Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
psykie
aktív tag
válasz
diablo1984
üzenetére
De van az alaplapon csak arra úgy van rápattintva a gyári procihűtő tartó keret, a Silent Square -ét pedig úgy kellene rácsavarozni és a lukak nagyobbak mint a csavarok, úgyhogy beleesnek.
A KN9Ultra lapomra tökéletesen passzolt, abba bele tudtam csavarozni. 
-
psykie
aktív tag
Tudom nem ide tartozik de egy kis segítségre lenne szükségem!!!
Asus Silent Square PRO -hoz AM2 lap hátlapjára való panelt keresek, amire tudom rögziteni!
Remélem érthető voltam. Nem találom sehol minden egyéb tartozéka megvan ez az egy nincs, most vettem egy GIGABYTE GA-MA69G-S3H lapot és nem tudom rá rögziteni!

-
psykie
aktív tag
válasz
diablo1984
üzenetére
A boltokat néztem->van, nesa -nak->már nincs
Csak érdeklődtem hátha egy kedves PH-s kollega megválna tőle, de úgy néz ki marad a bolt...
-
psykie
aktív tag
Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek egy eladó Gigabyte GA-MA69G-S3H lapja!?

-
psykie
aktív tag
Sziasztok!
Sok árlistában látom ezt Gigabyte MA790FX-DS4
, viszont a gyártó honlapján ilyen nincs!
Szerintetek ez hogyan lehet, talán ez akar lenni GA-MA790X-DS4? 
-
psykie
aktív tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a lapról: Gigabyte MA790FX-DS4
Van esetleg valakinek valami tapasztalata az említett lappal kapcsolatban!?
Érdekes a GIGABYTE honlapján nem találtam róla semmit csak MA790X-DS4-ről és MA790FX-DS5-ról.
-
psykie
aktív tag
Úgy néz ki halódik a KN9Ultra alaplapom, milyet ajánlanátok helyette?
Én valamelyik GIGABYTE vagy pedig J&W JW-G82UM-PVHD+ -re gondoltam.
Esetleg szóba jöhet még ASUS, ABIT vagy MSI is...
Konkrét típust tudnátok ajánlani, max kb. 20-25K -ig!?
-
psykie
aktív tag
#7548 -ra valakinek valami ötlete!?

-
psykie
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Tovább tobzódnak a gondjaim
A kiindúlópont ez volt #7523, tegnap estig teljesen meg voltam győződve róla, hogy a VGA a ludas, erre jött a mai nap, reggel gondoltam beviszem a gépet a munkahelyemre és tovább tesztelem, terhelem, mikor bukkan elő a rejtélyes hibám. Itthon szépen szabályosan leállítottam, lekapcsoltam a tápon lévő kapcsolót, kihúzkodtam a kábeleket, bevittem a munkahelyemre összedugdostam mindent, beindítom és lám a BIOS teljes feledékenységbe merült, minden korábban beállított dolgot elfelejtett. Gondoltam ez véletlen de nem, nekiálltam újra XP-t telepíteni, felmászott minden, felraktam a drivereket, a korábbi VGA hibának semmi nyoma, gép kikapcs majd 2-3 óra múlva bekapcs szintén BIOS elfelejtett mindent, még párszor megpróbáltam de semmi eredmény, kb 1 órája hazahoztam, összedugtam BIOS újra felejt, a 3. új gombelemet cseréltem de folyamatosan ugyanazt csinálja
Ráadásképp az alaplapi speaker, XP alatt halkan idegesítően össze-vissza pittyeg, mindjárt kitépem a gépből
BIOSfrisstéssel már próbálkoztam újat is régit is most a 21-est javasolták. Már lassan megőrülök, nem tudom mi lehet a baj
A VGA vagy a VGA hibája is az alaplaptól volt és az alaplap a szar.

-
psykie
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek ez a hibajelenség mire utalhat!?
[link]
[link]
Bövebben a hibajelenségről
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A KN9Ultra lapomra tökéletesen passzolt, abba bele tudtam csavarozni. 
Asus Silent Square PRO -hoz AM2 lap hátlapjára való

Szerintetek ez hogyan lehet, talán ez akar lenni GA-MA790X-DS4? 

BIOSfrisstéssel már próbálkoztam újat is régit is most a 21-est javasolták. Már lassan megőrülök, nem tudom mi lehet a baj