Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Miki
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Feladom

Mondtam, hogy semmi sem változott, csak az alapalpot cseréltem le a többi minden maradt a régi, mégis 3,5 helyett 3GB-t lát az XP. Az előző alaplapban 3,5gb volt!
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Gigabyte MA790FX-DQ6 alaplapot, a gépben van 4GB ram, azt tudom, hogy a 32bites oprendszerek nemlátják a 4GB memóriát, de azt már nem, hogy az előző alaplapommal 3,5GB-ot látott az XP ezzel a lappal pedig 3GB-ot kereken!
Felhívtam a boltot ahol vettem, ott aztmondták, hogy ez teljesen normális jelenség, vannak lapok mik xp alatt 3,5-öt látnak van ami csak 3,2-őt.
Mi ebben az igazság?
Amúgy a bootoláskor szépen leszámolja a 4GB memóriát, meg a CPU-Z vel is megtudtam nézni mind a 4 memóriát Winben!
-
Sz.Miki
őstag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Én úgydöntöttem belefogok egy ilyen Gigabyte GA-MA790FX-DQ6 deszkába elég sok jót olvstam erről a lapról!
Remélem nem kell csalódnom!
Én sem szeretem az MSI lapokat, volt is már bajom egy K8N Sli platinummal....
-
-
Sz.Miki
őstag
Hali
Erről a lapról mi a véleményetek? MA790FX- DQ6 olvastam róla tesztet, ahol negatívként hozták fel, hogy a gép ki és bekapcsolás után nem ismeri fel az egeret, ezért másik usbportra kellett dugni. ÉN Nvidia kártyával használnám, ugye nem zavar az, hogy amd chipset van rajta?
Nvidia chipset lesz phenom procik alá? vagy végleg vége az AMD nvidia egyesülésnek?

-
Sz.Miki
őstag
válasz
_cirmos_
üzenetére
úgy érzem meg lettem győzve, én is úgy vélem, hogy ez egy fölösleges pénzkidobás, de sajnos előbb vagy utóbb elkerülhetetlen lesz a csere mivel ez megint platform váltás
hihetelten hogy évente jönnek az új foglalatok, miért nem tudnak megmaradni egy foglaltanál és abból kihozni a maximumot! -
Sz.Miki
őstag
Hello
szeretnék segítséget kérni abban, hogy érdemes-e lecserélni egy Msi K8N -Sli platinum (939) alaplapot egy Am2-es lapra? Jelenleg 1 éves a konfiguráció, 3500+ os procival.
Mekkora sebességnövekedéssel jár a dolog? Szerintetek meddig lesz még Prcoessor támogatás a 939-es lapokhoz? Néztem prohardveres tesztet am2-es lapokról és úgy láttam nem túl nagy a sebesség növekedés! Érdemes várni még fél vagy egy évet a dologgal?
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest