- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Új lapkakészlettel frissített a Vivo V60 Lite
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- One mobilszolgáltatások
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
vin1900
üzenetére
Én a hsz-ed előtt hsz-ben lévő lapot/ jól magaszontam
/ ajánlanám, van benne egy vga is, meg tuningos is, kb 18-19k bruttó, procinak 3600-ost, nagyobbat sztem nem éri meg venni, kihajtod amit megy és kalap, 2.5G-t illene alapfeszen tudnia, mellé 2x1gb geil ultrát, az cl4-es, AMD-nél sokat jelent a késleltetés. VGA-t meg később, a ram árak most annyira lennvannak, hogy inkább abból vegyél sztem. Ez az egész kb 50-55k bruttó bolttól függően. Gondoloma többi cucc az előző gépedből lesz benne, ha valami gagyibb tápod van, akkor mellé még egy FSP 350-PNF, 6.5-7k bruttó.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
/ ajánlanám, van benne egy vga is, meg tuningos is, kb 18-19k bruttó, procinak 3600-ost, nagyobbat sztem nem éri meg venni, kihajtod amit megy és kalap, 2.5G-t illene alapfeszen tudnia, mellé 2x1gb geil ultrát, az cl4-es, AMD-nél sokat jelent a késleltetés. VGA-t meg később, a ram árak most annyira lennvannak, hogy inkább abból vegyél sztem. Ez az egész kb 50-55k bruttó bolttól függően. Gondoloma többi cucc az előző gépedből lesz benne, ha valami gagyibb tápod van, akkor mellé még egy FSP 350-PNF, 6.5-7k bruttó.