- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Sz.Miki #8238 üzenetére
Nekem most intel alatt van nv chip, semmiféle bug nincs semmiben, a sokak által rettegett nv-s hw-s tűzfal is lazán felenged a netre
1szóval már túl szép is
/Tudom hogy értetted
/
#8239 Gyuri27: Sztem záros határidőn belül a 690g-s lapok eltűnnek, legalábbis a GB háza tájáról, lehet nem minden gyártó meri bevállalni a 740G-t. Most én látatlanban azt mondom, nem a 690G ellenfele, azzal lazán végeznie kell
Csak 1 asus lapom volt 690G chippel, de az kiderült, hogy a chip maga tuningra jó, na most paraszti ésszel végiggondolva egy újabb chip csak nem rosszabb, ez 55nm-es, a 690G nem tudom most hirtelen mennyi volt. Az SB700 meg ugye magáért beszél. Viszont azt sem mondom, hogy a 780G ellenfele, mivel az meg am2+-os, igaz a 740G-be is lehet am2 procit tenni, de azért az úgy az igazi, főleg phenomnál, ha alá való/nem alávaló
/ chippel kínáljuk meg. Nem tudom nézted-e a KM playert, nekem úgy tűnik nincs hókuszpókusz, akár egy gyenge inteles igp-vel és valami celeronnal megbírkózik 1080p-s filmmel, szóval ez az előnye kilőve akkor a 780G-nek. Sokan vannak akik csak netre, filmnézésre, gyengébb gamekre használják a gépet, azok nem fognak phenomot venni, lehet x2-t se, azoknak sztem bőven jó a 740G is, persze a 690G is, de ilyen árviszonyok mellett már 690G-ben teljesen felesleges gondolkodni. Árban 740G vs 780G átlag bruttó 5-6k, az azért már különbség, majdnem 2GB ram ára, szóval nem feltétlen éri meg a 780G annak, aki nem gondolkozik phenomban, max egy x2-ben, mint pl én is. Ez a hibrid SLI meg vga lekapcsolgatós téma jó 5let, kezdeményezés, de mint látjuk azért még gyerekcipőben jár, majd a következő chipben valszeg értelmesebben oldják meg ezeket.
szerk: hú de hosszú lett
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Facebook és Messenger
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Futás, futópályák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest