Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Shadowguard #1621 üzenetére
Bár más nem is igazán ír ide, de azért megosztom a" befejezést":
Tegnap este a végére értem a játéknak. A steam szerint 44 órába telt az első végigjátszás, de akkor is sikerült. Minden bosst legyőztem (szabályosan, cheese nélkül) aki elérhető volt a hosszabb útvonalon és összeszedtem amit csak lehetett.
Azért az utolsó két csata (vagy inkább csak Isshin) alaposan megtépázta az idegeimet. A Demon of Hatredre nagyrészt sikerült magamtól rájönni, de amikor néztem hozzá egy videót a P3 miatt... Hát akkor röhögtem nagyokat (nem a cheese-re gondolok, én umbrella és sérülés nélkül jutottam el rendre a P3-ig). Síppal, sapkával szinte triviális, az én módszeremmel összehasonlítva...
Isshin már érdekesebb. Az első két fázist elég hamar begyakoroltam, de a harmadikra (a lándzsás kör) egyszerűen nem sikerült rájönnöm. Néztem videót hozzá, még azzal együtt se. Első két fázis már legtöbbször sérülés nélkül ment, a harmadikban meg rendre haltam. A végén ez alapján oldottam meg a harcot. És miután végre eljutottam P4-ig elsőre meg is lett. Szerintem még a szomszédok is hallották a végétVégül maradt az eredeti terv, a Dragon's Homecoming endinggel. Azért ebben mintha benne lett volna a folytatás/DLC lehetősége, vagy csak nekem tűnt úgy?
Tegnap még kezdtem egy NG+-t is, azért érezhetően gyorsabban lehet már itt haladni. Három óra után halott volt a Corrupted Monk. Meg egyszer én is, amikor elbíztam magam és hagytam az ogrénak (!), hogy elkapjon. A rohadék úgy vágott be a szakadékba, hogy csak pislogtam. -
Shadowguard
senior tag
40 óra után lassan a végére érek a játéknak, hát nem kapkodtam el.
Még a Demon van hátra és persze az endboss. Minden minibosst is összeszedtem, annyira nem voltak vészesek a headlessek se, mint előtte gondoltam.
Erősen gondolkozok rajta, hogy elsőre a Purification endinget csináljam, mert a második father harcra potom három négy ment rá. Viszonyításképpen első találkozásnál harmadik nekifutásra lett meg, a majom szintén, a duplamajom pedig elsőre... Élőben már a corrupted monk sem okozott gondot.
Aztán hogy a maradék két boss mennyi idő lesz... Majd utána eldöntöm akarok-e mentésekkel trükközni (működik az PC-n egyáltalán? ) -
Shadowguard
senior tag
válasz
Shadowguard #1616 üzenetére
Tegnap este meglett Genichiro is, kicsit nyakatekerten haladtam: előbb öltem meg a Corrupted Monkot, mint őt (a headlesseket kivéve minden miniboss halott)
Az mondjuk egy jó kis csata volt divine confetti nélkül. Ami volt azt mindet ellőttem, de olyankor bennem volt, hogy sietni kell, mert lejár és kapkodtam. Szóval a végén egy laza negyedórás fight lett belőle, cserébe csak egyszer megütni. És akkor is csak azért, mert kapkodtam
Igen, tudom, hogy ki lehet cheese-elni, de elsőre mindenkit csak szépen szabályosan.
Este majomkodokKis megerősítést kérnék: a döntésig nyugodtan kalandozhatok, nem fogom elbukni egyik befejezés lehetőségét sem, ha nem hallgatózok meg beszélgetek folyton mindenkivel, ugye? Annyit találtam, hogy a Holy Chapter: Infested korábban megszerezhető, azért kalandoztam el mindenfelé, de a többiről nem ír konkrétumot.
-
Shadowguard
senior tag
Én is ezzel tépázom most az idegeim
Bár eddig annyira nem is vészes, igaz nem is tartok még sehol. Most kellene mennem Genichirohoz (vagy nem), de helyette már mindenfelé is elkószáltam, megvan a negyedik nyaklánc is. Már a Gun Fortnál jártam. Próbálom javítani az esélyeimet, nah.
A terv az, hogy ha nem kapok idegbajt akkor kiszedem az összes achit. Most jól értem, hogy ha nem trükközök a mentésekkel akkor ez négy végigjátszást jelent? Aki már túl van rajta az mit ajánl? Úgy gondoltam elsőre kimaxolom amit lehet, utána már csak célirányosan megyek, a Shura lesz az utolsó. Azért ha jól saccolom mégiscsak normálon a legegyszerűbb az összes bosst is megcsinálni.
Bár kissé macerásnak néz ki a Dragon's Homecoming befejezés -
Shadowguard
senior tag
Ezt nem tudom ismeritek-e (még nem láttam itt), de én már jó 5 perce ezen röhögök.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
BOBAKILL #568 üzenetére
Bikával első nekifutásra én is így voltam, én videóban találtam rá gyors megoldást (1 perc). Lehet deflectelni a lerohanós támadását, akkor megszédül, hármat rácsapsz és megint messze futsz tőle. Ezt kell ismételgetni és el is dől.
Csak rá kell érezni a deflect pillanatára -
Shadowguard
senior tag
válasz
Imilenni #524 üzenetére
Megtaláltam, így már tudtam kiről van szó, kifarmoltam a rávalót, de szerintem ezt csak később lehet felhasználni. Csak azért nem volt meg, mert kétszer fizettem neki és utána csak sövegelt, nem jött elő a kereskedés. Viszont ha már ennyit szenvedtem vele akkor csak ránéztem
Lady Butterflyra. Elsőre majdnem lement, innentől nem volt szívem otthagyni. A lovashoz képest nem is volt vészes, sokkal jobban elkaptam a ritmust. Összesen talán 5-6 try volt, második nekifutásra nagy lett az arcom és gyorsan megbosszulta
Ezen felbuzdulva még a bikát is levágtam, nem is volt annyira vészes (10try talán). Bár amikor két try is arra ment rá, hogy nem volt hajlandó letaposni a többi mobot és azok is zargattak akkor azért szentségeltem.
Most viszont tényleg pihi, kicsit szétnéztem a kastélyban, de egyik oldalon egy lándzsás miniboss van, aki majdnem max HP-ról oneshotol, a másikon meg a tető van tele valami új mobbal. Azok ellen egyébként megköszönöm a tippeketA legjobb az volt, mikor valahonnan beugrott egy és páros lábbal oneshotolt
Esetleg mehetek egyenesen, ott csak négy (?) muskétás van egy minibossal. -
Shadowguard
senior tag
Az a shuriken upgrade merre van?
Én azt az árust szerintem nem találtam meg.
Viszont a hétvégéig jegelve van nálam a játék, gondoltam a Ladyt hanyagolom, kicsit fejlődök (egy Bread kellene a következő upgrade-hez), de belefutottam a következő minibossba és ehhez most nem érzem magamban az erőtA Blazing Bullról van szó. Egy darabig dodge-olgattam szorgosan, de ütögetni nem nagyon volt időm. Ő meg egyszer eltalált és nyekk. Néztem videót mit kellene csinálni, de én ehhez most fáradt vagyok -
Shadowguard
senior tag
1. PC-n E-betűt kell nyomva tartani, akkor szívja be a cuccokat, ha csak megnyomod mint amikor a sima cuccokat szeded fel akkor nem csinál semmit. Konzolon/kontrollerrel nem tudom hogy van az irányítás (egyáltalán játszik még valaki PC-n, bill+egérrel rajtam kívül? )
2. Szerintem kettővel fölötted lesz a megoldás: Dragonrot. Dragonrot in Sekiro: Shadows Die Twice affects the NPCs by making them sick, which prevents progression of their Quests. Véletlenül nem köhécsel, ha a közelében vagy? Esetleg csak nézd meg van-e nálad Dragonrot-os bigyó az ő nevével -
Shadowguard
senior tag
válasz
#10186752 #482 üzenetére
Dragonrot nem akkor van, ha tényleg meghalsz és visszadob a szoborhoz?
Én úgy emlékszek azt írta a játék és én is akkor kaptam (rögtön kettőt) belőle mikor harmadjára estem le a szakadékba. Első próbálkozásnál még a múlt héten meg egyet sem lőttem el a feltámadásból és mégis köhögött a szobrász a végére, azért is kezdtem újra.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
30z.Samu #477 üzenetére
Nekem odáig aránylag jól ment tegnap
Lehet azért is vettem úgy a lelkemre a 20+ try-t. Összesen nem volt ennyi halálom a játékban, mint ezen az egy bosson. Mondjuk utóbbi azon is múlt, hogy nem lehetett resetelni.
Gyakorlatilag a láncos ogrétól aki második try-ra lement (elsőre bedobott a szakadékba a büdös) a lovasig még innom se kellett. Csak a kígyónál estem le kétszer a szakadékba... Mondjuk ott mind a kettő az én hibám volt, de nah... -
Shadowguard
senior tag
válasz
atainprison #470 üzenetére
Lehet tegnap már fáradt is voltam és csak nem kellett volna erőltetni. Bár azért érdekes, hogy néztem még egy pár videót ma is és másnak működött a Firecracker (meg itt is azt kaptam tippnek), engem meg legázolt . Gondolom valami gond lehetett az időzítéssel
Ma este lesz érdekes, kicsit csaltam és megnéztem mi vár rám...
Nem érzek magamban elég erőt Lady Butterflyhoz... Szerintem adok neki egy try-t és utána megyek tovább a másik úton.
saelin: Ismerős érzés, nekem a Last Remnantban volt ilyen, egyik opcionális bossnál cirka 50 try után farmoltam egy hetet, aztán még cirka 20 próbálkozás kellett hozzá, hogy lecsapjam. Bár az legalább rövid fight volt, egy másiknál többet szívtam: mikor 15-20 perc után oneshotolta a fél csapatomat azt "imádtam".
-
Shadowguard
senior tag
válasz
atainprison #468 üzenetére
Néztem videót közben, így elsőre lement, még inni se kellett...
Hagytam a francba a Firecrackert és elővettem a fejszét. Lehet ha nem erőltetem annyira a petárdát akkor sokkal hamarabb meghal. És arra is rájöttem, hogy a block miért nem működött rendesen: a harmadik ütést talált be mindig, azt úgy vette valamiért, mintha hátulról jönne-> két "cling" után megfordultam, aztán vissza. De az is elég volt, ha távolabb álltam tőle. A fight után visszanéztem a részeges szumósra, azt is megoldottam most elsőre, még a segítőm is életben maradt, szóval most elégedett vagyok magammal. Mondjuk már a kígyó felidegelt előtte, lehet az se tett jót a teljesítményemnek. Hülye dög kétszer lökött a szakadékba. Vagy csak elbíztam magam, hogy a láncos ogre második try-ra lement (elsőre az is bedobott a szakadékba, pedig még lett volna nálam itóka meg feltámadás is). -
Shadowguard
senior tag
Hát akkor nálam bugos vagy nem tudom, de nem úgy vettem észre, hogy bármit is érne ellene a tűzijáték. Pedig már van benne vagy 20 próba, eddig egyszer sikerült leverni egy pöttynyi életet, akkor is csak azért, mert beszorult a sarokba. Egyébként a közelében sem vagyok, hogy akár az első kört le tudjam csapni róla. Még pár esélyt adok neki, aztán hagyom a francba az egészet, ez nevetséges így. -
Shadowguard
senior tag
Na jó, most kicsit elgurult a gyógyszerem
Ezzel a lovas buzival mit kell csinálni? Dobtam rá Firecrackert, de konkrétan le se szarta. Menekülni nem lehet előle, mert úgyis utolér és blokkolni se lehet a támadását. Néha sikerül elugranom előle, de egyébként simán lever. -
Shadowguard
senior tag
Tegnap nekikezdtem én is. Vagyis még pénteken, de késő este, álmosan ezt nem jó ötlet játszani: az első minibossig jutottam és már beteg volt a sculptor, szóval újrakezdtem az egészet. Most egész jól megy, bár az biztos, hogy fene lassan haladok-> ha kevés a HP-m és már nincs feltámadás menekülök és teleportálok vissza az utolsó Buddhához pihenni
Cserébe eddig háromszor haltam csak, abból kétszer a tutorial alatt.
Mondjuk egy jó fél órát elszórakoztam a pajzsosokkal is az emlékben, mire rájöttem, hogy meg kellene csináltatnom a fejszét hozzájuk. Valamiért úgy gondoltam, hogy onnan nem lehet visszamenni a templomba. Este nekiesek megint a részeg szumósnak, tegnap már fáradt voltam és rendre elkapott, a harmadik után inkább hagytam a francba, csak oda eljutni 5 perc... Egyébként merre érdemes haladni? Az emléket csináljam előbb vagy haladjak tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X