Hirdetés
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
Na, hát kb. erre gondoltam. De nem vagyok benne mélységében a témában, hogy mit mivel és mennyiért... Persze használt cuccban nyilván sokkal olcsóbban kijönni. Néhány éve én is gondolkoztam, hogy veszek egy kicsit komolyabb gépet, mint egy mezei kompakt, de látva az árát annak, ami megtetszett, letettem róla. Ki tudtam volna fizetni, de felmértem azt, hogy ez mennyire lenne nekem fontos, és mennyit használnám. -
tn90
csendes tag
Egy használt, 2006(!)-os Nikon D80, 10Mpixeles CCD szenzorral 90€, egy Nikkor 18-70 f/3.5-4.5G IF-ED szintén 90€, egy AF Nikkor 50mm f/1.8 80€ az mpb.com-nál, 6 hónap garanciával, összevissza 300€-nál megáll szállítással együtt.
Ezzel a közel húsz éves szettel (vagy egy Canon 40D, Sony A230, Pentax K10D, hasonló objektívekkel) az összes mai fotózásra kihegyezett csúcstelefont el lehet verni képminőségre, dinamikatartományra, háttérelmosásra (főleg az 50mm f1.8-al), és ez csak ennek a markolatnak az ára volt...
De ha tovább megyünk, 300€ körül már full frame vázakat is kaphatunk: Canon 5D Classic-Mk2, 6D, 1Ds Mk3, Nikon D600, D700, D3, stb.
Tudom, hogy ez almát a körtével összehasonlítás... -
niof
veterán
válasz
ultrasound #13 üzenetére
Ez tuti.
Aki amatőrnél magasabb szinten bele van pistulva a fotózásba, talál jobb opciót is ennyi pénz elköltésére. Kb. 20 évvel ezelőtt párszor beszélgettem egy amatőr fotóssal, semmi extra cucca nem volt, néhány objektívje, DSLR, állvány, lámpa, ilyesmik, aztán már akkor 5M Ft-nál tartott kiadásban...
Meg hát vegyük alapul azt a tényt, hogy aki normális fotókat akar csinálni, az vesz fényképezőgépet. Telefonnal fotózni továbbra is csak szükségmegoldás. Persze a legnagyobb tömegeknek bőven megfelel, nekem is, de egy markolattól nem lesz senki nagy fotós. -
ultrasound
tag
Az ostobák úgy is megveszik, mert azt hiszik, hogy ettől majd mekkora nagy fotográfusok lesznek!
-
ddaydome
senior tag
Hàt az iPhone hasznàlóknak minden szart el lehet adni dràgàn. Igazuk van.
-
Garada
őstag
Úgy látszik a Leica szerint az alma logó egyenlő lehet a pofátlan árazással.
-
Ijk
nagyúr
Leica - Iphone kombó, szerintem ár-érték bajnok lehet.
-
miqlas
őstag
válasz
callmeakos #2 üzenetére
Most mééér ... ez úgy kellett mint egy falat kenyér!
-
paatrick
őstag
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Biztos a képzeletem túl szerény, de mégis ki a franc veszi ezt meg?
300 euró azért hogy megnyomhass egy gombot? Meg 3000 ft havi előfizetés hogy imitálja neked azt ami nincs?
-
300 euró egy markolatra? Pffff
-
Hová süllyedünk még?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 300 eurós áron beszerezhető a Leica Lux Grip, a hozzá tartozó alkalmazás ingyenesen kipróbálható.
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- OnePlus 11 - Spigen Tough Armor telefontok, fekete
- Satechi 200W 6 portos USB C hálózati töltő /// Bontatlan // Számla+Garancia
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest