Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bul07

nagyúr

válasz tothbe #158993 üzenetére

Öcsém vette, de én intéztem az elején.
    Szerdán délelőtt odamentem Szolnokba Auchanba szóltam hogy kell egy ilyen tv, srác kihozta a raktárból papírozás kártyás fizetés.
    Még aznap fel is szerelte öcsém maguknál.

Szombat késő délután fél ötkor mentem hozzájuk és akkor láttuk a hibát, egyből Auchanba telefonálás hogy mi hogy. Telefonba mondták hogy hétfő a harmadik munkanap.

Majd ma reggel vasárnap beraktuk a kocsiba reggel 6-kor irány Szolnok.
    Bevittük ügyfélszolgálathoz papír odaad, kihívta a műszakis srácot betoltuk bekapcsolta megnézte a hibát.
    Majd irány a ügyfélszolgálat mondta a műszakis srác hogy látta a hibát lehet írni a jegyzőkönyvet.
    Megírták a jegyzőkönyvet és elkezdték intézni, mert kellet valami magasabb beosztású is mert a kaszában nem volt még reggel annyi készpénz.
    Addig mi nézelődtünk kicsit, meg addig a műszakis kihozta a raktárból a másik ilyen tv-t és megcsinálta a papírját. Odahúztuk a ügyfélszolgálathoz belső oldalon.
    Majd papírmunka és leszámolták készpénzbe(34db 5000Ft címlet volt) a visszavitt televízió árát.
    Majd megint papírmunka az új tv-vel, és addig a pulton pihenő 34db 5000Ft-al ki lett megint fizetve a televízió.

Az már csak boldogság teteje hogy a friss ropogós tv se jó, de még személyesen nem láttam a hibát. De elméletileg ugyan olyan hiba csak még nagyobb.

Új hozzászólás Aktív témák