- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Meg úgy általában náluk van automatákból a legnagyobb kínálat.
Máshol még Pesten is csak quartz órákat árulnak, akár több százezerért is.Valószínűsítem, hogy a magyar embernek erre van igénye. Még csak nem is azt mondom, hogy csak erre van pénze, mert a telefonokra, plazmatv-kre elég sokat költenek, még akár hitelből is.
(Ugyanezt tapasztalom töltőtollak és tinták terén is. Nagyon gyatra a kínálat az országban. Golyóstollal meg egyszerűen nem tudok írni, megfájdul a kezem, pedig fiatal vagyok).
-
Tőle és tőle vettem perlonokat. A kanadai picit jobb, de az olaszé sem rossz.
Az olcsó nátók, zuluk között ez kötelező vétel, persze csak ha ez a különleges szíkombináció bejön. [link] A "nyugati" szíjak között is a legjobbak között van anyagminőségben.
Drága kategóriában jó ajánlat még a Blueshark Alphashark [link]Phenomenátóért, ha ezek beleférnek a keretbe.
-
C0RVUS
tag
Mint ahogy minden becsületes névnek, amit sokat használunk - pláne ha érzelmek is társulnak hozzá - megvannak a becenév(gúnynév) változatai is. A legtöbb ember nem szereti a hivatalos elnevezéseket ismételgetni, ezért cifrázza, kiforgatja. Ilyenek vagyunk, ez kódolt. (Pl.: Nem nagyon találsz szerintem olyan magyarul beszélő helikopter "szakit", aki a Mi-8/Mi-24 kapcsán ne Minyót és Mihut mondana.) De van aki meg az SMP, APRO, DJ, SDD, DSSD, PPN féle szakkifejezésekhez vonzódik, mert az meg amolyan beavatott jelleget sugall (ami szerintem ugyanúgy egy érthető emberi dolog).
(#174026) JDMKid: Az együtt tárgyalható a CJlABA-üggyel.
-
fagyalllo
őstag
Tényleg kimaradt eddig neked ez az óra?
A legismertebb Seiko kronográf, főleg 2007 óta, amikor: [link]gipsztigris: Dehogy, fb-os Seiko csoportban van egy fazon, állandóan ilyen kincseket posztol, ez a legújabb. 68-ast nehezen találni, 69 májusban került piacra, a legkorábbi gyártásúak is talán januárban, v. februárban készültek.
-
Tiszteletes
aktív tag
Egyedül a másodperc mutató, ami már olyan vékony, hogy rápillantva, keresni kell a szemnek. És ami engem is megdöbbentett, hogy nézegetve, hagyományos számlap elrendezéshez szokott szememnek, pont fejjel lefele volt esztétikus.
De ezt magamban azzal nyugtáztam, hogy "a nők fordítva vannak bekötve", tehát nekik biztos így logikus.
-
t-bali3
senior tag
Nem akarok ennyi energiát belefektetni, meg tényleg nem könnyű belőni egy mutatóval.
Még kicsit játszom majd a lerakási pozíciókkal.Tökéletes főpróba volt ez egy Meistersingerhez és azt hiszem már nem is kell annyira.
Az érdeklődésem a jumping hour irányába indult el. Persze ebből a kategóriából is egy Delphis lenne az igazi.
-
oba
addikt
Ha nem fürdik, úszik, repül, sportol bennük akkor simán hordhat ilyen jellegű órákat. Manapság senki kezeről nem néznek már le egy alkalmi jellegű órát az utcán. Le is lehet öltöztetni őket egy kicsit valami casual szíjjal, mondjuk egy nato vagy vagy visszafogottabb fém szíj (mesh pl.).
-
-
Szia!
Koszonom, nagyon szep kis ora! Latszik rendesen a kulonbseg a seko es a sajat fotod kozott, mennyire mashogy nez ki rajtuk az ora. Nem is ertem miert nem eletszeru kornyezetben fotozzak az orakat a seikonal.
---------------------------------------------
Ezen az SNZH53-on agyalok, hogy J vagy K legyen, ha mindkettobol lehet rendelni, ti melyiket valasztanatok es miert?
Szervizeles szempontjabol nincs kulonbseg, ebben segitett seikos topiktarsunk.
-
g0n21
senior tag
Most a napokban volt itt a Luch. ITT végig, az előző oldalon..
Ez van száz alatt.Fölötte meg meistersinger.
-
C0RVUS
tag
A legalsó itt van: [link]. A másik már itt jóideje nincs, és én máshol sem találtam, de Zungu-6 a becses neve, ha kutakodnál utána.
Most találtam egy másik ilyen csájnasopot, Zungu ugyan itt sincs, de van egy-két egyéb finomság: [link] Hogy ez mennyire megbízható, azt még le kéne nyomozni WUS-on. A másik az annak számít, onnan én is rendeltem már, és nó problem (azonkívül, hogy az olaj be vót száradva).
-
C0RVUS
tag
Azt nem tudom, hogy van-e neki neve, de az eredeti 191-ЧС-en nincs olyan. Szóval valami huncutkodást tettem be, mer azon vót rács.
Íme egy eredeti (talán):
Ha esetleg tudásszomjad lenne a cuccal kapcsolatban, meg, hogy mi köze az Invicta-nak hozzá (semmi), ezt most tanáltam: [link]
-
evo87
őstag
Ez a fehér számlapos nagyon kettős hatású...egyszer mocskosul tetszik, ránézek pár óra múlva, akkor meg semleges. És ott van bennem folyamatosan, hogy hiányzik az automata a Mako és az SNZG13K1 után. Viszont a működésre való tekintettel már csak olyanok jöhetnek szóba, amelyek koronáról is húzhatóak, praktikusan a Seikok. Az SRP687K1 még mindig tetszik titkon, illetve a mostani Helmet formájúak is bejövősek.
-
Aske
aktív tag
Sziasztok,
pár szót írnék a Tisell Sub Date-ről.
220 USD, egy hét alatt ért ide. Miyota 9015 van benne, kívülről pedig Submariner stílusjegyeket lehet felfedezni rajta.
Az első héten kézen napi tíz mp sietést produkált. Járástartalék negyed óra híján 47 óra volt. A vége felé lassult a járása és késésbe ment át.
A leolvashatóság kiváló, a küklopsz nagyon menő, bár tény, hogy a koronával együtt eléggé asszimetrikussá teszi a számlapot. Nekem mindenképpen fontos volt, hogy legyen rajta dátum. A lumé kíváló (Super-Luminova BGW9), éjszaka szépen lehet látni, ha előtte "fel lett töltve".
A küklopszra visszatérve, a nagyítása látszólag azonos a Sub-éval. Az órán sík zafírüveg van, a leírás szerint belső AR-el. Egy domború zafírral moddolva talán még jobban fel lehetne dobni. hogy ezt az oldalról nézve trapéz alakot még jobban kihangsúlyozza.
A lünetta masszív, határozottan reteszel. A koronával való felhúzás, a dátum és az idő beállítása az egyes állásokban nagyon finom érzetű. Dátumváltást még nem volt alkalmam meglesni, de ahogy láttam negyed 12-kor kezdődött. Az automatika egy irányba húz, a másik irányba ellenállás nélkül forog. Maga a mechanika számomra meglehetősen halk, inkább a seiko 6r szerkezetét idézni, mint mondjuk a seagull st25-öt.
A tok nagyon igényes, matt és polírozott részek váltják egymást a megfelelő helyeken. A csatra ugyanez igaz. Tömör zárószem, csavarral rögzített pótszemek, és jól működő finomállító van. Maga a csat jelöletlen, a csavaros koronán van egy T-jelzés. A hátlap ugyancsak polírozott és szálhúzott részekből áll.
Én a zöld számlapos változatot rendeltem, gyönyörű, ahogy szép időben csillog rajta a fény. A rakott indexek központosan vannak felrakva, az én órámon a 4-órás indexen viszont látszik valami kis apró piszok.
Az óra vízálló 200m, majd jövő nyáron letesztelem.
-
Optikai dolog ez is, de másképp. Mivel mindennapos használatban van az óra, nem meglepő, hogy enyhén karcos. Durva karistolás nincs, viszont vannak rajta olyan karcok, amik a 260 mm tokátmérőre nagyított képen elég jól látszanak, de élőben megnézve nem tűnik fel.
Veron
Igen, 40 mm. De a vékonyka lünetta miatt nagyobbnak látszik, mint a vastag lünettás órák. -
vadászcsiga
félisten
Bár sub lenne, az illene hozzá de valami furcsa római számos DJ az.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest