldotta meg, hogy végszemet félszemre kicserélte.
Azóta ezen a gyáris szíján van, ezen eddig nem hordtam.
-
mqm
senior tag
válasz
bigmasterg #269991 üzenetére
Mido ocean star tribute (kék) +1!
-
jeni
félisten
válasz
bigmasterg #269977 üzenetére
Tissot nem volt a listában azon áron belül. A többiről nem hallottam. Davosa bár mond valamit de nem több.
Lehet a Quartz órában lenne márkás 300e.Ft alatt.
A Certina sem rossz név szerintem.
Írjam a 300ezres kategóriájában a:
SEIKO
CASIO
CITIZEN
CERTINA
STB...Ezt nem is hallottam. Elsőre valami zongora készítő jutna eszembe.
Steinhart
-
@mriya@
őstag
válasz
bigmasterg #269953 üzenetére
Fake Rolex.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
bigmasterg #269911 üzenetére
Kellemes meglepetés volt, hogy fullmanuálban is van ilyen, de, konkrétan csak-rezgésre gondoltam!
#269914 driv4r előbbi +1
#269912 Churpik Alapabbra gondoltam... ,de köszi! Ez már kb csak kijelző révén nem 100%-os okosóra... Aminek a mai megfelelőjére gondoltam az pl ez [yt-link -első pár másodpercében a lényeg] csak esetleg mástól... Ennyit tud, semmi okoskodás... (bár itt látom, hogy van frissebb kiadása is, meg egyebek is voltak korábbról Casiotól... csak mindnek megkeresni hasonló FAN oldalát...
-
driv4r
aktív tag
válasz
bigmasterg #269909 üzenetére
Egyetértek, bár akkor én szupercsóró és szuperlúzer is vagyok, mert egy egységnyi öreg órára akár 4-5 egységnyi szervizelést is elköltök… de csak a szerkezetre, max még plexi polírozás vagy csere. [link] Ezekből a tavalyi 7500 forintosakból most viszem be a negyediket, az utolsót, inkább nem is gondolok bele a vége összes matekba:( Egyetlen ‘új órát’ vettem mostanában, vagyis az elmúlt kb. 20 évben, attól is inkább szabadulnék.
-
driv4r
aktív tag
válasz
bigmasterg #269907 üzenetére
Nem ismertem, köszönöm! Utolsó előttin a VC 222 restaurálás azért kicsit fájt… értem én, hogy maga a csoda újat varázsolni régiből, de azért valami el is veszik vele a végére, néha pont az, ami egy - egy öreg óra bukéja vagy charm-ja.
-
driv4r
aktív tag
válasz
bigmasterg #269905 üzenetére
Az a pacák elképesztően perfekcionista, és már van zafír is a kínálatban, hátlap is meg óraüveg is.
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
bigmasterg #269889 üzenetére
Ebben reménykedek én is, a karomon aligha érheti akkora rázkódás amitől meghibásodna, nem boxoló vagyok.
Memmaao...Nehezen tudom elképzelni azt a szituációt
...próbáld csak meg.Viccet félretéve sem cserélgetni őket, sem levenni karomról az órát máskor mint mikor lefexem ne szeretném. Ez van...
i400...
van erről bennfentes infód? Csak mert ez a Casio kifogástalan volt 13 éven át. -
válasz
bigmasterg #269734 üzenetére
A monochrome az nem bb58, hanem BB, 41mm-es.
Látom már többen is írták. 🙈
-
driv4r
aktív tag
válasz
bigmasterg #269746 üzenetére
Nem is a tourbillon az érdekes, hanem a constant force, de ebben az árkategóriában talán mindegy is.
-
zola96
senior tag
válasz
Cserébe nincs dátum, csak a 41-es méretet frissítették… A 39es GMT pacek lett.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
bigmasterg #269736 üzenetére
Nem hibás, "used look"
-
brumi1024
veterán
válasz
bigmasterg #269736 üzenetére
Ez nekem is feltunt.
Amugy a fentiek uj Black Bay-ek (nem 58-ak, 41-es a tok), csak a GMT BB58.
-
bigmasterg
addikt
válasz
Hivatalos fotón, a GMT felirat G-jén
kopotthibásan lett felvíve a festék?
-
válasz
bigmasterg #269684 üzenetére
Ezt a marhaságot...
-
dzsi23
addikt
válasz
Pár éve volt már hasonló. [link] Igazából jó kis órák, nincs velük semmi gond, csak a nevük (meg a marketing) nem igazán szimpi... szerencsére az nem szerepel az órán. Talán jobb lett volna kvarc szerkezettel kiadni, tényleg kronográfként (még ha két gombos is). Persze, akkor az lenne a baj, hogy az eredeti mecha volt, de legalább a neve stimmelne.
-
driv4r
aktív tag
válasz
Eh. A legcsodálatosabb mondat a reklámszövegből:
‘A két órát egymás mellé téve keresni kell a különbségeket.’
-
válasz
Szerintem ez így nagyon gáz.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Nem helyes, de érthető. Egy modell miatt én sem fejlesztenék új werket a Seiko helyében. Ha meg egy az egyben beleteszik a régit kidiszítve, akkor az lenne a baj. Mondjuk nekem nem, de nem is én vagyok a célközönség.
-
válasz
bigmasterg #269681 üzenetére
Nekünk világos színű van
-
momcrew
tag
válasz
bigmasterg #269673 üzenetére
De jó az a bőr alátéted! Egyedi vagy lehet valahol kapni?
-
dzsi23
addikt
válasz
bigmasterg #269673 üzenetére
És tényleg... marhajó!
-
petipetya
nagyúr
válasz
bigmasterg #269663 üzenetére
Szerintem ez a fajta szíj egyáltalán nem megy az órához, gyári vagy sem, teljesen mindegy.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Uhh, ez de szívás! A másik stift is gyanús, a menet tövénél mintha elvékonyodna, vagy csak szennyeződés, vagy optikai csalódás?
-
mqm
senior tag
válasz
Van stiftkinyomód? Ütlegelés előtt azzal próbálkoznék. Talán kisebb kárt okozol vele, még ha erőlteted is.
-
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg #269625 üzenetére
Helyi órás örülni fog.
Kíváncsi leszek ezt hogy oldják meg.Mondom kipróbálom a csavarhúzó készletet, a Mido gyári two tone szíját sosem hordtam, most szedtem le róla a fóliát, beállítom.
Erre az egyik (csattól nézve) első szembe beletört a pin menete. Ezek szerint rendesen menetrögzítőzve volt.
A mocsoknak a hegye meg ott maradt a menetben, és mivel kezdő szem, nem tudom simán egy másikkal pótolni:Bár, most post írása közben realizálom, hogy az egy sima kiütős pin lenne és egy másik fél szemmel lehetne pótolni?
Ha igen, akkor órás nélkül is meg tudom oldani.
-
tboldi
nagyúr
válasz
bigmasterg #269620 üzenetére
Az GW-M5610U-1ER nekem úgy 10-ből 3-szor nem szinkronizált (az ország ÉNy-i csücske, tetőtéri lakás, ablak közelében), viszont a GW-B5600BC-1BER-rel és a GMW-B5000MB-1ER-rel nincs ilyen gond, azok Bluetooth-szal kapcsolódnak a telómhoz.
-
fagyalllo
őstag
válasz
bigmasterg #269620 üzenetére
Nekem is szinkronizált az átállás éjszakáján Orfűn, keletre néző szobában a GW-5000, viszont a szintén keletre néző óbudai panelben az ablakpárkányon is csak időnként sikerül.
A csavarhúzók jól néznek ki és a gyártó többi terméke is szimpatikus, ennyiért már Bergeon készlet is van. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest