- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batib
őstag
válasz
Willie #151237 üzenetére
Szerintem ez esetben tök mindegy, hogy milyen tv. A tv okosítók fórumain érdeklődj!
Amazon Fire Tv stick vagy Xiaomi Mi Tv stick. Esetleg Google chromcast, bár erre csak streamelni lehet. Emellett vannak Android Smart tv boxok is. -
Willie
őstag
-
-
sandró60
addikt
válasz
Willie #89215 üzenetére
Egy pár embernek ajánlottam ezt a távirányitót a saját tapasztalatom alapján.Valaki látom a vaterkáról rendelt,pedig itt nem messze kapható samu távirányitó ezért az árért bőven megéri.Augusztus óta ezt használom.A tévéhez adott"miniatűr"a szekrényben pihen
Más-Tegnap az unokám egy pohár vizzel"tesztelte"a távirányitót.Egy kicsit "mérges"lettem,de az első reakció után gyorsan ki rázogatttam amit lehetett utána a radiátorra tettem kb 2-órát száradni,persze az első mozdulatom az elemek kivétele volt,hogy véletlenűl-se nyomjam meg a billentyűket.Hál istennek sikerűlt minden.Ugyanúgy jól müködik,mint amikor még nem kapott egy kis "mosást" -
sityupityu
veterán
-
Willie
őstag
válasz
Willie #86477 üzenetére
Bocsánat, a kép sajnos elmaradt, de azóta rájöttem, hogy valószínűleg miért tudja kezelni a 3TB-os GPT vinyót az UE48H600-am.
A WD RED 3TB egy Sharkoon Rapid-Case USB3.0 házban van benne, ezen a firmwaret be lehet úgy állítani, hogy a régebbi operációs rendszerek mint a Windows XP kezelni tudja a 2TB fölötti GPT HDD-ket valamiféle trükk segítségével. Nekem így van beállítva a rack és szinte biztosan emiatt tudja kezelni a 3TB-os GPT winchestert a TV is. Remélem érthető voltam és tudtam valakinek segíteni!
Ha érdekel valakit a dolog, akkor itt érdemes a topik összefoglalót átolvasni.
-
sityupityu
veterán
válasz
Willie #87660 üzenetére
Hú, nem tudom, hogy ez "darabokból összerakott valami" mit keverne ki a végén, ne haragudj.
Az biztos, hogy a tévé saját lejátszóját használva az optikai kimeneten tutira 5.1 jön ki! Nekem nem kell ilyen átalakítós cucc mint amit belinkeltél, mert a házimozi erősítőmön van optikai bemenet több is.(#87661) N.GÁBOR Én csak így nézek filmeket, de csúszást még nem vettem észre. Persze ettől még létezhet.
-
sandró60
addikt
válasz
Willie #86631 üzenetére
Ha "gonoszkodnék"akkor mondanám a kettő között a különbség.00445A-00431A=14.
De a működésbeli különbséget nem tudom.A Samsung távirányitók biztos,hogy kompatibilisek.Flashget-Én csak azért ajánlottam,hogy aki most jutott el oda hogy lecseréli a távirányitóját akkor ez is egy alternativa a vásárláshoz
Nekem már azóta megvan a te ajánlásodra -
Redeckt
tag
válasz
Willie #86154 üzenetére
Na, kicsit visszaolvastam, mert nem voltam hirtelen képben, hogy mióta van meg a TV.
Friss vétel, úgyhogy semmi gond. Szimplán járasd, és, ha probléma van, visszaküldöd.Persze megértelek, nem lenne túl felemelő a harmadik H6400-at is visszaküldeni.
(#86156) PuMbA:
Lévén nincs két egyforma megjelenítési tulajdonsággal bíró kijelző, kétlem, hogy "minden TV modellnél objektíven jobb képet eredményező" beállításról kellene beszélnünk.
Ez nem az összes TV modellre való (kalibráció nélküli) legjobb beállítást takarja, hanem egy általánosan optimális beállítást.
Amit, teszem azt Juhász Karcsika megad, majd némi idő ráfordításával kitapasztalva, esetleg sikeresen beállítja magának a kedvezőbb fényerőt például.Ha pedig valahol túlzásokba esik, fogja magát és visszaáll az itt megadott értékekre, de közben máris némi fogalma lett róla, hogy miről is van szó.
-
sityupityu
veterán
válasz
Willie #86104 üzenetére
Ez is igaz! Régebben is mondták ezt, hogy mi végre veszne el, hiszen akár véletlenül is bele lehet lépni. Nem tudom. Én a régi tévémen két hónap után aktiváltam a pvr-t, nem érdekelt a garancia. Ebbe meg nem lépek bele mert nincs miért.
(#86106) Flashget Na itt a válasz. Akkor bele lehet lépni.
Elméletileg!
-
sityupityu
veterán
válasz
Willie #85904 üzenetére
Én nem tudok róla, hogy feloldották volna e ezt a szervizmenüvel illetve garanciával kapcsolatban.
(#85903) Dave567 Ki akar belepiszkálni?
Olvass visszább! Csak emlegették előttem az állítás lehetőségét én meg mondtam, hogy nálam nem lehet. És ha beleakarnék? Azért lenne elméletileg! Egyébként nem akarok.
(#85917) Vhiktor Nálam sem lehet. És a leírás szerint sem lehet. Csak akkor ha sima adásból "csinálsz" 3D-t. Na akkor lehet állítani.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Willie #85852 üzenetére
Végül 140-be hoztam el +11 ezer +3 év gari. Sajnos a kuponakció tegnapig lejárt.
(#85851) bul07: Simát pluszt vettem. Mondta a pali biztosítást nem éri meg már venni (ami a gold elvileg), mivel módosították, van készülék amortizáció, meg mit tudom én még mi, azaz 4 év múlva elromlik, szart se fizetnek érte.
Hogy tudom megnézni mennyit ment? Amúgy akármennyit ment nem tudom mit kellene vele foglalkozni, hiszen 5 évig baja lesz, megcsinálják/kicserélik. 140-ért meg te se hagytad volna ott.
-
blakey
titán
válasz
Willie #80143 üzenetére
Nem beviszed hanem felhívod őket, hogy mi a szitu és kérnél egy másikat ami remélhetőleg hibátlan. Online rendelés esetén 14 napod van erre. Pixelhiba létező jelenség, nem garantált, hogy a másik nem lesz poxelhibás. Annyira gyakori a pixelhiba mint bármikor máskor, ez akár később is elő jöhet, sajnos. Szóval ha most, vásárláskor, jelen van akkor mindenképp csere.
-
Flashget
félisten
válasz
Willie #79328 üzenetére
Listáról nem tudok. Fórumokról lehet összeszedni melyik nyelvterületre, melyiket szánják.
Német területre (Németo.Ausztria,Svájc)pl ezt: UE40F6510SSXZGRöviden a webshopok olcsóbbak mint a hivatalos viszonteladók, viszont a szürke import miatt nem tudni ki honnan szerzi be. Többségük Szlovákiából a gyárból azzal nincs gond, de volt már itt olyan aki mall-ról rendelte és C jelűt kapott. Még szervizmenübe sem lehetett magyar nyelvet választani csak spanyolt vagy portugált. De legalább visszavették. Mondjuk az más kérdés miért is adták el?
Ha webshopból rendeled egyeztess velük, hogy a H jelűt kapod. -
dethroner
veterán
válasz
Willie #79307 üzenetére
Mindkét boltból bontatlan csomag jött, de a digitalko esetében ki volt szakadva a doboz egy pár centi hosszan, de nem a képernyő felőli oldalon és nem volt amúgy semminek ettől baja. Valószínű pakolás közben valahol nem törődnek azzal hogy 310K-s csomagot rakodnak. De szerencsére így visszaküldve sem volt gond, visszautalták az árát. Azt honnan tudhatnám hogy magyar, vagy milyen piacra szánt a tévé? Ha elárulod, megnézem neked.
-
dethroner
veterán
válasz
Willie #79305 üzenetére
Én a 220-ból vettem még az ősszel 55H6400-at. 3 év garanciát adtak rá, szóval többet, mint ami máshol megkapható. De remélem sokkal több évig nem kell másik tévét keresnem. Digitalkoval vigyázz, én onnan rendeltem egy 55H6500-at, de pár nappal később ment is vissza nekik. 1 év garit adnak, és a samu sem etszi mellé a regisztráció után a plusz éveket.
-
Flashget
félisten
válasz
Willie #76057 üzenetére
Ha számít mit mondok akkor hivatalos forgalmazótól. pont most buktak le az áfa csaló cégek, ha egy ilyentől veszel tévét és eltelik 1 év, a bolt megszűnik a garanciád megy a levesbe.
De lesz aki azt javasolja vegyél szürke importosat a döntés úgyis a tiéd. Erről az összefoglalóban olvashatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest