- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Miki
őstag
válasz
VaniliásRönk #8269 üzenetére
Feladom
Mondtam, hogy semmi sem változott, csak az alapalpot cseréltem le a többi minden maradt a régi, mégis 3,5 helyett 3GB-t lát az XP. Az előző alaplapban 3,5gb volt!
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Gigabyte MA790FX-DQ6 alaplapot, a gépben van 4GB ram, azt tudom, hogy a 32bites oprendszerek nemlátják a 4GB memóriát, de azt már nem, hogy az előző alaplapommal 3,5GB-ot látott az XP ezzel a lappal pedig 3GB-ot kereken!
Felhívtam a boltot ahol vettem, ott aztmondták, hogy ez teljesen normális jelenség, vannak lapok mik xp alatt 3,5-öt látnak van ami csak 3,2-őt.
Mi ebben az igazság?
Amúgy a bootoláskor szépen leszámolja a 4GB memóriát, meg a CPU-Z vel is megtudtam nézni mind a 4 memóriát Winben!
-
Sz.Miki
őstag
válasz
antikomcsi #8246 üzenetére
Én úgydöntöttem belefogok egy ilyen Gigabyte GA-MA790FX-DQ6 deszkába elég sok jót olvstam erről a lapról!
Remélem nem kell csalódnom!
Én sem szeretem az MSI lapokat, volt is már bajom egy K8N Sli platinummal....
-
-
Sz.Miki
őstag
Hali
Erről a lapról mi a véleményetek? MA790FX- DQ6 olvastam róla tesztet, ahol negatívként hozták fel, hogy a gép ki és bekapcsolás után nem ismeri fel az egeret, ezért másik usbportra kellett dugni. ÉN Nvidia kártyával használnám, ugye nem zavar az, hogy amd chipset van rajta?
Nvidia chipset lesz phenom procik alá? vagy végleg vége az AMD nvidia egyesülésnek?
-
Sz.Miki
őstag
válasz
_cirmos_ #609 üzenetére
úgy érzem meg lettem győzve, én is úgy vélem, hogy ez egy fölösleges pénzkidobás, de sajnos előbb vagy utóbb elkerülhetetlen lesz a csere mivel ez megint platform váltás
hihetelten hogy évente jönnek az új foglalatok, miért nem tudnak megmaradni egy foglaltanál és abból kihozni a maximumot!
-
Sz.Miki
őstag
Hello
szeretnék segítséget kérni abban, hogy érdemes-e lecserélni egy Msi K8N -Sli platinum (939) alaplapot egy Am2-es lapra? Jelenleg 1 éves a konfiguráció, 3500+ os procival.
Mekkora sebességnövekedéssel jár a dolog? Szerintetek meddig lesz még Prcoessor támogatás a 939-es lapokhoz? Néztem prohardveres tesztet am2-es lapokról és úgy láttam nem túl nagy a sebesség növekedés! Érdemes várni még fél vagy egy évet a dologgal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest