Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
squir
aktív tag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Elsősorban a drágakövek, nemesfémek eszement alkalmazását. Pl. gyémánt indexekkel szerelt Rolex, Longines, platina tokos IWC, Zenith, tömör fehérarany tokba rakott Panerai, stb. Lehetne folytatni a sort a Corum-al, a Hublot-al, a Breitling-el és még néhány patinás márkával.
-
azaleericks
tag
Sziasztok.
Nem tudom, jó helyre írok-e ?! Ma találtam ezt a Lanco órát, de sehogy sem tudom beazonosítani.
http://www.kephost.com/images/2016/12/09/20161209_222652.jpg
http://www.kephost.com/images/2016/12/09/20161209_222716.jpg
http://www.kephost.com/images/2016/12/09/20161209_222829.jpgEsetleg ér valamit ? Felhúzni fel lehet, az automatika működik, időt, dátumot be tudom állítani, másodpercmutató működik, viszont a percmutató meg sem mozdul.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
resool
aktív tag
válasz
fagyalllo
üzenetére
'74 februári darab, eredeti szíjjal, ami kicsit megnyúlt, mondjuk nem túl meglepő, tudván, hogy egy 42 éves. Az üvegen van pár látható karc, amit szerintem kicseréltetek. Ezen kívül minden jónak tűnik eddig, majd hétvégén feldobom valaki horométerére (vasárnap akinek van az hozhatna magával
) és akkor kiderül a belsejével kell-e foglalkozni. A chrono funkció tökéletesen működik. -
gabor20
tag
Ez a kicsike vajon eredeti? És mennyit érhet? Thx
[link] (bocsi a sz*r képért!) -
squir
aktív tag
válasz
Mr. Deluxe
üzenetére
Amúgy a Fortis azért kapott komolyabb visszhangot, mert az utóbbi időben sajnos elég sok hamisítvány jelent meg, amibe páran belefutottak (ugyan ez érvényes a Hamiltonra is, illetve korábban pár Rado, Edox, vintage Favre Leuba, stb modellekre).
-
Sungoo
addikt
válasz
Mr. Deluxe
üzenetére
Én a beépítésekkel érzem így. Mintha beépítés szezon lenne.

-
squir
aktív tag
Akkor kis adalék a Fortis témához elég sok képpel:
A pápai pilóták egyedi karórája
Bár szerintem ezt ismeritek.
Meg azért akad egy-két ikonikus modell pl a '60-as évekből is, ami azért óratörténeti alap...
Fortis Watches - A Brief History
És tévedtem, kicsit korábbi, 1912-es alapítású...
Az, hogy a szocializmusban terjedt el idehaza marhaság. A '90-es években vált igazán népszerűvé.
Inkább a katonai-funkcionális vonalat képviseli, mint a céltalan luxust, többnyire elég jellegzetes, mással össze nem téveszthető, egyedi stílusjegyekkel (amit sajna pár új modell esetében kezd kicsit elveszíteni...) -
fiktív1
tag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Valószínűleg elkerülte a figyelmedet.
-
TaylorPro
addikt
Honnan lehet eredeti Seiko 5 fém óraszíjat venni nem horror áron?
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
Mr. Deluxe
üzenetére
Amíg nem kezdtem el olvasni a fórumot, lövésem sem volt, hogy van ilyen óramárka. Talán múlt héten kérdeztem kb. azt, amit most te egy barátomtól, aki árul is egyet. Azt mondta, a szocializmusban volt népszerű és kedvelt márka, onnan maradt ez fent. Kábé mint a Doxa.
-
resool
aktív tag
válasz
Mr. Deluxe
üzenetére
Nekem is elég fura, itthon nagyon sok van belőle, külföldön nem ennyire elterjedt.
-
5-ös kezelő
senior tag
-
Misi1979
őstag
Csakúgy kapkodom a fejem az új órák láttán
Gratula srácok, teljen sok örömötök bennük!S egyúttal egy kis werbung, megragadom a lehetőséget, hogy meghívjalak Titeket (és óráitokat, szóval óra nélkül nem lehet megjelenni, kb úgy venné ki magát, mintha az Operabálba pucéran mennétek) a vasárnap tartandó "kis" összeröffenésünkre.
Gyertek órákat nyalogatni!
-
squir
aktív tag
válasz
Mr. Deluxe
üzenetére
Az-az. Most alapították nem régen, olyan 1943 körül...
-
Mr. Deluxe
tag
Sracok! Aruljatok mar el mi ez a Fortis marka. A csapbol is az folyik a Facen, en meg sosem hallottam rola. Miert van mindenki rakattanva? Egy ujabb tokozomarka a sorban?
-
WiZARD
veterán
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Nem tok, nem üveg.
De lehet, hogy csak én kattantam már bele, és vagyok túl maximalista.
-
WiZARD
veterán
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Nem
kozmetikai hiba
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
És a percmutató is a két vonás között van félúton. - Lóg a day tárcsa jobbra?

-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Akkor szerencsés vagy, nálam 1-3 év max. Ha óccó is megteszi, ebay. [link] Bár ez lejárt, de vannak mások.
Mindenkinek : Késni fognak a küldemények, akár heteket is. Böske utalvány kihordása a cca. 3 millió nyugdíjasnak elsőbbséget élvez hétfőtől, minden mást félretesznek a Postán. Akinek még idén meghozza a postás, áldja a szerencséjét.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
kemalboy01
üzenetére
Türelem... sok a csomag a postákon.
-
kemalboy01
tag
Nálatok mennyi idő volt, még az óra megérkezett a creationwatches-ről?
Nov.27.-én adtam le a rendelést
-
resool
aktív tag
válasz
Mr. Deluxe
üzenetére
Akkor jól gondoltam, hogy ez már a 100óra Pr-es darab. Szép nagyon grat mégegyszer még így utólag is.
-
DonThomasino
veterán
Casio gumi szíjat hol érdemes beszerezni ?
Lehet vhogy csekkolni a hogy mikor gyártás ?
Az a tapasztalat 4-5 év után mind elöregszik.
-
ronin s8
senior tag
válasz
Mr. Deluxe
üzenetére
Ez szép.

-
resool
aktív tag
válasz
Mr. Deluxe
üzenetére
Wow. Szep. Mi a ref? Mennyiert sikerult?
-
fagyalllo
őstag
válasz
Mr. Deluxe
üzenetére
Érdemes megtörölni a telefon lencséjét fotózás előtt! De még így is szép, ez ugye egy Bambino homage?
-
7s26c
őstag
Enyhe off...frissen telepített gépen is egyre több helyen ütközöm a Pé-féle tiltó táblába...ez mi a csudától vagyon?
-
Pé
senior tag
Hátha így látszik... (Amióta a Picasa megszűnt, rémálom az életem
) -
sipi83
aktív tag
válasz
TaylorPro
üzenetére
Hali, pont ma jött nekem is egy ilyen zöldben.
Megbízásból kerestem ajándéknak, munkatársam fiának.
Nagyon patent kis ketyegő. Bár az én csuklómon nagyon kicsinek tűnt.
Innen olcsóbb lett volna szerintem. De annyit is megért bőven. -
fagyalllo
őstag
Ázsiai piacra, 3000 és 2000 példányban:

-
Matte99
csendes tag
Sziasztok!
Mi a vélemény erről az óráról és az oldalról valakinek tapasztalat?http://www.timeshop24.de/luminox-xl0201bo.html?shopgate_redirect=1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) és akkor kiderül a belsejével kell-e foglalkozni. A chrono funkció tökéletesen működik.

![[link] [link]](http://www.reveriewatches.com/uploads/4/0/4/8/40487521/s810667020820438507_p8_i19_w2560.jpeg)

)