- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
-
gergo5991
őstag
válasz
csabulaxi #215242 üzenetére
bocs én is benéztem mert telefonon picit félrenéztem a dolgokat.
szóval a gnomonwatchrol [link] ocean 39 explorerre gondoltam, ami
steinhart oldalon [link] ennek felel meg,
itt már mindkettő 39milis és a kerámia lünettás
a másik eltérés hogy a gnomon számalon csak 100 méter vizállóság van mig stein oldalán 300 méter -
válasz
csabulaxi #214921 üzenetére
Jogos. A legpontosabb automata órám a Christopher WARD SH21 szerkezettel, 5 nap járástartalék, COSC minősítés. 33 nap alatt 21 másodpercet vett fel.
Miért felejtős a rádiójeles, ha más időzóna lesz nálunk, mint németo. ba? Az enyémeken tudok időzónát is állítani UTC-hez képest
-
Laslow
senior tag
válasz
csabulaxi #214876 üzenetére
Sziasztok!
Sajnos feladta a 8 éves Swiss Military Hanowa Tomaxom, keresem az utódját. Tudtok esetleg ajánlani, ha nem is konkrét típust, de legalább márkát?Az alábbiak a szempontjaim:
- Új legyen, 100k alatti áron.
- Automatát nem szeretnék.
- Kevéssé elterjedt/ismert márkát szeretnék, szóval Casio, Seiko, Citizen, Tissot, Certina, stb hátrányban. Divatmárkák is hátrányban.
- Méretét tekintve kicsi kell, mert nagyon vékony a csuklóm.
- Stílusra: vagy sportosan elegáns (mint pl. a Lewois & Co Venturist), vagy régi orosz dizájn, mint pl. az Aviator 2416-2 IL 2.
- Legyen funkcionális (könnyen leolvasható az idő).
- Mindennapi használatra lesz (reggel fel, este le).
- NATO szíjjal fogom hordani.
- Dátumkijelzés előny.
- Világos számlap előny.Kinek mi jut a fenti szempontrendszerről eszébe? Köszönöm előre is!
-
csabulaxi
senior tag
-
Fall-N
veterán
válasz
csabulaxi #214143 üzenetére
Ez is ízlés kérdése, úgyhogy nem lesz egyetértés. Vannak órák amelyeknek kétségtelenül jól áll a fényes kinézet pl. a Rolexek, de ott üvegen nincs AR bevonat, így egységes a kinézet vele, hogy tükröző az egész. Az más kérdés, hogy mennyire praktikus. Nekem jobban bejönnek a matt dolgok, meg praktikusabb is leolvashatóság szempontjából. Főleg kültéren nagy nyári napsütésben.
-
rbalint88
addikt
válasz
csabulaxi #214102 üzenetére
mi a baj a kerámiával? komolyan érdekel, nem volt még, de következőnek olyan van becélozva.
a napi +6-10mp annyira nem vészes. nekem mindkét automata (1 éves 6r15 és 1 éve szervizelt 2824) kb ennyit késik, na az idegesít. karácsonykor be is viszem őket a seikoba beszabályzásra. -
válasz
csabulaxi #213207 üzenetére
Én ezt érzem az új Seiko 5-re nézve (ex SKX), nekem hatalmas csalódás, oké hogy marketingszempontok meg egyebek, de pont azért vettem ki a kalapból az Orienteket is, mert számlap és összkép alapján nekem nem érték el az ingerküszöböt, az SKX igen, ott csak a koronáról húzás és a zafír hiánya szomorított el. Az új 5-ösöknél nincs instant get érzés.
-
-
-
nrg.960
tag
válasz
csabulaxi #212837 üzenetére
A Fortis üvegére nekem is került a szélére egy apró karc, bár nem tudom hogyan.. Mikor a WDL-ben rákérdeztem a cserére, a sima zafír 50, a reflex fóliás pedig 98+ szerelés ...onnantól kezdve már nem is annyira zavaró az a picike karcocska..
Ha pedig cseréltetném akkor már inkabb a reflex-es, az szép kék..de majd ha kerül rá több és zavarni fog
-
válasz
csabulaxi #212604 üzenetére
Nem szar kocsi. A főnököt irritálta a "menővagyok" stílus. Milyen lett volna az elvárás? Bármi, ami nem a magamutogatásról szól. Az multicég volt, ahol a nagyfőnök is csak alkalmazott. Voltam jónéhány "üzleti" tárgyaláson, de soha senki nem figyelte kinek milyen órája van. Még én sem, pedig engem érdekelnek az órák.
Azt már csak magamban jegyzem meg, hogy ha valaki többtízmilliós projectet pályázik, legalább tájékozódjon arról a vezetőről akivel tárgyalni fog. -
SOAD19
addikt
válasz
csabulaxi #212337 üzenetére
Nem rég láttam, ezt a videójukat is. Kicsit furcsa látni, ezt a "menjünk vegyünk egy órát" (miközben én meg hosszú napokig, hetekig nézelődök, ha valami komolyabb dolgot akarok venni), főleg, hogy biztos volt jó pár millió az az óra, még ha használt is volt. Az biztos, hogy nem yt bevételért csinálják a videókat, van mit a tejbe aprítaniuk. Amúgy, annyira nincsenek elszállva a pár videójuk alapján, amit láttam tőlük. Nagy órakedvelő, itt van a videója, amiben bemutatja az óragyűjteménye egy részét: [link]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest