Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Xiaomi 12T - egytucat
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
válasz
SunMount3r #91275 üzenetére
Nekem össze van kötve, játékra viszont így nem használom (csak a monitort).
Samsung D5000, [GTX650-E-2GD5]
A kártyához kapott DVI-HDMI átalakító, 10 m Sharkoon HDMI kábel. Hang csak a PC-n, így pl. kiváló minőségű élő zenei felvételnél is alig észrevehető és tényleg minimális a csúszás. (Zenész múlttal, ha nagyon bele akarok kötni, az ütős hangszereknél, akkor talán miliszekundum eltérés van.)
Nagytakarítás miatt a Steam fiókban már csak az AC Black Flag maradt, a kedvedért kipróbáltam (le is ragadtam picit), teljesen jó, az effektek abszolút a helyén vannak.
Ez viszont ravasz: "...S/PDIF kábellel kell összekötni az alaplapot a videokártyával..."
Ilyen megoldásról még nem nagyon hallottam, de nem vagyok nagy mágus a témában
Mindenesetre, ha többet használnád játékra a TV-t ezzel a megoldással, akkor érdemesebb lenne inkább a TV-re szerkeszteni az audio cuccod, plusz beszerezni egy 2.0 vagy 5.1 DAC kütyüt, amire rá tudod kötni a PC-t, TV-t stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- OLED monitor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- Sony Bravia 50"-os LCD tv (KDL-50W829B X-reality PRO)
- Zidoo Z9S hálózatimédialejátszó
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Update 04.22. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest