Új hozzászólás Aktív témák
-
cl.aci
aktív tag
Sziasztok, itt is felvetem a problémámat, hátha egy okos ember tud rá javaslatot.
Lenne egy kérésem, akinek UD4-es lapja van és rádiós hálókártyát használ és netán még flopija is van megnézné, hogy ha a hálókártya a legalsó PCI slotban van és a flopi csatlakoztatva és engedélyezve van a biosban működik-e a hálókártya vagy látja-e a feladatkezelő, mert nálam teljesen eltűnt ebben a felállásban
Válaszokat és a fáradozást előre is köszönöm.
mod: Vista 64 bit és Win 7 alatt próbáltam XP-m nincs a gépen. F3 biosom van fent. -
cl.aci
aktív tag
válasz
body007 #10829 üzenetére
Szia.
A ramokat nyugodtan kináld meg 2.1 V-al, mivel csak ilyen fesz melett hajlóndak menni 1066 MHz-en, de ez fel van tüntetve a csomagoláson is. Nemkell agódni bírni fogják, nálam már kb. eggy éve menek ezen a feszen és még csak nem is melegszenek olyan túlzottan. alacsonyabb fesszel még a 800 Mhz-et sem nagyon szeretik
.
-
cl.aci
aktív tag
válasz
Terentius #10742 üzenetére
Szia.
A lapod biosában keresd meg a Cell menüt (jobb oldalon a legfelső menüpont, nekem is ilyen lapom volt ezelött), ott keresd meg az Adjust CPU Ratio menüpontot, na ott tudod állítani a CPU szorzóját, ha valimelyen fix értéket állítasz be neki akkor mond búcsút a C&Q-nak, mert az csak auton mükszik.A Black Edison prociknál 25-ig tudod ezt állítani, és fel fogja kinálni a lehetőséget. Az már más kérdés, hogy a lap felismeri-e a procit, mert ahogy néztem a legújabb bios is már egy éves. sok szerencsét hozzá.
-
cl.aci
aktív tag
válasz
rollins #6625 üzenetére
Szia.
A passzív bordával Rosszul szelőző házban 22 fokos a lap, legalábbis everest szerint.
Jelenleg 240 fsb- nél ledobta a gépszíjat, bár winfos alól húztam 5 Mhz-enként
AMD progival, biosban még nem volt időm turkálni nagyon, ezer mindent lehet
állítani. Sajnos kevés időm van a gépre, jelenleg még telepítés folyik.
A logoutos íráson még gondolkodom, nem vagyok valami jó fogalmazó.
-
cl.aci
aktív tag
válasz
rollins #6616 üzenetére
Szia.
A sata problémát megoldotta az nlitle nevü progi. Egy sima 3800+-os egymagos procival tudom csak tesztelni, ez van. Az everest meóriamásolásban 99xx pontot adott 2700 Mhz-re húzott procival. Estére hazaérek megnézem mit bír a lap, visszaveszem a proci szorzóját, ha valamire még kiváncsiak vagytok kérdezetek, vagy írjátok meg mit nézek még meg, bár a ramok korlátozó tényezők.
-
cl.aci
aktív tag
Sziasztok
Ma este beraktam az MSI K9A CF lapot
Azt a szívást amit a winfostól kptam senkinek sem kívánom, hogy ez nem ismeri a
sata winyókat az felháborító. A végén új telepítőlemezt kellett kreálni sata driverrel
A lap egyébként edig jónak tünik bár még nem cibáltam meg, de everesztben jobb
mint az nf550-es chipszettel volt. -
cl.aci
aktív tag
Sziasztok.
Ma bevitem az alaplapomat gariztatni, nagyon gyorsak lesznek, állítólag holnapra it is
lesz az új MSI K9A2 CF-F, ha újraraktam a winfost holnap este majd írok róla.
Valakinek van már ilyen lapja? -
cl.aci
aktív tag
Sziasztok.
Úgy néz ki elhalálozott az MSI K9N-Neo alaplapom, gariban cserélik, ráfizetéssel
kb. 6-8 e Ft kapnák egy MSI K9A2 CF-F lapot, elméletileg 20 e Ft az ára.
Szerintetek megéri erre cserélni, vagy még korai? Van már valakinek ilyen lapja?
Köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged