- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
rajzol01
tag
Sziasztok,
[link] erre valaki? Vegyek média lejátszót? köszi!
-
rajzol01
tag
Sziasztok,
2016 óta használok egy 55KS7000-t, meg vagyok vele elégedve, de kb 1 éve állandóan belefutok olyan tartalmakba amik pár másodpercenként megakadnak (nincs külön medialejátszóm). A fiam alacsonyabb kategóriás 2betűse pedig simán viszi.
Ismerős valakinek ez az akadás probléma, esetleg a megoldása?más : jack fejhallgató bemenet előfordul még néha vagy már egyik típuson sincs? bt cuccok nem túl jók az én árkategóriámban
köszi -
-
rajzol01
tag
válasz
warren29 #114973 üzenetére
55" a filmnéző tv ami 3m-re van ezen nem tudok változtatni mert akkor a 5.1 hang nem lenne rendben ami szvsz fontosabb, de ha jól értem ebből a távolságból teljesen mindegy hogy fullhd vagy uhd tartalmat nézek mivel ide egy 80" valami kellene....?
40-49" a tv amit youtube-ra szánok, kb 2m távolság, lényeg ne legyen túl ócska, tudja a fullhd-t
-
rajzol01
tag
válasz
F_Gergely #114963 üzenetére
Arra jutottam hogy hagyom az öreg csúcstv-t inkább veszek egy új, mondjuk 6os szériás samu -t valahol 40-49" között, ami belefér a keretbe, nagyon gondolom nem lőhetek mellé -főleg ha csupán youtube használata a cél, egyértelműen kényelmesebb mint a mostani laptop-hdmi-butatv szerelvény. És ott a garancia.
remélhetőleg kamatmentes részletreha már 4K téma : házimozira van egy 55KS7000-m, úgy tudom ez egy időben felkapott tv volt, aztán rengetegen szídták is. Más is járt már úgy, hogy szinte semmi különbséget nem realizál egy Fullhd és Uhd film képe között? Legutóbb a Baby driver c filmnél éreztem olyat hogy mi ebben a 4K?
-
rajzol01
tag
Sziasztok,
a Samsung UE46D6530WS 3D tv-ről van tapasztalatotok, véleményetek?
köszi
-
rajzol01
tag
sziasztok,
KS7000 smart távkapcsolóhoz valaki rendelt már védő tokot? ha igen honnan?
Eddig Ali-n találtam egyedül, 8 dollárért.köszi
-
rajzol01
tag
sziasztok
elnézést ha ki lett már tárgyalva, de létezik olyan hogy a Youtube 5 év után nem elérhető bizonyos eszközökön pl TV-ken? Nekem pl a 2012-ben Egreat R6S mediaplayer idén nem indítja el a yt-t.
(tv-m tavaly vásárolt 55KS7000)köszi
-
rajzol01
tag
sziasztok,
nem tudtok valami jó bluetooth fejhallgatót ajánlani ami nem kerül vagyonokba? A KS7000 annyira modern tv, hogy vezetékest már nem kezel. Ma a mm-ban meghallgattam a bluetooth-os JBL E45-t és Pioneer mj561-t mindkettő elég nagy csalódás volt a vezetékes Pio se mj5 fülesem után. -
rajzol01
tag
sziaszok,
KS7000-nél hogy lehet usb-t eltávolítani, illetve törölni róla?
köszi -
rajzol01
tag
válasz
bence1990 #102216 üzenetére
de csak Normálba sötétedik?
egyelő úgy használom hogy
Természetes
háttér 20
fény 48
100
30
50
dig tiszta ki
auto mot plus auto
smart led ki
din kontr alacsony
színtónus normálazt hiszem a Pi élete elég jó alap a beállításokhoz -pl itt látom tutira hogy Kiemeltre sosem fogom állítani.
Illetve a filmvégi stáblisták jók a fekete beállításhoz -
rajzol01
tag
egy új érdekesség 55K7000 : film elindít, beállítom a háttérvilágítás értéket. Várok egy kicsit, a kép picit elsötétedik. Akkor hozzányulok a háttérvilágítás értékhez, mondjuk hogy csökkentem 14ről 13-ra és kivilágosodik a kép.
?
-
-
rajzol01
tag
Kedves KS7000 tulajok,
több helyen olvastam hogy Film módot kellene használni. Csak engem zavar hogy olyankor mintha egy barna fóliát ráhúznának a tv-re? Kiemelt túlzó, normálnál jobb a természetes szvszSzíntónus 2.meleg szerintem túl 'meleg', normál a legjobb
Auto motion plus-t hogy használjátok?
HDR+ mod be : nálam színtén barna fólia hatás. Valaki lszi kifejtené mi ez és miért kellene használni?
köszönöm
-
rajzol01
tag
Sziasztok,
beáldoztam a 3D-t az esetleges jobb képminőség oltárán és múlt hétvégén megrendeltem a 55KS7000 az LG 55UH8507 helyett. Nekem előtte 40C650 volt, hdban, fullhdban hozzá vagyok szokva a tűéles képhez, ilyet ezen a tv-n még annyira nem láttam, de gondolom ez a nagyobb méretből adódik.
A távkapcs nekem nem igazán jön be, kicsi, kattog, nincs backlight.
Úgy tudom nem egyedi a problémám hogy néha ledobja a wifi a láncot. Erre létezik valami javítás/megoldás? -a kis Egreat R6S mediabox nem csinált ilyet
Youtube-n (ha épp látja a tv a hálózatot) elegendő bal oldalt a 4K szűrést kiválasztanom és az ott feldobott videók már 4K-sak? Képminőség a wifi jel erősség függvénye is? Azért kérdem mert még nem volt meg a hubazzeg hatás.Ha lenne Köztetek egy elvetemült időmilliomos aki ilyen készülékkel rendelkezik, ezen a hétvégén segítene beállítgatni az eszközt, már ha vannak szubjektív állítási lehetőségek.
Kalibráltatni szükséges?
köszönöm
-
rajzol01
tag
sziasztok, erre valaki?
szeretném nagyobbra váltani 40C650-t és még lehet kapni 55H6400-t. Bár mostanában olvasok 1-2 nyugtalanító dolgot a 6400-zal kapcsolatban. De kb ugyananyiba került mint a J6200 és "végre" kipróbálnám a 3d-t is. Tud valami lényegi dologban többet a J mint az öregebb H?
Ha váltott már valaki C650-ről H6400-ra leírhatná a tapasztalatait a kéminőséget illetően.
400K alatt valóban nincs jelenleg jó 55 colos uhd tv?köszönöm
-
rajzol01
tag
Sziasztok,
szeretném nagyobbra váltani 40C650-t és még lehet kapni 55H6400-t. Bár mostanában olvasok 1-2 nyugtalanító dolgot a 6400-zal kapcsolatban. De kb ugyananyiba került mint a J6200 és "végre" kipróbálnám a 3d-t is. Tud valami lényegi dologban többet a J mint az öregebb H?
Ha váltott már valaki C650-ről H6400-ra leírhatná a tapasztalatait a kéminőséget illetően.
400K alatt valóban nincs jelenleg jó 55 colos uhd tv?köszi
-
rajzol01
tag
Sziasztok,
1 hónap múlva szeretnék tv-t venni, egyelőre Samsungban gondolkodom 55", max 60" méretben. Szeretném, szerettem volna ha 3D-t is tud, de ahogy hallom már csak a csúcsmodellekbe teszik bele. Őszintén szóva fogalmam sincs a 4K-val vagy a 3D-vel járok e jobban most, esetleg létezik számomra elérhető modell ami mindkettőt tudja...? 350K-nál nem nagyon tudok többet szánni rá.
Köszönöm ha írtok tippeket. -
rajzol01
tag
Sziasztok,
van valakinek tapasztalata erről a típusról ?Samsung UE55H6400
köszi -
rajzol01
tag
Megtörtént, a döccenés továbbra is jelen van, bár kissebb mértékben mint Normál módban. Minnél jobban ráadom a torzításcsökkenést annál intenzívebb az akadás. Ha kikapcsolom a Motion Plus-t, vagy Tiszta módba teszem akkor még nem tapasztaltam döccenést 1080p 60Hz-nél sem, viszont a kép sem olyan éles, de egyelőre így marad. Az én 31 éves szemeim pedig továbbra sem vettek észre különbséget a Motion plus "Ki" és "Tiszta" beállítások között.
-
rajzol01
tag
A motion plus-t Clean-re állítva is marad a 100Hz? Mert láthatóan nem olyan szép a kép és a folyós mozgás is megszűnik. (40C650)
-
rajzol01
tag
Sziasztok,
Samsung 40C650 hol kell kikapcsolni a 24p funkciót ?
köszönöm -
rajzol01
tag
Sziasztok,
ha valaki ismeri ezt a problémát és esetleg tud rá megoldást, ami nem a TV cseréje, kérem jelezze :
A Samsung 40C650 TV-t hdmi-vel összekötöttem a mediaplayerrel, és így akadoznak a filmek, tudtommal a tv hibájából..köszönöm.
-
rajzol01
tag
válasz
nightshadow #22639 üzenetére
Miben gyengébb az LG mediaplayere ? dts-t leszámítva.
ilyenre gondolok hogy MKV, Avi lejátszás felirattal, stb..Köszönöm !
-
rajzol01
tag
válasz
nightshadow #22634 üzenetére
Köszönöm.
Biztos hülyeség egy Samsung fórumban ilyet kérdezni, de ajánlott pl. ezt az olcsóbb LG-t venni, a drágább Samu-val szemben ami ugyanezt tudja ? -
rajzol01
tag
Sziasztok,
szerintetek melyik a jobb vétel :
LE40D550 vagy UE37D5000130k körül van olyan Samsung lcd típus amelyik tudja:
-40 col
-100 Hz
-full hd
-nem használtKöszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest