- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Határtalan erő - szabadjára engedve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
A gyereké papi!
Bon3ss: majd nándit ráveszem valami tesztre. Azután ócsóé megveszem tőle használtan.
TomBoy1986: de tudnak, az abit 770-s lapja is tud.
Oliverda: igen ilyen válaszokkal megértem. Fú mer az megy 4 gigát. hogy minek kitudja.
daa-raa: már csak egy red edition vga kellene a sappitól (vagy egy msi vga)
-
katt777
félisten
Köszi!
Csak az ASUS ilyen nosztalgia nálam, az MSI előtt Intel procijaim voltak, p3 és p4 is ASUS lapokban, és tökéletesen meg voltam velük elégedve. Kicsit többnek tűnik a szolgáltatása. Ja, és tudtommal az és az MSI képes normálisan szabályozni a TX2-t, utóbbi meg nyilván kiesik.
Kis csipekre mindegyiken mintha hűtőborda kívánkozna, nem tudom, mennyire melegedhetnek így. -
petyuska74
tag
ezek szerint a videókártya a prcesszorhűtő és a memóriák is beférnek egyszerre a gépbe?
Mert sokszor olastam, hogy egy mATX-be nehezen férnek meg a procsesszorhűtők együtt a rammal.
illetve ezek szerint a 69G-S3H már elavult, azt már nem ajánlod?üdv
a 740G-ben nincs Firewire, az esetleg jól jönne.
egyébként nem tudom, miben különbözik a 740G chipset a 770-780G-től. -
katt777
félisten
Tudom én, csak bedőltem a kamu teszteknek.
Hiba volt. Korszerűség és int. VGA miatt barátkozom a 780-asokkal. Ill. egyelőre ezzel az 1-gyel. Sajna errefelé kurva nehéz megszabadulni a használt cuccoktól, ezért akartam hosszú távra tervezni. Nem jött be, szopacs. Inteles konfigjaim 3-4 évig szolgáltak gond nélkül, zömében nV karikkal, AMD-ről és ATI-ról ez nem mondható el.
-
katt777
félisten
Ja, csak van, akinek nincs pénze egyben egy erősebb vidkarira, támogatást illetően meg faszán átb.sszák az embert a tesztek (még a komolyabbnak hitt oldalak is). Most is láttam egy +100%-os CF Bioshock tesztet, miközben valójában csak +43%, és hasonlovak.
3D06-ban viszont megvan +96%, az tuti, de sztem azzal sem játszol.
CF=CounterFuck? -
VaniliásRönk
nagyúr
Nem csak az amdcompare.com szerint.
A G2-esek már nem olyan betegek, hogy feltétlenül kell nekik +100MHz.
Szerk.: A G1-esek L2-je olyan durván meg lett nyomorítva, iszonyat lassúak voltak C2C a Windsorokhoz képest, legalábbis memóriatesztekben, de gondolom máshol is kiütközött pár %, ezért kaptak +100MHz-et. A G2-esek viszont már elég jól muzsikálnak annak ellenére, hogy ezeknek is maradt 20 ciklus a L2 késleltetése. (12 helyett)
-
Gyuri27
félisten
Tuningoljál
abit announced the A-N78HD Motherboard based on NVIDIA GF8200 integrated chipset for AM2+ Phenoms itt az áruló. Tessék akinek hiányzott az abit.
-
VaniliásRönk
nagyúr
A teljes rendszer árához képest az 5-6k nudli, a tuning pedig a megfelelő alaplapon áll vagy bukik. Nemrég volt "szerencsém" egy MA69VM-S2 laphoz, mivel fixen 1.9V volt a RAM-fesz, még stabil működésre sem tudtam rábírni 800-as Kingmaxokkal... (hihetetlen milyen szemetet árul mostanában a Kingmax 800-asnak, még akkor is, ha az 1066-osak a többi 800-as árában vannak, azok egyébként nem olyan rosszak)
-
Gyuri27
félisten
Nem baj az ha hosszú, de vastag is legyen.
Ha innen nézem akkor jó a 740g. De én több dologra szokom használni. Mivel minimális az árkülönbség én ezt választanám. Ezt az előző hsz-ben is hangsúlyoztam.
Meg én úgy gondolom, ha lehet és van miből választani az int vga lenyen dx10-s. De ez csak az én gyíkom. -
Gyuri27
félisten
Ha az árak így állnak akkor valóban érdekes lehet mint a 69g ellenfele. Már csak a tuning a kérdés.
De mondom a tutit. A 78-s giga nagyon tetszik. Úgy látszik a giga most valamit elkapott mert nagyon jók a cuccaik (tudod miről hadoválok).
De ha egy szer elkészül a gépen én a 78 s2 és s3 közül választanék. Nálam ugyanis a cuccok nagyrésze örökös mint a szegénység -
-
VaniliásRönk
nagyúr
Egy kis feszemelést. Ehhez már kell(ene) a jó szellőzés, amit nem feltétlen egyszerű megoldani mATX házban, pláne mITX-ben.
(kompatibilis egyáltalán?) Ugyan az AMD chipset nem melegszik annyira (a proci azért már jobban
), de a gyári bordával gondolom az sem szereti, ha áll körülötte a 30-40°C-os levegő.
-
ftc
nagyúr
az a léynege,hogy ha nem kell amaz lekapcslja a nagy VGA-t...
Amúgy mindekinek
-
ftc
nagyúr
SUPoX AK780G based on AMD 780G + SB 700A
nekem ez jön be
amugy ideális lap ami nekem bejönne
memfoglalatok fent CPU felett
SATA portok kihajtva
IDE port sáma=0
floppy kell XP végett
s a legangyobb bajom a lapokkal,hogy a 24pines ATX csati és a 4pines 12V-s olyan heylen vanank egymástol,hoyg nem tudsz normális rendet rakni... -
diablo1984
veterán
áááá, a 64 biteseket hagyjuk a piccsába, az irodai gépekbe jó, játékra 0, azaz zéró a tudása! az alsó kategória legalja készül igy, 1500-as rammal nem párositják, mert minek!
amúgy amit mondani akartam, hogy azonos órajelekkel, azonos futószalagmennyiséggel és technológiával a 256bit ráver alaposan a 128 bitre, mert a 128 bites lassabb!(csak 2 egyforma nem sűrűn van, anno talán a 9500-as atiknál volt, hogy volt amelyik 128bites volt, a pro meg 256 bites, talán ott az összehasonlitás mérvadóbb lenne)!
na mind1, ne offoljuk szét a topicot, ti vegyétek a 64 bites ill 128 bites cussokat, nekem meg jó a 256bit-es is!
8800gt az 256 bites, de tény, hogy sávszélre egy 128 bitesnek is ott tud lenni, csak ahhoz az agyát szét kell, hogy pörögje! ahhoz meg olyan ramok kellenek, amik pörögnek is, azok meg nem az olcsó darabok(pl a ddr4 sem az) szóval megcsináljaák a 256bites vga-t, ddr3-as rammal) mondhatni olcsóbban, mint a 128 bites vga-t ddr4-es rammal! és sajna a 128 bites a középmezőznybe kerül, a 256-os meg a felső szegmensbe! ez igy volt mindig is, most is!
-
diablo1984
veterán
-
Gyuri27
félisten
Igen ez kicsi lelkemet örömmel tölti el.
(meg az is, hogy itthonra irhatok)
Nekem a supox jön be.HERR Z: becsödölt. Csúfosan megbukott. Az alkalmatlan, hozzá nem értő briganti vezetés miatt, meg az általuk kialakitott stratégia miatt.
Bon3ss: kár, hogy nem voltam. Szivesen megirtam volna én a megfejtést.
-
bnss
veterán
"GA-MA69G-S3H még ezt kipróbáltam volna am2 alá, de már csak majd a pluszos verziót pluszos procival jövőre" - remélem idén még kijön ennek a lapnak a pluszos verziója, jó lenne, ha nem kellene ideiglenes megoldást választanom kárácsonyra. Bár ezzel a lappal is bőven kijönnék, de ha már jönnek az újabb chipsetek...
-
GD
őstag
vhogy csorog a nyálam a 4nél több sata csatira meg a dual lan-ra..
esetleg a külső eSATA-ra, firewire-re
ha a int vga-s lapokra ezt kártyákkal pótolom hamar kifutok a helyekből..mivel egy wifi kártya alapból bent kell legyen majd.. ez a dilemma..erre a kis fityfüty pci-x felületre meg alig kapni eszközt átlag kereskedésbe, dülledt szemmel néztek rám mikor lankártyát kerestem ilyenre..ha van akkor az meg pci-os árának 1,5-2x-e
ha esetleg nem az int vga-t használom egy intvga lapon, akkor a vga rálóg 1-2 slotra, máris baki van..
SLI-re kurvára nincs szükségem, csak az egyéb felszerelésben úgy láttam ezeknél a lapoknál hajlandóak maguk alá nyúlni a gyártók
szóval, nem hüjültem meg csak vhol mindig a választás vmi rovására kell menjen..
leadom az igényeimet és vmelyik gyártó majd legyárt egy GD edition..
Új hozzászólás Aktív témák
- ANNO 1800
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Mini-ITX
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- AKCIÓS ÁR! MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- Eladó ASUS PRIME Z390-A ritka csúcsdeszka!
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- Corsair Vengeance 2x16GB KIT DDR5 6000MHz CL30 EXPO XMP3.0 - 10 év garancia
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest