- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Sz.Miki #8263 üzenetére
A Windows XP 32 bit memóriakezelése csak hogy a hátterét is megismerd
-
antikomcsi
veterán
válasz
Sz.Miki #8238 üzenetére
Vannak új nvidia chipek, vannak új k10 procik, egyszerűen csak a lapok nem jönnek, hogy működésre bírjuk az új amd-ket, új am2+ lapokban.
Ez nem csak nf chipre igaz, ati is van már jóideje, és egyszerűen nem nagyon jönnek a lapok, úgy ahogy kéne, mintha valami sötét hatalom visszatartaná azokat.
Félreértés elkerülése végett, nem azt mondom, hogy nincsenek, egyszerűen csak azt, hogy nem olyan volumenben vannak jelen a piacon, mint ahogy az új inteles lapok elárasztanak minket...
Itt ez a jó kis MSI lap nf780a-val. Nem nagyon csípem az msi lapjait, de egy ilyenre beneveznék, ha kapható lenne. 6 sata, 2x giga lan, x-fi audió, nekem már ennyi is elég a listából, és a tudat, hogy képes a lap a 3-as sli-re.
-
Chaser
legenda
válasz
Sz.Miki #8238 üzenetére
Nekem most intel alatt van nv chip, semmiféle bug nincs semmiben, a sokak által rettegett nv-s hw-s tűzfal is lazán felenged a netre
1szóval már túl szép is
/Tudom hogy értetted
/
#8239 Gyuri27: Sztem záros határidőn belül a 690g-s lapok eltűnnek, legalábbis a GB háza tájáról, lehet nem minden gyártó meri bevállalni a 740G-t. Most én látatlanban azt mondom, nem a 690G ellenfele, azzal lazán végeznie kell
Csak 1 asus lapom volt 690G chippel, de az kiderült, hogy a chip maga tuningra jó, na most paraszti ésszel végiggondolva egy újabb chip csak nem rosszabb, ez 55nm-es, a 690G nem tudom most hirtelen mennyi volt. Az SB700 meg ugye magáért beszél. Viszont azt sem mondom, hogy a 780G ellenfele, mivel az meg am2+-os, igaz a 740G-be is lehet am2 procit tenni, de azért az úgy az igazi, főleg phenomnál, ha alá való/nem alávaló
/ chippel kínáljuk meg. Nem tudom nézted-e a KM playert, nekem úgy tűnik nincs hókuszpókusz, akár egy gyenge inteles igp-vel és valami celeronnal megbírkózik 1080p-s filmmel, szóval ez az előnye kilőve akkor a 780G-nek. Sokan vannak akik csak netre, filmnézésre, gyengébb gamekre használják a gépet, azok nem fognak phenomot venni, lehet x2-t se, azoknak sztem bőven jó a 740G is, persze a 690G is, de ilyen árviszonyok mellett már 690G-ben teljesen felesleges gondolkodni. Árban 740G vs 780G átlag bruttó 5-6k, az azért már különbség, majdnem 2GB ram ára, szóval nem feltétlen éri meg a 780G annak, aki nem gondolkozik phenomban, max egy x2-ben, mint pl én is. Ez a hibrid SLI meg vga lekapcsolgatós téma jó 5let, kezdeményezés, de mint látjuk azért még gyerekcipőben jár, majd a következő chipben valszeg értelmesebben oldják meg ezeket.
szerk: hú de hosszú lett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest