- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
válasz
VaniliásRönk #8554 üzenetére
Ez a lehetőség abszolút fel sem vetődött bennem...
-
akaido
addikt
Örömmel jelentem, hogy műxik minden alaplapi nForce zsugával.
Letöltöttem az AMD procidrivert, majd az Abit oldaláról a legfrisebb drivereket, és az Eszközkezelőben az Illesztőprogramok frissítését használtam és a megfelelő elérési utat megadva kerestettem meg a meghajtóprogikat.[link]Hja persze teljes WinXP reinst volt, partíció törlés is.
-
akaido
addikt
Nem az enyém a gép, csak felkértek mint amolyan botcsinálta "szak( g )értőt", hogy XP reinst legyen.
Trójait találtam a gépen, és elvileg ki is irtottam.
Valszeg partíció törléssel együtt teljes XP reinst lesz a dolog vége, ehhez a legújabb drivereket már le is szedtem, és természetesen köszönöm a tanácsokat. -
akaido
addikt
válasz
#65675776 #8435 üzenetére
Nem telepítettem föl az nVidia Network Management Tools-t, mert a gyári CD-n nincs rajta ez a csomag.
Még a routerre gondoltam mint esetleges problemforrásra, de azon nem állítottunk át semmit, nem is lett újraindítva, tehát elvileg tolnia kell továbbra is az adatokat.
szerk.: Annyi a változás, hogy néha van net, de leginkább nincs. -
akaido
addikt
Üdv az AMD guruknak! Az Abit KN9 totyikban ajánlotta lsc kolléga, hogy forduljak Hozzátok bizalommal, az ott is feltett kérdésemre: [link]
Sajnos eddig nem volt dolgom illen proccal- nForce csípszettel, így valszeg csak számomra érdekes problemom nőtt XP install közben: Abit KN9 SLI lapra a gyári cd-ről felteszem az nForce chipset drivert, és nem megy a net, pedig elvileg a hálókártyát felismeri az Eszközkezelő, tehát elvileg meghajtóprogramilag rendben valónak tűnik a dolog. A net Fibernetes és Router mögüli. Olvastam már olyat, hogy az SM busz drivert ne tegyem fel, de ez ügyben tamáskodok. Ha letöltök új chipset drivert a netről, az +oldaná?
Előre is köcce a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest