- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyuska74
tag
ezek szerint a videókártya a prcesszorhűtő és a memóriák is beférnek egyszerre a gépbe?
Mert sokszor olastam, hogy egy mATX-be nehezen férnek meg a procsesszorhűtők együtt a rammal.
illetve ezek szerint a 69G-S3H már elavult, azt már nem ajánlod?üdv
a 740G-ben nincs Firewire, az esetleg jól jönne.
egyébként nem tudom, miben különbözik a 740G chipset a 770-780G-től. -
petyuska74
tag
Sziasztok!
ide is megírom, talán forgalmasabb, mint a másik topic:
Segítséget szeretnék kérni alaplap (2db) vásárlásához. Néhányat már kinlztem magamnak, ezek közül szeretném kiválasztani a megfelelőt.
Mind a négy Gigabyte
GA-MA-770-DS3 (rev.1.), GA-MA69GM-S2H (rev.1.), GA-MA69G-S3H (rev.1.), és GA-MA78GM-S2H
1. alaplap egy egyszrű gépbe kell, ahol csak net menne, reégi alap játékok, főleg RTS, illetve plazma Tv-hez HD videók lejátszása. A 69G-S3H és 78GM-S2H között vacillálok. jól tudom-e, hogy a 69-es videókártyája még nem támogatja a HDvideók lejátszását, így a procira maradna a feladat (ami valszeg egy 4200+ lenne)?2. a másik alaplap választása már bonyolultabb, itt mindegyik szóba jöhetne. az integrált VGA nem feltétel, eddig előre megfinanszíroztam az új vidikarit és utána adtam el a régit, de akár ezen változtatnék ha lenne intvga. Ami viszont lényeges: mindenképpen lesz videókártya benne, jelenleg egy HD3850-es, ennek (és a hasonlóknak) bele kell férnie (ha pl. mATX-re esik a választás). Ezen kívül van egy Zalman 7000CNPS (ha jól írtam) processzorhűtőm, ez is maradna, nem kell a gyári, úgyis tálcás procit vennék.
Emellett még fontos lehet, hogy ha úgy alakulna, akkor egy kicsit húznám a rendszert, a tervek szerint egy 5000+ BE processzort vennék.Szóval, várom a hozzászólásokat, illetve esetleg egy rövid indoklást, hogy miért inkább azt is, hogy én is tudjam mérlegelni. az ár igazából nem sokat nyom a latba, csak néhány ezer az eltérés közöttük.
Előre is köszönöm.
üdv mindenkinek.
UI: nekem nem volt világos a Gigabyte honlapján, hogy melyik támogatja az X3 és X4 Phenomokat, bár egyelőre ilyen procit nem tervezek.
-
petyuska74
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. a nagybátyámnak raknék össze egy gépet, a következőkre lenne szükségem:
a proci egy 4200+-4800+ X2 lenne.
a gépet internetre használja és egyszerűbb játékokra, amihez szerintem egy integrált VGA is megtenné.
Viszont jó lenne ha a gép le tudna játszani HD videót is.
nem szeretnék 20-nál többet adni érte, más igazából nem fontos.
én gondoltam egy Gigabyte MA69G SH3-ra, de nem tudom, elég-e a HD videóhoz.a segítséget előre is köszönöm.
üdv
-
petyuska74
tag
válasz
petyuska74 #5033 üzenetére
sziasztok,
a segítségeteket kérném az 5033-as hsz ügyében.
köszi
-
petyuska74
tag
Sziasztok!
a segítségeteket szeretném kérni. AM2-es alaplapot szeretnék venni, de sajnos nem ismerem az AM2-höz tartozó chipseteket..
A következők lennének fontosak:
DDR2800
1X PCIE
SATA2 legalább 4 db
integrált hangkártya, lehetőleg 7.1-es (5.1-es hangfalam van és a fejhallgatót és a két oldalsó hangfalat szeretném úgy használni, hogy ne kelljen állandóan ki-be dugdosni a gép hátulján)
LAN 1X (de nem baj ha 2 van)
USB2 min 6 db
Firewire az ár függvényében.
Garancia, újra több, mint 1 év.
jó lenne, ha egy kis tuningot is bírna.Nem a legeslegjobb alaplap érdekel, mert gondolom az jó drága is.
Eddig ilyen alaplapjaim voltak: Asus A7N8X-E Deluxe, MSI K8N SLI Platinum, Abit KN8 Ultra (jelenleg is ez van)
Szóval olyat keresek, mint az eddigiek voltak anno az ő kategórájukban.
Használt is megfelelne, ha pl van rá gari.A segítséget előre is köszi.
üdv mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest