Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #8241 üzenetére
Jaj mester, egy 86GT is sokra megy a dx10 tudásával, nemhogy egy saját memória nélküli HD3450...Most Phenomot meg az új x3-akat kivéve mindenre jó a chip maga úgy néz ki, de mint tudjuk ha xar a lap/BIOS, akkor nem sokat ér az egész. A mostani s2h GB lapom nem csúcstuning, a chip és a ram feszültségét nem lehet állítani, de azonkívül mindent, úh van rá elég nagy sansz, hogy a 740G s2h lap se lesz kutya
Azért 5-6k nem minimális árkülönbség sztem, akkor lenne az, ha 30k+ árú lapokról beszélnénk, de 20k- alattiakról van szó.
szerk: Most visszagondolva mikor a P35 őrület dívott, én meg sokalltam az akkori árakat, és addig nézegettem az árlistákat amíg a GB kidobta a P31-es lapját, utólag is azt mondom nem volt rossz választás
Nem a legújabb, lapnak/chipnek voltak is gyíkjai, de teljesen megszokható, rutintalanságnak betudható dolgok, aztán elég sokan építkeztek/építkeznek azóta is arra a lapra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- IFA 2025: Éles hangon
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Tőzsde és gazdaság
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen routert?
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- HyperX DDR4 16GB(2x8GB) 3600Mhz CL17
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING WIFI II alaplap eladó /Garanciás/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest