- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
válasz
csibor #12876 üzenetére
igazából nem kell, hogy full extrás legyen, csak stabil/megbízható legyen, valamint egy minimális tuning menjen
(nem vagyok hardcore tuner)
először úgyis a jelenlegi 5000+BE-m kerülne bele, és a jelenlegi tuning jóvolna ha menne legalább.. aztán valamikor később egy athlon II/ vagy x3/x4 kerülne bele, tervek szerint az is BE lenne..
@Gyuri27: nekem az Asrock és az MSI a szimpatikus pl., de MSI-ról nem találok review-t sehol sem
régebben volt MSI lapon még egy S754-es, K8N Neo v1 (a fekete nyákos, mint a platinum), nagyon tuti kis lap volt
-
Chaser
legenda
válasz
csibor #12824 üzenetére
Na ez lenne a tuti
Bár kihagynám, mert így max 2x2 gigát lehetne mind2 fajtából használni. Ha am3-ban gondolkodnál sztem nézd meg ezt: ECS Black Series A785GM-M
Igazi gyönyörűség, full felszerelt, hűtőtt fet-ek -nem csak valami design borda-, jó elrendezés, ha jól látom még reset és bekapcsológomb is van rajtaAm2+ lapjuk ilyen persze még nincs.
-
Oliverda
titán
válasz
csibor #12803 üzenetére
A "semmi" azért túlzás. Phenom II esetében jó esetben 5%-ot jelent. Viszont a hamarosan érkező Propus magos Athlon II esetében már jóval többet hozhat a konyhára mivel ezekből kimarad az L3 cache ezért sokkal többet fog jelenteni a RAM sávszél és késleltetés. DDR3 esetében mindkettő jobb. Illetve ha esetleg IGP-t is fogsz használni akkor annak is elég jól jön a DDR3 által nyújtott plusz sávszél.
-
Gyuri27
félisten
válasz
csibor #12429 üzenetére
Nehéz ez uram, igen nehéz.
JW-RS780UVD-AM2+ (128M) van ez pl 20-21 pénzért.
[link] persze kérdés a kurtitások hiányoznának-e?
Ajánlat [link] 26k. Talán elsőre sok. De ha az ember hetenként nem cserélget, hosszútávú megoldás. Ill ha már cserél az ember tegye azt jóra. Erős igp, side port ram, jó chipset. -
dodopek
addikt
Egy picit félreérthető volt,amit írtam,úgy látszik.A gépemben most csak az alap,proci,ram lesz cserélve.A többi át lesz mentve a régi gépből.Így a VGA is,amiért egy fillért sem adtam.Ha venni kellett volna,biztosan nem ezt teszem bele.És igazatok van.Szinte sosem játszom,ellenben sokat számol a gép dvd tömörítésnél,ezért akarok külön videokarit.Hogy a ram megmaradjon a "fontos" feladatokra. És azért csak 1GB DDR2,mert ez is úgy jött,mint a villámcsapás,nem bekalkulált kiadásként.Ennyi pénzem van...
-
band1103
őstag
Szvsz nem hozza azt a szintett. Elég gyengusz IGP van rajta .Nekem van egy 780G int.vga-val és 3D-ben az sem hasít. Alapon fele annyit tud Q4-ben mint egy 9600XT de 1066-on járatott ramokkal már utoléri.
hahajdu: Az ipon-ról csak rossz véleményem volt mindíg is, és ezt az elírást követően tovább romlott. Csak azt nem értem hogy ha leendő vevő érdeklődik 1 termék iránt miért nem a gyártó honlapján néz utána legelösször. Ha nem tuningolsz Jobb neked a DS3H csak mert az IGP hardveresen gyorsítja a H264/X264, Blueray, wmv HD videókat. Meg persze egy csomó más dolog miatt is. pl.: le fog menni egy kicsitt az ára ha kijön a 790G. Az ATI Hybrid dolog meg 24xx és 34xx-el is münködik. Mondjuk 3470-el Hybrid -ben már elég jó lesz az fps ebben a 9,000 Ft-os árkategóriában.
-
as_Rock
őstag
Lehet én rossz logout-os cikket olvasok?
-
Riverflow
csendes tag
Nagyon sztár!! Köszi!
Úgy nézem nem is drága (16-18k).
Milyen proci kéne hozzá 720p videolejátszáshoz? A mostani S754-es Sempron 2600+-om elég szűkMost ez a konfigom jó csendes, a gyári procihűtő is csak simán molexről (vagy hogy fogalmazzak...) levett fix 5V-al megy. A mai procik ugye még kevésbé melegszenek?! Mondjuk egy X2 4000??
Mit szóltok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest