Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rent

senior tag

Nagyon gáz ez a rockstar, már 2 ticketemet lezárták. Valóban ellopták a régi rockstar fiókomat, az új ami a nevemmel megegyező gmail cím+steam akk, az a ps hez lett létrehozva 2022-ben. Régen volt egy mailbox.hu szolgáltató, amelyik már régen megszűnt, majd újraéledt, a lényeg, hogy jelenleg oda már be sem lehet lépni a régi akkal (na ahhoz volt regisztrálva az a rockstar fiók, amelyik linkelve volt a steamemhez), viszont a megszűnésük előtt letölthető volt az összes levél biztonsági mentésként valami wbox fájlba.
    Na erre most szedtem le egy programot, amivel kiolvastam és megtaláltam, hogy 2012-ben hoztam létre azt a rockstar fiókot, a linkelés dátuma is megvan. Már mindent csatoltam, de ma fogok egy 3-ik ticketet létrehozni.
    Megadtam már nekik jogos tulajdonosként a steam fiókom screenshootját steamid-vel, a gta5 számláját, kulcsát, a régi rockstar fiók létrehozásáról emailt, linkeléséről emailt, egy kérdésre nem tudok válaszolni, hogy mikor változtathatták meg annak az email címét erre a shop-ra, ugye aki ellopta. Ezt honnan tudnám?
    Indoklás nélkül lezárják a ticketet. Normálisak? Mivel bizonyítsam még, hogy én vagyok a jogos tulajdonosa annak a fióknak?

Amit viszont még mindig nem értek, hogy az új fiókomban is van egy gta5 steam, miért nem tudják akkor a steamem linkjét átrakni erre az újra? Ne a shop végű legyen. Ezt a steam support nem tudná megoldani?

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák