- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vond
MODERÁTOR
válasz
gyuromoj #37741 üzenetére
Nekem is tetszett az évad eddig is, de ez az eheti rész.
Nagggggggyon király!Mr. Robot-ból, Peaky Blinders-ből valószínűleg dara lesz, mert már így is felhalmozódott egy csomó rész, idő meg nem nagyon van. Majd pár hét múlva.
Stranger Things második évadból is van még három epizód. Utopia, Ozark is várat még magára egy rész után. Szóval lenne mit nézni.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
gyuromoj #37431 üzenetére
Szegény Will
, mindig ő van a f*** rossz oldalán Nekem amúgy az első évadban a kis fekete gyerek nagyon idegesítő volt, ebben az évadban viszont nagyon jól nyomta, lehet jobban volt megírva a karaktere, de még mindig Dustin a legjobb arc
Imádtam minden részét ennek a szezonnak is, kicsit mintha félelmetesebb lett volna, mint az első évad, ami nem baj.
A tavalyi és idei év legjobb sorozata nálam
-
Gretel
tag
válasz
gyuromoj #37043 üzenetére
Supernatural 13x01
Jó kezdés volt. Nekem is tetszett.
Most arra leszek majd kíváncsi, vajon lesz-e konkrét főellenségük idén, vagy esetleg csak a különféle szálakon felbukkanó "kisebb" gonoszokkal foglalkoznak majd. Lehet, hogy nem lenne baj, ha nem próbálnának mindent összekötni. -
ígyvanferi
addikt
válasz
gyuromoj #37013 üzenetére
Csak tudnám, miért? Egyrészt szar a sorozat, másrészt még a francia bulldog is nagyobb színész nála. Igazából mindenkinél, abból a bagázsból. Mellette még ms. Couco is egy Oscar-díjas tehetség. Egy Robin Wright kaliberűvel már össze sem akarom hasonlítani a ripacskodását. Persze az sem lenne egészen fair, mert könnyebb egy drámasorozatban tényleges alakítást nyújtani, mint egy Modern Family-ben, de na... Nyilván tisztában vagyok azzal is, hogy a gázsinak semmi köze a színészi teljesítményhez.
-
brownus
veterán
válasz
gyuromoj #35576 üzenetére
én, tegnap már az 5. résznél jártunk, és aznap este kezdtük el miután letettük a gyereket. szóval gondolhatod milyen, totál beszippantott mindkettőnket
egy családról szól, a felnőtt gyerekekről és két idősíkon fut a történet. dráma kis humorral fűszerezve.
nem tudok hirtelen hasonló sorozatot mondani, talán six feet under? de az unikum, a top... szóval passz.
amit néztünk ezelőtt volt a big little lies, ami szintén remek volt, de az komorabb, durvább és nincs humor..
de ezt a this is us-t, jó szívvel ajánlom mindenkinek aki drámára vágyik. a szereplők meg szuperek!
-
k-adi
nagyúr
válasz
gyuromoj #36372 üzenetére
Feltételezem azután linkeled be, miután legalább átfutottad a cikket és nem random dobod be ide a dolgokat, szóval a "cím-adás" a te sarad, mivel elvileg tudod miről szól a cikk.
De tényleg ne offoljuk szét emiatt a topikot, tudom, hogy nem sok fog változni, így kényelmesebb neked, stb.. csak gondoltam megjegyzem, már egy ideje idegesít. -
Gretel
tag
válasz
gyuromoj #35958 üzenetére
Ez a Lucifer olyan, mintha valami bakiparádé lenne az egész. Tetszik.
Más: Arrow 6. évad 2 percnél kezdődnek az új jelenetek. És elvileg
eredettörténetet kap majd,Deathstroke visszatér néhány részre.Manu Bennett -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
gyuromoj #35850 üzenetére
Hja és most rághatom magam októberig, hogy mit találnak ki a folytatásban.
Hogy hozzák elő a nagy szörnyet. Vajon Will lesz most az új Demogorgon, vagy csak a képességét kapta meg? Barb holttesténél is ilyen kis csúszómászók voltak, de csak nem ölik meg a srácot a készítők. Egyébként a sötét dimenzió engem kicsit Silent Hillre emlékeztetett. -
-
Zizmand
aktív tag
válasz
gyuromoj #35619 üzenetére
Gotham évadzáró/k
Nekem tetszett, fordulatokban nem volt hiány, nagyjából érezni, hogy merre fog tovább folytatódni a sorozat.Szerintem Butch valódi neve Butch, csak a kórlapra volt írva, hogy Cyrus Gold, aki nem más mint Salamon Grundy Tehát őt is megkapjuk a kövi évadban, valahogy egyből tudtam, amikor fejbe lőtték, hogy Grundy lesz belőle.
Macska?nő? megkapta az ostort, kisbatman feketében osztja a jobb-balt az éjszakában + lesz még itt R'as Al Ghul
Jó lesz a folytatás, nagyon várom. -
vond
MODERÁTOR
válasz
gyuromoj #35338 üzenetére
Gyakorlatilag fan service az egész már évadok óta, és ez jól is van így. És rohadtul fogom sajnálni, ha befejezik. Egyelőre nehezen tudom elképzelni, hogy milyen lesz majd az, hogy telnek az évek, és csak nem térnek vissza a képernyőre.Most mondom, ha az utolsó (?) évadra Cass-szel együtt kiírják a sorozatból, akkor qrvamód mérges leszek. Ne most kezdjenek már el alap szereplőket gyilkolászni, lett volna idejük és okuk erre jópár évaddal ezelőtt is. Ez a sorozat már rég túl van azon, hogy a történet miatt ilyeneket csináljanak.
-
-
spiky03
veterán
válasz
gyuromoj #34948 üzenetére
És nem is nagyon látszik rajta az a plusz pár év. Gotham
Fú ez is jó rész volt.
És jól gondoltam a múltkor, hogy Bruce itt kezdi majd szépen .elsajátítani a Batmanséget Szökés
Érdekesen kezdenek alakulni a dolgok, de amúgy semmi extra nem volt benne.
Mondjuk néhány akció rész már-már az Arrow szintjét súrolta.2 méterrel a felkelők előtt futnak és senkit sem találnak el Meg a végén is amikor a kerítésnél futnak és mennek oda felkelők
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- BestBuy ruhás topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest