- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz
Deskdiver #194207 üzenetére
a Hublot már 5 éve is "focistaóra" munkanév alatt futott és ez nem dicséret volt
mondjuk kérdés, az, hogy ebben a kategóriában mi nem számít "kommersznek"? Rolex, AP, Hublot mind fasza minőség nyilvánvalóan, de ezen a szinten azért ezek olyanok, mint a <100e kategóriában egy Seiko vagy Citizen... -
5-ös kezelő
senior tag
-
válasz
Deskdiver #193934 üzenetére
Köszönöm a bátorítást, sikerrel jártam!
Igaziból ezt az elvet követtem először is, a seikoimnak is ilyen a megoldása. Azonban annyira nem akarta magát adni, hogy azt hittem, valamit rosszul csinálok. Volt amelyik stiftet nem is tudtam kinyomatni, úgy kellett tüskével kikopácsolni belőle.
Jópofa ez a kis citizen, tetszik a pilot stílusa.
-
rbalint88
addikt
válasz
Deskdiver #193736 üzenetére
én csak egy zafírt raknék bele, aztán már szexi ez az állapot. mivel alapvetően az óra egy használati tárgy és nem dísztárgy, helyénvaló, hogy ezt legalább használták is
amúgy mivel egy puskára, vagy legalábbis annak látszó tárgyra van ráhúzva, még akár az is előfordulhat, hogy nem jársz messze az igazságtól. -
gipsztigris
addikt
válasz
Deskdiver #193634 üzenetére
Elméletben az óra élettartamát lehet megnövelni pl. egy nitrogéngáz töltéssel, mert a levegő valamennyi vizet is tartalmaz és a víz ugyebár oxidál. De persze az órában lévő levegő víztartalma nem túl sok kárt tud tenni a szerkezetben belátható időn belül.
Faxxa, pedig össze sem beszéltünk!
-
-
marec1122
senior tag
válasz
Deskdiver #193515 üzenetére
ennek az üzenetnek a tollkordáson kívül nem sok értelme volt. Gratulálok. A többit képzeld utána
Ezzel nem kívánom bántani timecenter kollégát mert pl g-shock órát valószínű ott fogok venni és kimondottan tetszik amit csinál. Ezzel együtt nem kimondottan az ott forgalmazott márkák a célpontok amikor az ember külföldről rendel. Ha maradok a legutóbbi példámnál a dutyfree-nél való rendeléssel összesen kb 60 k-val olcsóbban jutottam hozzá a Seikohoz mint itthon bárhol. Kár viszont, hogy máshol nincs ilyne lehetőség mert a dutyfree kínálata eléggé lankadt mostanság. Az ebayen azért még körülnézek. Köszönöm
-
gipsztigris
addikt
válasz
Deskdiver #192999 üzenetére
"Tudom jól ,hogy ami ma egy csillogó Rolex a csuklón az lehet ,hogy holnap egy csillogó Rolex lesz a zálogházban."
Ez így igaz! Sajnos egyre inkább jellemző lesz az erőn felüli vásárlás. Például a többmilliós autó van hitelre, de a kúton ezerért tankol mert különben nem marad pénz ennivalóra.
(#193001) marec1122
Majd akkor tudod követni, ha megérkezik Angliába és átveszi a GLS
-
SÖ
addikt
válasz
Deskdiver #192987 üzenetére
Azért nem mondanám olcsónak a Damascot sem, igaz nem egy Nomos sem árban sem minőségben és ezért nem lehet egy kalap alá venni a Svájci gyártókat. Csak példának hoztam fel, viszont aki telefonról nézi az időt pont úgy nézi hülyének azokat akik 100k+ Ft-t képesek kiadni egy óráért mint akik kiadnak ugyan 100-200 ezret órára de nem tartják normális a több milliós vásárlást. Ezek nem nézet különbségek hanem társadalmi. Balkánon könnyű meggazdagodni csak kapcsolati tőke kell hozzá, és a könnyen jött pénz könnyen megy vagy is leértékelődik, amihez sem tudás sem esztétikai érzek nem társul csak mainstream. Akivel vitatkoztok pont nem az, csak egy jól kereső közép vezető aki megdolgozik a pénzéért és még ért is a témához.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Deskdiver #192684 üzenetére
A belső pöcök nem az igazi, nem akad meg rendesen a fogakban, zárt állapotban is ki lehet húzni. Csak a legelsőben marad meg, viszont azon meg látszik, hogy meg van nyomorgatva. Simán selejt lehet, minden fólia makulátlan volt rajta, semmi nyoma nem volt buherálásnak. Közben már megegyeztünk, küld egy csatot.
-
fagyalllo
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Bluering Libra irodai forgószék
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest