Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
válasz
TomBoy1986 #8473 üzenetére
ezt ugy mondod mintha az NV akkora nagy bajban lenne....elvegre csak vagy 3szor "er tobbet" penzben mint az egesz AMD-ATI osszesen
sajna tul nagy mar kozottuk a szakadek es akkor meg az AMD-Intel szakadekrol nem is beszeltunk ami "picit" nagyobb.
en orulnek ha az AMD vegre osszekapna magat es csinalna valami nagyon jo cumot ami kivetelesen nyereseges is lenne, akkor nagyobb lenne a piaci verseny es a dolgok is megjobban fejlodnenek amibol persze csakis mi vevok profitalnank -
Picco
addikt
-
Picco
addikt
hi
nekem is volt ilyen regebben, ha jol emlekszem virus volt, ping-em is ugralt osszevissza mint az allat. az volt a baj h nekem wireless netem volt es ezert nemigazan tudtam ellenorizni ezt, de nagy a gyanum h te is beszedtel valami troyan/ad/spyware-t.
jah es nem art ha a legujabb drivereket teszed fel, ill nezd meg a routert is. -
Picco
addikt
válasz
cowboy_bebop #8340 üzenetére
kerunk valami tesztet az ax78-rol
-
Picco
addikt
válasz
TomBoy1986 #8337 üzenetére
es miben jobb?
-
Picco
addikt
válasz
cowboy_bebop #8318 üzenetére
kosz fonok, lehet beruhazok 1-re (vagy 1 abit 770-es be
)
amugy ha nincs kulon tesztgepetek es szoktatok uzletelni akkor higyjetek el tok hasznos
sot ha huzod a gepet akkor is tudod h most a memoria nem birja vagy a proci -
Picco
addikt
válasz
#65675776 #8316 üzenetére
az jol hangzik, mondjuk ha PCI-os akkor felejtos...a mai vilagban eleg amugy is eleg keves PCI foglalat van....nekem meg szuksegem van ra...foleg most h bepakoltam fel ev utan hazba a gepem
azert ha latsz valahol akkor egy linket legyszi adj mar.
mert google ugy nem lesz a baratom ha POST card-ra keresek ra -
Picco
addikt
válasz
VaniliásRönk #8314 üzenetére
olcson megszerzem, mondjad milyen koll
-
Picco
addikt
válasz
VaniliásRönk #8310 üzenetére
nekem volt idoszak h hetente 4-5 proci es x garnitura ram fordult meg a gepemben, tuningolast is konnyebbe teszi szvsz, eleinte en sem vettem hasznat, aztan egyszer elolvastam a manual-ban a postok jelenteset es onnantol jo volt nagyon, utana kib. hianyzott/hianyzik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest