- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
oil
tag
válasz
greatchaos #7376 üzenetére
ok! akkor ennyi! ez tényleg ALAPlap
-
oil
tag
válasz
greatchaos #7368 üzenetére
Ctrl+F1.... nem jött be semmi extra....viszont miután frissítettem a BIOS-t utána megint ctrl+f1....és siker!! kösz a segítséget!
már csak a fesz.emelés hiányzik üdv
-
oil
tag
válasz
greatchaos #7366 üzenetére
alapon megy 200 fsb-vel..2210 Mhz.. a BIOS-ban nincs lehetőség állítani semmit! 4200+ x2 2x1gb kingmax ddr2 800 mhz. a laphoz kapott driver cd-n van egy olyan hogy Easy Tune5, de ott nem aktív az over clocking mód miután feltelepítettem......egy csomó programmal próbálkoztam már de sehol sem lehet állítani rajta semmit.. meg sem jeleníti azokat a funkciókat....
-
oil
tag
Üdv!szeretném húzni a procim,de sehogy sem sikerül!!vszínű h a lap miatt:
Gigabyte GA-M61SME-S2 v2
ha vki esetleg tudná hogyan sikerülne egy kicsit tuningolni a procin az írjon!! vagy ez a lap abszolút olyan hogy tuning ellenes?? -
oil
tag
Üdv! egy kis segítségre lenne szükségem! vettem egy lapot (Gigabyte GA-M61SME-S2)összekötöttem mindent amit lehetett, viszont nem jött be a BIOS az indítás után! 2*1 Gb 800 Mhz ram, 200 Gb vinyó meg egy 4600+ X2-es. nem indult BIOS se az alaplapi VGA-val sem a PCI-os kártyával sem!meg se mukkant!van valakinek ötlete???Táp 400Watt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest