- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
olajbogyo #267533 üzenetére
Biztos, hogy automata szerkezetes órát szeretne?
A hölgyek többnyire nem igazán tolerálják az automata, mechanikus órákat.
Nem tetszik nekik, hogy egy kvarc órához képest gyakrabban kell korrigálni az időt rajta, azt meg végképp nem szokták szeretni, hogy ha leteszik a hétvégére, akkor megáll és hétfő reggel újra be kell állítani!
Jól átgondoltátok?
Egyébként szép óra. -
válasz
olajbogyo #267533 üzenetére
Chrono24-ről jóval olcsóbban is beszerezhető.
Értem a 3 év garit, de nekem az rémlik, hogy a Bulova kiszállt magyarorszáról, jó lenne tudni hogy lehet érvényesíteni a garis igényt...
Szóval az óra jó, csak szerintem kicsit túlárazott a linkelt oldalon és kérdéses a garancia mikéntje is. -
csabulaxi
senior tag
válasz
olajbogyo #220497 üzenetére
Vedd meg!
Simán jó, a többiek csak irigyek, hogy ők lemaradtak a tutiról.De most komolyan, ezt a posztot minek kellett ide írnod?
Nem értem.
Ha már találtál egy spec órás fórumot akkor azért van elképzelésed az óráról, meg a brejtlingről.
Vagy azt hitted hagyatéki cucc?! 😂😈Na én meg másnapos vagyok.
-
válasz
Sikítóan kínai!
Egy fikarcnyit azért talán felmerült benned, hogy kibaszott kusza és igénytelen az egész? Az a billegőhíd meg a shendzseni izék tipikus jellemzője.
jézusom, milyen ismerettséged van neked! Ez ingyen is szar, 50-ért meg simán rablás! Mehet a díszkő a nyakba!
-
szolnoki
csendes tag
válasz
A haramdik képelég hasonló
http://www.donindiano.net/watches/breitling/b-1/fakes
Na meg a A68062 és a No 1111Ez 1000% fake
-
csabulaxi
senior tag
válasz
olajbogyo #211816 üzenetére
Egyértelműen a boltos hibázott, jelezd felé.
Így ugyanaz mintha közvetlenül Timecentertől vetted volna.Tényleg az publikus, hogy miért nem posztol már itt?
Polarstar
Hát,nekem ez a vintage színű markerek nem a kedvenceim, de melyik az az oldal ahol lehet ilyen Seikokat nézegetni.
Amit kiraktam az már egyediben rendelhető, önálló életet él. -
csabulaxi
senior tag
válasz
olajbogyo #211800 üzenetére
Ok, így korrekt.
csak egy kérdés még. A soproni cég az nem Borkutime-os? Oda mért nem mentél vissza reklamálni?
Ez volt már?
SZSB006
Case Material: Stainless steelDial: Matte black; sunburst grayDimensions: 40mm x 48mmWater Resistance: 10 barMovement: Seiko 4R35 caliber (automatic)Strap/bracelet: Bracelet (SZSB006); faux-gator leather (SZSB007)Price: About $480 US -
dzsi23
addikt
válasz
olajbogyo #211796 üzenetére
Én sem profi angolos... egy használati utasítást megértek (nagyjából), főleg, ha képek is vannak hozzá, de azért simán el tudnának adni angolul. Igazából gondolhattunk volna arra, hogy eleve nincs jól beállítva, de csak arra koncentrált mindenki, hogy a szinkronizálást mi akadályozza. Annyiban mindenképp hasznos volt, hogy ha legközelebb idetéved valaki ezzel a problémával, akkor ezzel kezdjük a probléma megoldását, és utána jöhet a többi.
TC-nek meg respekt a segítségért! -
dzsi23
addikt
-
ciryl65
csendes tag
válasz
olajbogyo #211761 üzenetére
Nálam az észak-nyugat vált be, Szegedtől 35 km-re nyugatra. Szinte minden nap szinkronizál úgy, hogy a számlap van észak-nyugat felé, a 12-es plafon felé néz, a 6-os meg az íróasztal lapján csücsül.
Ahogy mondják, ki kell próbálni többféleképpen is, hátha beindul a szinkronizáció. -
Fall-N
veterán
válasz
olajbogyo #211301 üzenetére
Sajnos az itthoni alacsony(abb) keresetek miatt van ez. Egy németnek, franciának, angolnak egy óra nem egy nagy kiadás. Nekünk magyaroknak igen. Meg azért mindig is "okosban" akartuk megoldani a dolgokat, hogy tudjunk az árból faragni.
Persze olcsóbb dolgokat én is AliExpressen veszem meg, ilyenek a telefontokok, matricák, egyéb olcsó dolgok.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
olajbogyo #211301 üzenetére
Nekem még nem volt Citizenem, de már találtam egyet TC-nél, ami méretre is jó, s látom is. Élőben jobb, mint a fotón, világítós zöldek az indexek meg a mutatók. Viszont nem zafíros, a Lineage meg feleennyiért az.
[link]
Casióm volt, van és lesz is mindig, ár-érték tekintetében /is/ nagyon jók.Görgőőő : Grat, jól néz ki.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
olajbogyo #211253 üzenetére
60-ból megúszol egy napelemes rádiós Casiót, kicsit fentebb linkeltem. Mindennaposnak jó lesz sokáig. Ha önfelhúzóst /is/ szeretnél, a Meranom.com-ról vagy ebayen Zenitar boltjából rendelhetsz igazi orosz automatát vagy kézi húzóst. Itt még hozzá kell adni egy jó szerviz árát, mert ritka a hibátlan példány - ennek ellenére szerethető órák, bár a pontosság nem erényük. Ha nem "villantani" akarsz az órával, felesleges a sok kis segédszámlapos óra, és a tok mérete se legyen túl nagy a csuklódhoz képest. Ha éjszaka is kell használnod, jó lehet ez is /zafír, acél, H3, jó szerkezet/[link].
-
dzsi23
addikt
válasz
olajbogyo #211243 üzenetére
Elemcserénél előfordulhat, hogy nem pontosan helyezi vissza, esetleg sérülhet is, vagy az is lehet, hogy elöregedett a tömítés, és már nem szigetel olyan jól, mint új korában. Utóbbi esetben nem tudom, mennyire hibáztatható az órás, de persze, nem tudjuk, mi történt pontosan. Ezért érdemes nyomáspróbát csináltatni, elemcsere után.
A másik három márka szerintem sokkal igényesebb, mint a Swiss Alpine: svájci zászló a számlapon, svájci zászló a szíjon, "swiss alpine" felirat felül, "swiss made" felirat alul, kicsit olyan nekem, mint egy svájci szuvenír... mint egy hűtőmágnes, amit hazafelé a reptér mellett vesz az ember. A Military-t is kamunak érzem, mert katonai órának alkalmatlan lenne a nagy része, amúgy is van egy rakat Swiss meg Military nevű márka, ez is csak egy a sok közül. Az én szememben nem több mint divatóra, ami nem jelenti azt, hogy rossz, de túlárazottak, vagyis van sokkal jobb választás a bolti áráért. Legalább szépek lennének...
-
csabulaxi
senior tag
válasz
Csak a tisztánlátás miatt a https://www.timestore.hu/Stranky/A-bolt-mukodtetoje#page-contact-form cég az nem magyar cég.
Más áfa más ország, bár eu az is. Az is lehet hozzád közelebb van Pozsony mint Budapest. ez a te döntésed.timecenter nick a Borkutime kft tulajdonosát rejti.
Sokunknak segített már innen. szerintem írj rá nyugodtan.(#211244) Csari93
Ezt a Casiot kb 2 éve nézegettük itt, akkor én is utána mentem. kézben azért egyértelműen nincs a Citizen szintjén, hiába a hardver adatok. a számlapja nagyon műanyag, könnyű, kisebb. engem nem varázsolt el.
-
Csari93
aktív tag
válasz
Mekkora órát szeretnél? Ha jól láttam, eddig mindegyik egész nagy.
Ha átlagos termetű vagy, vagy vékonyabb a csuklód, ezt is ajánlanám: Lineage Zafír, 100m vízálló, stopper ébresztő stb, belefér az árbaHa nem egyértelmű hogy automatát (mechanikust) vagy kvarcot keresel, akkor kvarcot.
Ha olyan órát keresel, amit szinte sosem vennél le, szerintem egyébként az irány jó. Jó ha van zafír, legalább 100m WR, ne legyen behemót nagy, ne legyen rajta túl sok felesleges polír felület (állandóan hordott óránál ami nem űracélból készült, azért ez meg tud csúnyulni), legyen jó lume-ja vagy legyen világított. Tudjon pl. ébreszteni, ha éjszaka is rajtad lenne. A Solar és,-vagy rádiós komplikáció csak plusz. Tömör fémszíj. Szerintem ha ezeket tudja egy óra, akkor kielégít minden hétköznapi igényt. Az általad is linkelt Citi nekem nagyon "szürke" de a promó képek sokszor nem mutatják meg az óra szépségét.
-
dzsi23
addikt
válasz
olajbogyo #211234 üzenetére
"el döntöttem, Quartz órát akarok"
"Vagy kell nekem egy automatikusan magár felhúzó szerkezet?"Most akkor eldöntötted, vagy nem?
A magát felhúzó szerkezetet is szervizelni kell, kb. 5 évente ajánlott, viszont sem ez, sem az elemcsere (kvarc esetén) nem megy a vízállóság rovására, ha azt szakszerűen végzik el, ráadásul sok helyen nyomáspróbát is végeznek, miután visszazárták az órát, így nem kell félni attól, hogy beázik. Sőt, 1-2 évente akkor is ajánlott nyomáspróbát végezni, ha nem volt felnyitva az óra. Bár ez a felhasználás módjától is függ: irodában viselt óráimat biztos nem viszem évente nyomáspróbára, mert minek...
Ha pedig elbukik a nyomáspróbán, akkor sem kuka az óra, hanem általában csak a tömítéseket kell cserélni."ez kb az márkák sorrendje is"
Nem lehet egyértelmű sorrendet felállítani a márkák között, mert minden gyártónak vannak jobb, és vannak gyengébb modelljeik, az egyéni preferenciákról nem is beszélve, de az biztos, hogy azt a Swiss Alpine-t elfelejteném... svájci óra ide vagy oda, nincs helye a másik 3 mellett.
Amúgy milyen óráid voltak eddig?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest