- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Empsepo #177068 üzenetére
Az üvegje engem is zavar, de majd keresünk rá orvosságot! Csak ajánlani tudom, írták nekem is privátban, hogy mennyivel durvább mint a seikok, mármint a számlapja, de ugye ne tudod elképzelni és nem is láttam még élőben soha. Hát kemény nagyon!
De azt megszokod hamar, utána milyen pici a seiko!
Szíjat majd belövöm hétvégén, legalábbis ez a terv.Empsepo , fagyalllo Köszi szépen!
-
válasz
Empsepo #177062 üzenetére
Köszönöm! Hú csodaszép ez a kis óra! Készítek majd fotókat mint múltkor, a seikok és a nighthawk.
Ami engem hátbavert, az a két "márka közti különbség". Ezt szándékosan tettem idézőjelbe, mert hirtelen nem tudom mi lenne a jobb megfogalmazás. Pedig még azt sem mondhatni, hogy a félmillás órát hasonlítom pl az skx-hez vagy a monsterhez.. Sokkal minőségibb a citizennek minden millimétere! Az óratok kidolgozásától elkezdve a szíjig, a számlap meg aztán overkill.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Empsepo #176615 üzenetére
Érdekes, pont ma este beszéltük egy inkább csak passzív megfigyelőként jelenlévő topiktárssal, hogy azért képtelenség normális beszélgetéseket folytatni egyes témákról, mert ha nagyon különbözik a felek álláspontja, 2-3 lépés után átmegy személyeskedésbe, vagdalkozásba és ott ette meg a fene. A TAG-ot hoztam fel példaként, gyakran kritizálom a filozófiáját, üzleti modelljét, amit a márka rajongói gyakran személyes sértésnek vesznek és félremagyarázzák, mintha az órák minőségét kérdőjelezném meg és általában seikóznak is egyet.
Érted, ugye?alphaville: Nagyon jól néz ki ez az óra, egyetlen dolog miatt nézek csúnyán rájuk: Oké, hogy a legolcsóbb Eco-Driveok egyike, de nem a világító festékkel kellett volna spórolni, egy ilyen számlapban az a poén, hogy gyönyörűen ragyog a sötétben, ez meg...
-
fagyalllo
őstag
válasz
Empsepo #176569 üzenetére
Négy perc járástartalék, másfél perces méréshatár, a pontossághoz képest több nagyságrenddel rosszabb indítási és megállítási reakcióidő és csak tippelem, de a szervizciklusa nem években, hanem üzemórákban mérhető. Nem hinném, hogy valaha sorozatgyártásig tudnák fejleszteni.
-
Tiszteletes
aktív tag
válasz
Empsepo #176539 üzenetére
Szerintem a többi személyiségére gondol.
schawo: Ez mondjuk jogos. ;-) Ha arra van apparátus, hogy: "a királyi hímvessző tiszta Felség"
-
futizoli
tag
válasz
Empsepo #175297 üzenetére
Köszönöm!
Amikor először képen láttam a szögletes mutatókat, mosolyogtam..., van ember akinek ezek tetszenek, tettem fel a kérdést?! Aztán idővel, minél többet nézegettem a moddolt órákat, megváltozott a hozzáállásom. Be kellett szereznem, és egyáltalán nem bánom, nagyon megkedveltem.
A sárga szendvics számlaptól egyenesen tartottam, de amint kezembe került azonnal levett a lábamról...
Most azt hordom legszívesebben. -
ktg3
őstag
válasz
Empsepo #175059 üzenetére
Én is kedveltem nagyon a postjait. Egy pillanatra sem merült fel bennem, hogy "reklámfelületként" használja a fórumot. Sőt szerintem egy bármilyen átlagos másik fórumtag legalább annyit beszél, ilyen szervizről, olyan boltról, kereskedésről etc...
Remélem minél hamarabb viszont látom a kommentjeit.
-
alphaville
aktív tag
válasz
Empsepo #174789 üzenetére
Köszönöm! Valóban, nem minden él nélkül fogant a kép.
CORVUS:
Nem ismételném önmagam, de néhány héttel, talán hónappal ezelőtt éppen erről írtam. Meggyőződésem, nincs idő! Legfeljebb időfogalom létezik, amelyet kétféleképpen rendszereztem; objektív és szubjektív időfogalmakra.
Mondom, nem ismételném önmagam, a hozzászólásom visszakereshető. -
Tiszteletes
aktív tag
-
TimeCenter
tag
válasz
Empsepo #172936 üzenetére
A TOMMY HILFIGER órákat az 1881-ben Svájcban alapított MOVADO cég gyártja ( gyártatja), mely a MOVADO, a CONCORD és az EBEL órákat is gyártja ( gyártatja). A cég ügyeit Svájcból intézik. A hirdetések, reklámok, marketing, mind-mind Svájcból jön. Ezt meg kell fizetni
.
-
Rigóbácsi
csendes tag
-
Veron
addikt
válasz
Empsepo #169436 üzenetére
A Vatera válasza erre -és más hamis darabok bejelentésére is.
"Felhasználási feltételeinknek megfelelően, a piactéren nem árusítható hamisítvány. Azonban a termékek valódiságát sajnos nem tudjuk hitelt érdemlően megállapítani, és ez nem is feladatunk, mert a termékekért az azokat meghirdető eladók felelnek.
Az ilyen típusú termékeket csak akkor távolítjuk el, ha a termék hivatalos forgalmazója, gyártója (vagy a védjegy tulajdonosa) a márkavédelmi űrlapunkat kitöltve bejelenti a törlési kérését. "
-
SOAD19
addikt
válasz
Empsepo #168947 üzenetére
Rendben, azért messze vagyok még attól, hogy így nyomjam, sajnos.
(#168949) C0RVUS
Nagyon nem az én műfajom, nem tartom túlzottan zeneinek, nem beszélve a dobolásról. Elég monoton dobolás jellemzi, persze ennek is megvan a szépsége, a gyorsaság. De ez az irányzat nem igazán vonz. Meg hát, a név is kötelez.
-
Mephisto75
újonc
válasz
Empsepo #168183 üzenetére
Gondolom ,hogy nem egyszerű! De látod például ahogy mondod erre nem is gondoltam, hogy egy adott óragyártónak van-e saját szerkezete mert ha van akkor ott saját mérnöki fejlesztés kell, hogy legyen. Ami gondolom nem 5 forint.
Az viszont biztos , hogy a luxus kategoriában is ETA 2824-2 vagy sw200-1-es szerkezeteket kicsit ki díszítve pl Tag Heuer carrera5 beépítenek 600000-700000 ft áron. És még csak nem is top cosc hanem elabore szerkezeteket.
-
g0n21
senior tag
válasz
Empsepo #168147 üzenetére
35-40 a szervize.
250-ért kihagyhatatlan, de 300-330 körül tud szervizelve.400-ért a facebook csoportban vadonatúj, dobozos darabok
vannakszoktak lenni (glom nagykerből) -
g0n21
senior tag
válasz
Empsepo #168088 üzenetére
Én dupla Rolival jöttem ma dolgozni.
Rolexben rollerrel. Rázkódik, jobban, mint a kerékpár.
De ez egy eszköz, az eszköz van értem, nem fordítva. Ettől még vigyázok rá. De azért nehogymár a nyúl vigye a puskát....A billegő ütésbiztosítása többek között ezt a célt szolgálja.
-
TOZ
addikt
válasz
Empsepo #168088 üzenetére
Azert van, hogy hasznaljam, mutassa az idot. Ha a taskaban van, mit erek vele?
Nagyon ritka, hogy nem automata ora van rajtam. Bringa meg napi szinten kozlekedesi eszkoz.
Ha nem birja, hat majd szervizelve lesz. Eddig nem volt gondom azzal, hogy bringaztam oraban.De ertem es koszonom. Nyilvan igazad is van. Ezt nem vitatom.
-
WiZARD
addikt
válasz
Empsepo #167118 üzenetére
A Fortisnál? Korona túl fényes a tokhoz képest, a számlapon a számok nem stimmelnek (túl hosszú a "túlnyúlás" - angolul serif), a hátlap nyomása itt egész jó volt, de azért látszik, hogy nem eredeti (nézd meg a logo koronáját), a fémszíj zárószeme tömör (az eredetin hajlított lemez).
Itt össze vannak szedve ezek, képekkel.Az Omegánál elég ránézni a számlapra. Egy Aqua Terra által ihletett szörnyű gagyi.
Sungoo sejtem...
-
Sungoo
addikt
-
Nick no.1
aktív tag
válasz
Empsepo #167064 üzenetére
G-Shock Akagane GPS MRG-G1000DC-1AJR és az Ebay oldalon ez sem olcsó...
-
válasz
Empsepo #166530 üzenetére
Oke, koszi! Hat ha holnap delelottre atvaltja mindkettot, akkor nincs gond, valoszinu akkor mar kesobb sem lesz. De hogy ilyet, hogy pont ott allnak a mutatok, ahol valt a datum, en meg abszolut nem is gondoltam ilyesmire.
Amugy nagyon finoman nyultam hozza es eppen csak az ismerkedes miatt probalgattam mi merre es mikor valtott, mondom mar akkor legyen beallitva.
Sok boldogságot hozzá. 😊
Orulok neki nagyon!
-
válasz
Empsepo #166528 üzenetére
Amugy utana mikor az orat tekertem el is allitotta a napot es a datumot is, most latom mar elkezdte valtani a 15-ot. Volt amugy itt akinek mar emiatt megpusztult a datumszerkezet? Egyebkent iszonyat csendben jar, egyszer hallottam eddig mikor a fulemhez tartottam azt az apro cicergest,, na majd ha kilottem a pc-t megprobalom ujra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest