Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacy86
addikt
LOT S01E14
Ez is egy fasza resz volt!

Most akkor Jeferson mar nem is lesz benne a csapatba? - a papa visszakuldte 2016-ba
Savage szepen lepaktalt az Idomesterrel - szepen besz.patta a nepet
Amugy szerintem Jeferson vissza fog jonni es kiszabadaitja oket -
Az aranyeleten felbuzdulva gondoltam delutan belenezek a Társas játék cimu sorozatba. Nagyon tetszik, mar 5 reszt le is nyomtam.
Jokat lehet rajt nevetni, tetszik a masszor kislany is.

-
Pitterix
őstag
válasz
LógaGéza
üzenetére
Most, hogy "mondod" rémlik valami.
A csodálatos emlékek csodákra képesek. Kihúznak még a legnagyobb fekáliarengetegből is.
Smoak kisasszony mintha egyre magabiztosabb és keményebb lenne. Nekem jobban tetszett az a kis tudálékos, szószátyár énje. Már lassan anyai szerepet tölt be íjászka felett. -
LógaGéza
veterán
válasz
Pitterix
üzenetére
Nem is volt feltűnésmentes, ugyanis ha rémlik, panaszkodtak a lakók, hogy mi történik a föld alatt, erről telefonált a polgármesternéni. Mondjuk ha már Darkhnak ilyen ereje van, lehet csak simán kereptette a földet
.
A erő irányítása meg fejben dől el, szokásos sablon megoldás, ha tudsz kapaszkodni valami jó emlékbe, már nyertél is. Hány "varázslatos" filmben ellőtték már ugyanezt a sablont, megszámolni se tudom... -
Pitterix
őstag
válasz
lacy86
üzenetére
Ha nem írtad volna, el is felejtem, hogy volt Arrow a héten. A múlt heti lejtmenet után végre történt valami jó is.
Az viszont nem kóser, hogy Oli bácsi percek alatt megtanulja, hogyan kell védekezni Sötét bácsi ellen. Vajon milyen munkagépeket használtak a föld alatti bázis kiásása és megépítésekor?
Azért ez nem ment volna feltűnésmentesen, ez így szintén nem kóser. -
gyuromoj
veterán
Brooklyn Nine-Nine S03
Végére megint érdekes lett, előtte sajnos eléggé latymatag volt. Viszont a következő évadra történt felvezetés, igen csak izgalmas/érdekes is lehet. -
jjeahh
nagyúr
Hi! Pár sorozat amit nemrég daráltam le:
Olive Kitteridge: 4 részes minisorozat, nagyon jó volt, 9,5/10
Detectorists: ez is frankó, 7,5/10-et adnék rá
The night manager: annyira nem jött be, de azért meg lehet nézni, 6/10
11.22.63: szintén egyszer nézős volt számomra, 6/10
You're the worst: nagyon szórakoztatónak találtam, ami fura, mert nálam nagyon kakukktojás, inkább drámás-krimis vagyok... ezért értékelni sem tudnám
Meg most álltam neki a River-nek, a Marcellának meg a The Path-nek, egyelőre mindhárom nagyon bejön, talán a River a legjobban, remélem tartani fogják végig a színvonalat. -
válasz
Komplikato
üzenetére
Nocsak.

-
LógaGéza
veterán
válasz
lacy86
üzenetére
Tényleg jó volt

Thea szerintem lenn van a Genesis "városában", ugyebár gondolom lesz egy pár kiválasztott, aki túléli a támadásokat, és azoknak valahol el kell lenniük, amíg elmúlik a "nukleáris tél" 
Alex meg szvsz nem a rossz oldalon van, hanem a tabletták által befolyásolni tudják. -
lacy86
addikt
ArrowS04E20
Vegre egy kivalo resz volt!

Akkor most mar tudjuk, hogy Oliver mikent tud vedekezni Dark ellen
Tia hova a rakba kerult bakker - Alexet vajon az rossz oldalon all? -
Komplikato
veterán
Mr. Robot Season 2
We buy worthless things. We attend overpriced schools. We suffocate in debt.
season_2.0. Mr. Robot. 7.13.16
Hmmm. Még sem kell várni 2017 elejére? Yeah!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lacy86
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Jogos
Annyira meg nem vagom sajnos az angolt de rajta vagyokAmugy mi ez az uj "avatar"?

-
parkr
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
felirat nélkül

-
Ragnar95
félisten
Legends of Tomorrow S01E14
Alakul a sztori, végre folyamatos a cselekmény és van erős háttérszál is, egyre jobb lesz ez.Annyira tudtam, hogy Savage a Time Masterekkel összedolgozik, sejthető volt, hogy nem jött rá csak úgy az időutazás megoldására bármennyi ideje is volt rá... -
tepenzed
őstag
úú gyerekek ez a Gotham egyre jobb, nagyon adta az e heti rész

-
brownus
veterán
a héten folyt a PoI és a peaky blinders!!
ha nincs mit néznetek 
-
gboszi
senior tag
Nem véletlen nincs lezárva.
Második évad promó. -
Ragnar95
félisten
Scandal S04E20
Eszméletlenül jól kifigurázzák Trumpot és mondatják ki azon nyílt titkokat róla, amiktől hangos az amerikai média.Hollis-szal ”I’m a businessman Livvy, just givin’ the customers what they want. -
Ma neztem meg az Aranyelet utolso reszet. Le a kalappal a sorozat elott. Mind a szineszek, a tortenet, kepi es hangi vilag lenyugozo, meg sok ilyen magyar alkotast szeretnek latni a jovoben!
Az utolso reszben valami nem vilagos:
A vegen megall a rendorauto a hazuknal, akkor vegulis lesitteltek oket is, vagy miert? -
gyuromoj
veterán
Supernatural S11E20
Na végre színre lépett, innentől lesz érdekes a végkifejlet.
-
-
Janaboy
Topikgazda
Huuuh gyerekek...a Supernatural....elegge utos resz..

-
Janaboy
Topikgazda
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Azért, mert
tudja, hogy képes őket félelemben tartani és ez adja neki az "erőt"..vagy kielégülést 
orichalcos: Jól hangzik, várós..
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Sorozatberendelés: cím nélküli komikus scifi dráma – FOX, 13 rész, készítő és főszereplő: Seth MacFarlane. Élőszereplős sorozatról van szó, ami 2017/18-ra készülne. A történet a 2300-as években játszódik, egy elég közepes felfedező űrhajó fedélzetén, mely legénységének mindenféle kozmikus kihívásokkal kell szembenéznie."
Hm, FOX-on sem volt számomra értékelhető scifi a Fringe óta. De azért reménykedem.
-
tepenzed
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szerintem a 2 fiatal külön sorozatot kap, itt csak felvonulnak mint anno Barry az arrowban
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
gyuromoj
üzenetére
Na ez a Flash epizód lehetne konkrétan évadzáró is, jó kis sötét befejezésnek
,
Iris picsogása megint felesleges volt és időhúzó, de a 2 kisgyerek bénázása is kezd egyre idegesítőbb lenni...
Amúgy ZOOM is nagy balfék, ha
ennyire fos tőlük akkor miért nem zárja be őket valahova? És akkor élnek is (Caitlin nem sír) meg nem is okozhatnak bajt neki.... áhh tudom, ez túl egyszerű lenne.... Az lenne a legjobb ha Barry-t valóban elfüstölték volna, na az nagy csavar lenne
de tuti nem merik meglépni, meg akkor ezek szerint 3 speedster lesz Zoom ellen.... kíváncsi vagyok Zoom után (gondolom az ő harca lesz S1 vége) mi lesz, hogyan osztják meg a figyelmet a 3 "JÓ" speedster között 
-
Ventur@
senior tag
válasz
brownus
üzenetére
Ez az. Végre
. Pont a napokban akartam itt rákérdezni, hogy tudni-e valamit a sorozatról, mert nagy a csend. Erre tessék
. Alig várom, hogy elkezdjék adni. Első évadban az első négy részig csak néztem ki a fejemből, hogy: "akkor most mi van?", de utána alig bírtam abba hagyni. Várjuk Lito-t és csapatát
.Más:
Köszönöm nektek a Legend's of Tomorrow tippet. Kilóra megvett a sorozat és 2 nap alatt utolértem az egészet. Már várom a 14. részhez a magyar feliratot, mert teljesen elvittek a szuperhősök
.Ha tudtok még ilyen sorozatot, akkor jöhetnek a tippek
. (Marvel's Agent of S.H.I.E.L.D., The Flash. Ezek amit még nézek és szuperhősös
)11.22.63 tippet is köszi. Bejön, bár lassabban haladok vele, mint kellene. Szuperhősök miatt

-
gyuromoj
veterán
válasz
spiky03
üzenetére
Számomra ami totál felesleges volt,
az a Barry & Iris közötti csöpögés... tudom hogy tini csatornán megy a sorozat, de akkor is.
Barry lehet beszorult a múlt/jelen közé félúton. Habár ha ott látják/érzékelik akkor lehet kicsit furmányosabb a magyarázat.Én meg a meccset fejeztem be most, meg pár sörikét.

-
spiky03
veterán
válasz
gyuromoj
üzenetére
Pont most fejeztem be én is.
Nem volt rossz rész. De néhol azt éreztem mintha az Arrow-t nézném, annyi volt benne a szenvedés.A vége érdekes volt. És igen én is gondolom, hogy Welly-nek meg a csajnak lett valami képessége, mert nagyon mutatták őket a földön fekve, már csak a kis villámlás hiányzott csak a bőrükről, mint anno Barry-nek. 
Szerintem Barry ott van, csak most még gyorsabb lett, hogy így részecskéire tudott "hullani" vagy mi lett vele.
Úgyhogy szerintem gyorsabban fog visszatérni.
De most látom a következő rész promóját, hogy valami "szellemvilágba" vagy hova került.Abban tényleg van valami, hogy tényleg 3-an lesznek és úgy győzik majd le Zoom-ot. Mondjuk pont azon gondolkodtam ennek a résznek a nézése közben, hogy pl Zoom miért nem rohan be hozzájuk, mint most amikor meglátta, hogy mire is készülnek és szépen kitörhetné mindenki nyakát úgy, mint a rendőröknek. Mert ugye semmi védelem nincs ellen a laborban.
Nah mindegy ez már csak olyan szőrszálhasogatás.
Nah de majd idővel minden kiderül.

-
brownus
veterán
-
Bad Pritt
félisten
A Black Sails harmadik évada kicsit fókuszt vesztett a sok szállal, Woodes Rogers olyan szinten ellopja szerintem a show-t, hogy az már szinte bűn. Ez azért is fájdalmas, mert Flint is lehetne érdekes így kopin, Silver, Vane, Rackham/Anne, Max is háttérbe szorult, Teach meg nem is kapott rendesen időt a kibontakozásra, bár mikor képernyőn van, akkor üt a jelenléte, ez Ray Stevenson méreteinek is köszönhető sokszor.
Rogers viszont nagyon király lett, sikerült árnyalni a karakterét, nem lett egydimenziós gonosz, sőt, nem is lett gonosz egyáltalán, Luke Roberts pedig tökéletesen eltalálta a művelt, enyhén fennhéjázó, de ravasz és tapasztalt katona szerepét. Még van pár rész hátra, remélem nem írják ki, mert tökéletes ellenpár Flint számára. -
callmeakos
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
Sry, most nézem hogy rossz a cím. Természetesen 3x19.
-
gyuromoj
veterán
The Flash S02E20

Barry odalett, de úgy fest hogy lesz helyette Kid Flash+Jessie Quick. 
The Flash 2x21 Extended Promo Trailer - the flash S02E21 extended promo "The Runaway Dinosaur"
Supernatural S11E19
Töltelék... -
callmeakos
veterán
Agents of SHIELD 2x19
Kis komótos rész, némi drámával. Viszont ettől a Lincoln gyerektől kezd az agyvizem felmenni, hogy nem bír nyugton maradni....
Egyébként az az érzésem, hogy semmi konkrét Polgárháborús dolog nem lesz itt, majd egyszer csak megfog történni, mint tavaly az Ultronnál. Túlságosan más mederben van benne a sorozat, és most már a film ismeretében nincs is nagyon sok közös a kettőben. De talán nem is baj, mert már van olyan jó a sorozat, hogy a saját lábán álljon, nem kell itt olyasféle külsős löket mint az első évadban a Winter Soldiernél -
-
mayday00
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Végre
Csak sajnos utolsó évad, és csupán 13 részes lesz 
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ez jó hír.
Prison Break mikor is tér vissza? -
Elstartolt a Person of Interest ötödik évad. Este nézem, végre!

-
spiky03
veterán
válasz
gyuromoj
üzenetére
Köszi.

Akkor úgy lesz mint az előző résznél meg a Thor 2-nél, hogy utána lesz hatása a sorozatra.
Eddig a Bosszúállók 2-nél volt benne történés a film előtt, amikor
ugye Coulson mondta, hogy menjenek kiszabadítani az ikreket. @(#28934) LógaGéza
Thx neked is.
De akkor megvárom a magyar feliratot és hétvégén pótolom, mert holnap mozi előtt nem biztos, hogy lesz rá időm, hogy gyorsba megnézzem.
-
LógaGéza
veterán
válasz
spiky03
üzenetére
Na találtam feliratot, megnéztem, és semmi kötődést nem láttam ami majd esetleg a filmhez lesz köthető. Inhumans szál ment tovább, azt meg kétlem, hogy bevonják a Civil War-ba.
Amúgy jó rész volt
Szerk.: Közben Bender is kiírta:
"Az új részben a "polgárháború, vaspáncél, szuperkatona" szavak egy jelenetben említésén kívül semmi nem volt, nyugodtan menjetek moziba." -
spiky03
veterán
Akkor a mai Shield rész játszódik elvileg a Polgárháború előtt ha jól gondolom?
Mert akkor muszáj lesz angolul megnéznem mert holnap este megyünk a moziban be.
De ha esetleg valaki előbb megnézi az megmondhatná, hogy így van-e? Mert ha nem és csak a következő részben lesz valami utalás a filmre akkor megvárom a feliratot, mert annyira sajnos nem vagyok expert angolból.

Jah este Ultron kora lesz terítéken, most nézem meg másodszor, mert eddig csak moziban láttam. Most eredeti nyelven nézem majd.
-
válasz
Melorin
üzenetére
Szerintem nagyon szep latvany.

(#28927) Atomantiii Osszessegeben nekem is tetszett a tortenet es elojott egy csomo emlek a balatonrol. Csajok kozul a zsofi tetszik, a dori is jo no, neki inkabb a szerepe jott be, a fanny meg olyan amilyen, jol all neki ez a tiknyo szerep.

Este megneztem az aranyelet elso reszet, nagyon bejovos!

-
Ragnar95
félisten
válasz
spiky03
üzenetére
Valóban beindult a sztori, bár még mindig elég kevés ideig láttunk 1-1 szálat, annyi volt, de legalább mindenből kaptunk egy kicsit

Valóban jó kérdés, bár ha a könyvekben történt újjáélesztésekből indulunk ki, akkor ugyanazon személyként kéne visszatérnie, aki volt.
Kíváncsi leszek, a sorozatban hogy oldják meg a harcot az Salt Throne-ért. -
Ma vegeztem a sorozattal. Amilyen franko volt az elso ket resz, a 3-4-5 nagyon unalmasra sikerult. A filmet csak nehany poen, a zene es zsofi brutalis feneke vitte el a hatan. A befejezo resz azert tetszett. Alapjaban veve tetszett a mu es varom a masodik evadot. Aki jart a balcsira, annak feltetlen ajanlott darab.
Nagyon megfogtak azokat a dolgokat, amit ott atelt az ember fiatalon. -
gyuromoj
veterán
Flash-ben valamennyire előveszik a Flashpoint Paradox megoldást.

spiky03
Gyere a topikjaba.
-
spiky03
veterán
Jó volt a Trónok harca S06E02.
Tényleg beindult a buli.
Józsi is back.
Mondjuk várható volt. De kíváncsi vagyok, hogy miként tért is vissza, hogy marad aki volt, vagy valami mássá. -
rétisün
veterán
Shameless, 6. évad: tovább tart a Gallagher família leginkább hullámvasúthoz hasonlítható élete.....amint (úgy látszik) valamelyikük kicsit is egyenesbe jön, a másik mindjárt a padlón találja magát
nem tudok részeket kiemelni, nagyon nem is lehet, (szerintem) továbbra is tartja a színvonalat, amit eddig is megszokhattunk. már aki nézi, aki nem, az próbálja be, családi dramedy vonalon az egyik legegyedibb hangulatú sorozat.talán Deby babás epizódjai tetszettek legkevésbé, illetve az első pár részben Monica, de szerencsére őt hamar 'letudtuk' várjuk a folytatást, vajon
Frank kint lesz a vízből?
költői kérdés, mi lenne a sorozattal nélküle 
az angol eredetit nézi valaki? van ilyen jó? (bár ez mintha már felmerült volna itt)
-
rétisün
veterán
the 100: végre egy sorozat, amit én is nézek (pontosabban dara lesz majd évad vége után valamikor) és jókat írtok róla

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
amúgy tényleg nagyot fejlődött a sorozat, de már az első évadban is voltak erre utaló jelek... igazából szerintem csak a készítők trollkodtak az első pár nyálas epizóddal, hogy elhitessék a nézőkkel, hogy egy valami fos tini dráma lesz, pedig nem is

mount weather is jó kör volt, de brutalitásban ahogy mennek az évadok, úgy durvul is... ami által szerintem hitelesebb is, merthát ez egy "nem vénnek való vidék"![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Hát igen. Anno annyira lehúztam, most meg az egyik heti kedvenc.

-
jonnyjoker01
veterán
Gyerekek a The 100 de durva lett.
Ha nem láttam volna, el sem hinném, hogy nyálazós tinisorozatnak indult 
Egyszerűen szörnyű, hogy akik nem hajlandóak bevenni a chipet azokat keresztre feszítik és addig kínozzák, amíg be nem veszi, vagy meg nem hal. Nagyon elkomolyodott a sorozat, de remélem azért ennél tovább nem mennek valami holokauszt-szerű irányba 
-
Pitterix
őstag
válasz
lacy86
üzenetére
Nem volt rossz, legalább is jobb volt a héten, mint bármelyik sorozat epizód, amit nézek.
Volt benn egy kisJurassic park, egy kis Tron és egy kis Pacific rim, na meg az elmaradhatatlan bazi nagy dráma missz szárnyaskától. Ez és az a nagyon gagyi gigamegaRay megvalósítás nem tetszett. -
gyuromoj
veterán
Agents of SHIELD S03E15-18
Szépen alakulnak a dolgok, kíváncsi vagyok mi lesz a végkimenetel. -
Penny Dreadful holnap kezdődik usában. Nagyon várom már!
-
Janaboy
Topikgazda
válasz
F.B.I.
üzenetére
Korabbi "ertekezesem" a sori vegerol:
Amúgy ha jól sejtem az öreg azért halt meg, hogy segítsen Garveynak, ezek szerint ő nagyon fontos személy lehet, hogy kétszer is feltámadt! A másik, hogy a három lányt hogy tudták ebbe belehúzni!? És ennek a Bűnös Maradéknak se értem a céljait, mit akarnak elérni? Emlékezni? Lázadni? Az tuti, hogy Meget (Liv Tyler) ott lőném fejbe..  A földrenségek meg gondolom a csodákat akarják jelképezni..viszont tetszett a srác monológja a templomban..hogy azért csinálták, amit csináltak, hogy lássák mi történik..erről szólna a film? Eltűnik 100 millió ember és nézzük mit csinálnak az emberek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen NAS-t vegyek?
- Filmvilág
- Diablo IV
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jokat lehet rajt nevetni, tetszik a masszor kislany is.

Azért ez nem ment volna feltűnésmentesen, ez így szintén nem kóser.