Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Ha egy samsung tévén be vagyok jelentkezve és letöltöttem rá különböző streaming alkalmazásokat és azon néztem, ha kijelentkeztetem a tévéről a samsuing felhasználómat távolról, akkor a streaming szolgáltatások is törlődnek, vagy azok ugyanúgy használhatóak? -
AndrewTdi
addikt
Ismét sziasztok!
Mivel úgy látom, hogy a Samsung oldaon van most ez a régi tévédet beszámítjuk 15K-ért (legalábbis nagymamám 25 éves síkképcsöves tévéjét ennyiért "számolják"be), így e 3 lehetőség közül melyik az ajánlottabb?
50" QLED Q60D 4K Smart TV (2024)
50" Crystal UHD 4K DU8572 Smart TV (2024)
50" QLED 4K QE1C Smart TV (2023)Az áruk szinte ugyanaz. Nagymamám nem lesz egy power user.
(Miért húz a szívem a Qled felé?) -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Max 200K-ig szeretnék nagymamámnak 50-55colos Samu tévét vásárolni, újat. Leginkább tv műsorok és s streaming menne rajta. Nagyritkán a telefonjarol szeretne képeket videókat nézni (bár ezt szinte mindegyik modell tudja mar). Nem egy power user.
Mit ajánlanátok ebben a szegmensben? -
AndrewTdi
addikt
válasz
tigribigri
üzenetére
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Szerintetek a képen látható pixelhibat érdemes jeleznem a Samsung felé ha még Garis s tv? [kép]
2022 novemberében vásárolt 55QN90B -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Van egy 55QN90B tv.
USB-n keresztül szoktunk róla filmeket nézni. Látszódhat bármi különbség sima 2160p és Dolby Vision hdr 2160p film között ha USB-n nézzük a filmeket? -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Gyári solar smart taviranyito egyszercsak elkezdett nem működni. Bármilyen gombot nyomok, nem reagál a tv. A piros gomb sem villog felül. Radugom töltőre, nagyon gyorsan villog a piros, de akkor sem csinal semmit. Rakta volt 20 percet töltőn, továbbra sem semmi. A piros led sem világít, bármit nyomok.
Van erre ötlet valakinek? -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok! 43 vagy 47 col környékén keresnék qled tévét a lányomnak. Leginkább xbox series x-hez (4k, 120 vagy 144hz), és wifin való youtube, netflix, stb-hez. Használt de garis is szóba jöhet. Létezik ilyen kis méretből 4k-s verzió 120Hz környékén?
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Normális, ha olyat tapasztalok, hogy a H264 hdr filmek élénkebbek, mint a H265 hdr-ek? (55Qn90B)
Pendrive a tv-re dugva, mkv forrás. -
AndrewTdi
addikt
válasz
HollywoodBoy
üzenetére
Nekem QN90B-n nincs gaming hub
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Frissült a tévém firmware (qn90B). Hol tudom megnézni a changelogot? -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
[Ennek] alapján próbáltam felismertetni más IR távirányítót is, de őszintén szólva azt sem tudom, hogy akkor azt hogy ismerte fel. Semmit sem találtam neten ezzel kapcsolatban.
Találkozott már valaki a fentebb linkelt dologgal? -
AndrewTdi
addikt
Üdv!
Van itthon egy 120Gb OCZ SSD-m, amit külső USB 3as házban használok. Erről is szoktam volt filmeket nézni a régi 55Q80T-n. Most kipróbáltam az új 55QN90b-n és valamiért nem érzékeli, hogy rádugtam. mindkét USB aljzatzban próbáltam, de semmi. Számítógép látja, a tv mnásik pendriveot lát. Kipróbáltam már NTFS és exFAT formában is, valamiért azt sem érézkeli a tv, hogy rádugtam.
Erre van valakinek ötlete? -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Használom ugyebár a nemrég vasarolt 55qn90B-t. Van egy AUX klímánk itthon ami nem wifis. Viszont az előbb kikapcsoltam a klíma a saját taviranyitojaval, mire a tévén jobb felül megjelent a smart things értesítés, miszerint talált valami Fedders Lloyd klímát akarom e regisztrálni és tarsitani a tv smart things alkalmazasahoz. Egyszer élünk, hát ranyomtam hogy regisztrálja. Onnantól a tv-n lévő smart things oldalon megjelent a klíma mint csatlakoztatott eszköz, es és tv taviranyitojaval tudom vezérelni egy kis külön felületen a klímát. Gyanítom ez a Samu univerzális taviranyitojanak a műve.
Nem teljesen a topikba illő téma, de gondoltam megosztom veletek.
-
AndrewTdi
addikt
válasz
umfrider
üzenetére
Ezt a kérdést nem tudom megválaszolni. ips tv-m nem volt még. Nappaliba menne, de mi ott is alszunk (berlemeny), és este is sokat nézzük. Félek, hogy az sötétben tevezesnel csalódás lenne. Nagyon szerettem a q80at.de a qn90b va paneles, tesztek szerint jobb mint a 85b. Most azzal szemezek, de ma döntök.
-
AndrewTdi
addikt
válasz
fahrii
üzenetére
valami tré volt a böngészőmmel, most már jó nekem is.
A Q80T VA paneles volt, a Qn85B IPS paneles. Nappal is és este is lenne használva, nem tudom csalódás lenne e Q80T-hez képest vagy sem. BBár van fent aprón egy használt 55Q80T, de gondolkodom még. Rtingsen megnéztem a teszteket a 2 tévéről, nem könnyíti meg a döntést. -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Kb 10 perce valamilyen oknál fogva elesett a 55Q80T a falról, betört a kijelzo, kép nincs, hang is csak pár másodpercig majd folyamatosan ujraindul. Érdemes javittatni vagy kuka? -
AndrewTdi
addikt
Üdv!
Adott egy 55Q80T. Ha 4K filmet szeretnék nézni rajta (rádugott pendriveról), sima vagy HDR filmet érdemes hozzá szerezni? -
AndrewTdi
addikt
válasz
wallace 234
üzenetére
Több, mint 1 év gari van még rá. Végül 240-ért sikerült elhozni. Remélem akkor ennyit megért.
köszönöm a segítséget
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
QE55Q80T-ről mi a vélemény? 250-es (használt) árkategória környékén? -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Adott egy X96 max médialejátszó okosítva (ami ezáltal tudja a 4K-t) és egy 55Q6 Samsung.
Miért van az az érzésem, hogy egy normál fullhd filmnek szebb és jobb kepe van mint egy uhd hdr filmnek? Tv-n be van kapcsolva a hdr+ mód. De mintha sötétebb is fakóbb is lenne a az uhd hdr verziós film, mint a sima fhd, ráadásul semmivel sem látom élesebbnek. Audioquest pearl hdmi kábelt használok (nem tudom ez számít e bármit is).
Van ötletetek mit ronthatok el? -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Elgondolkodtam, hogy a 55 colos samsung q6f-et lecserelnem nagyobbra.
Minimum 65 colt szeretnek. Nagyrészt tv műsor, xbox és filmek(4k, fullhd) mennének rajta.
350-400 körül mit ajánlanátok helyette? -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
gyerekszobába keresek Smart tévét. Wifi nem ártana ha lenne, usb-ről és wifin néznének rajta meséket, toábbá youtubeot is használnának rajta, minimum Fhd, de 4k előny. 40-43 col környékét szeretnék kb 100K lenne rá (2 gyerek van, kettő kellene). később lehet, hogy xbox is lenne rajtuk). kb szemből néznék.
nagyon lehetetlen? Tudnátok segiteni?
ismerve a samsungot, jó lenne ha garis lenne.
( [link] innen indultam ki, de nem igazán tudom mi a különbség). persze nem vagyok elzárkózva más bolttól sem. -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
kérdezném, hogy a Samu EU55RU7452től van e jobb választás max 250ig? A méret fontos. Esetleg az RU8002 ?
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Max 200ig keresek 55colos samsung 4k smart tv-t, lehetőleg wifist. Leginkább tv műsor, youtube lenne rajta, néha napján film. leginkább szemből lenne nézve.
Mit javasolnátok mindezeket figyelembe véve?? Új, vagy használt is jó, de nem árt, ha gari van rajta.Előre is köszönöm.
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Mitől van az, hogy akárhányszor bekapcsolom a tévét (q6f), rögtön bekapcsol vele az xbox is? Melyik beállítás okozza ezt? Csákmert ezt nem szeretném.

-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Q6f szériához lehet valahogy olyan "hadonászós kurzort" tenni? Olyan mutogatósat?
)) nem tudom mi a rendes neve. Pointer? Remélem tudhatok mire gondolok.
Vagy be kell érjem a nyomkodóssal? -
AndrewTdi
addikt
válasz
Fr3eWar
üzenetére
köszönöm, tiszta.
Annyi pici észrevétel és kiegészítés, hogy nem feltétlenül a /video mappába kell csak másolnom. be tudok indexelni több, más mappát is, és azokat is látni fogja.Arról esetleg nincs tapasztalat, hogy a Q6Fsorozat média lejátszója jobb vagy rosszabb mint egy Mede8er X600?
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Van itthon egy NASom a hálózaton. A tv is rajta van. Van valami mód arra, hogy a Q6F Samsung tv-ben lássam a NASon levő filmeket, fotókat?
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!.
Létezik valami 4K-s akvárium képernyővédő a samu tévékre? -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Uj, 55 colos LED tévét vásárolnék a nappaliba. Nem ragaszkodom a 3d-hez, otthoni használatra menne. Lenne rákötve egy xbox one is (de nem 4K), illetve média box. Nagyrészt fullhd filmeket nézünk és játékokat játszunk. Wifi sem kitétel, mert még van oldva vezetékkel a net.
Olyan 200 környéken szánnék rá, de az sem baj, ha kevesebb. Bár nem tudom tálalok e ebben az arkategoriaban a feltételeknek megfelelőt.
Tudtok ajánlani mindezek fejében valami modellt? -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
37 col környéken keresnék Samsung led tévét. Nem ragaszkodom hyper szuperhez. Usb-ről szeretnék filmet nézni rajta (akár hd-t), wifi előny de nem kritérium. Egy edzőszobában lenne, illetve nyáron nyaralóban tévézésre és usb-ről történő filmezésre lenne leginkább használva.
Nem akarok túl drágát, de nem a legalját szeretném venni. Talán használt is megfelelne, ha jó állapotban van.
Tudtok segíteni? -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok! 2 éve vásároltam egy 50F6500at. Tavaly a képernyő közepén vízszintesen volt egy sötét csík, felhő. Akkor panelt cseréltek.
A mai napon ismét előjött ez.
Nem lehet megbeszélni velük olyasmit, hogy pici ráfizetéssel adjanak egy másik modellt? Vagy újabbat? -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
42F5000-hez keresnék CI adaptert. Hol tudnék ilyet vásárolni és kb mennyi lehet? Illetve ha oldalról bedugós, akkor a UPC ad hozzá adaptert vagy csak a kártyát?
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
erre valaki esetleg?
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Ha van beállítva kedvenc csatorna lista, automatikus csatorna hangolásnál elvesznek a kedvencek?
-
AndrewTdi
addikt
Köszönöm.
Esetleg boltot tudtok ajánlani ahol érdemes megvásárolni? -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Milyen 30-40 col közötti ledtévét ajánlanátok hálószobába úgy, ha nem feltétlenül kell smart rész, wlan se (de nem baj ha van), és tud CI kártyát enni? Szinte csak tévézésre lenne használva (HD upc csomagom van), film max nagyritkán, de nem lenne jellemző.
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Véleményetek szerint van értelme frissíteni a 50F6500at a 1112-es szoftverről ha semmi bajom nincs a tv-vel?
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Adott egy 50F6500. Kábellel van routerre dugva, szinte minden nap youtubeolok rajta. Ma is akartam, de azt írta ki, hogy a hálózatot látja, de internetet nem talál. Hálózat beállításoknál minden stimmel. A routerre egyéb eszközök is vannak dugva, azokon minden rendben van.
Ha manuálisan adom meg neki az IP-t, akkor sem talál ki, ha automatikusan, akkor sem. (DNS-nek jó-e a 8.8.8.8 ? Bár eddig is így volt)Valakinek ötlet? Már restart is volt, power off is volt, de ugyanaz.
szerk: visszaolvastam, köszi. nem csak nálam vana gond látom...
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
nem tudom, hogy eme fórumba (vagy amédia lejátszóm-m fórumában) érdeklődjek, de arra jutottam, felteszem itt a kérdésem.
Szóval adott egy Med 600 és egy Samu led TV (szerintem a típusa a kérdésem szempontjából mindegy). Házimozi rendszerem nincs, csak a TV hangszóróját használom egyelőre.Nos mit tudok tenni annak érdekében, hogy a 5.1 vagy 7.1 vagy akármi "térhangzású" filmeket nézve ne legyen néha nagyon halk mondjuk a beszédhang (olyannyira hogy hangosítanom kell), néha meg olyan hangos az akciójeleneteknél, hogy le kelljen halkítanom?
Van lehetőség arra (akár TV-n belül), hogy valahogy 2.0 módban játsza le a hangokat?
Remélem érthető a kérdés
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Kb 2 hónapja vettem a 50F6500öt. Minden jól működik.
Ennek ellenére érdemes firmwaret frissíteni rajta? -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Játékra keresnék 42 vagy afölötti fullhd led vagy lcd tvt. Semmi smart elvárásom nincs, csak hdmi legyen rajta. Akár használtan is.
Auerintetek mennyire fordulhat elő, hogy a 100K-t ne sokkal lépjem át?
Van eaetleg valami olyasmi adat vagy specifikáció amit figyelembe vegyek vásárláskor? Fényerő, stb? -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Adott egy F6500, CI + upc media kártya.
megoldható valahogyan az, hogy ne pendrivera rögzítsek (vagy timeshiftezzek) adást, hanem a TV-vel egy routeren lévő NASra? -
AndrewTdi
addikt
-
AndrewTdi
addikt
válasz
Markizmark
üzenetére
jövök egy csokival ha bejön a tipped.

(már csak errőla triangleről kéne valami leírás. vagy ez full egyszerű? letöltöm elindítom, kész?)
-
AndrewTdi
addikt
Üdv!
Van itt olyan akinek Rootolt SGS3 van és működik a Screen mirroring?
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Adott egy XXEMB6, Siyah kernellel és JKAY settingssel.
Eddig fagyasztva volt Allshare és ehhez tartozó más cucc, de most kiolvasztottam, frissítettem. haver telefonjával sikerült a Screen Mirror a telefonjával, nekem nem.
Az enyém mindig kiírja, hogy csatlakozik, de ahogy meg kéne jeleníteni a képet a TV-nek, a telefon bontja az összeköttetést. nem tudom minek köszönhető ez, nem tudok rájönni.
találkozott már valaki ilyesmi gonddal? -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Egy két F6500 tulajnak nem lenne kedve leírni a kép beállításaiz? Kíváncsi vagyok milyen hókuszpókusszal csinálnak szép képet.

-
AndrewTdi
addikt
Az nooormális, hogy a F6500-nek a gyári képbeállításában maxon van a kontraszt?
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
CAT6 kábellel összekötöttem a TV-t (F6500) a Routerrel, és 100M kapcsolatot ír. Nem gigabitesnek kéne lennie?
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Ma elhoztam és beüzemeltem a F6500-öt. Eddig minden frankó, de most van gondom. Mégpedig adott egy Synology NAS, aminek a megosztott photo mappáiban vannak fényképek. A TV látja is és böngészni is tudom, de ahogy rányomok egy képre, hogy nyissa meg, kiírja, hogy ellenőrizzem a hálózati kapcsolatot. (nem wireless, hanem vezetékes, CAT5E)
Mit rontok el?
-
AndrewTdi
addikt
Ez a MED600 az árához képest jó, vagy amúgy is?
Ennek megléte esetén mi a helyes öyszekötözgetési rend, ha van router, nas meg pc. Meg persze a MED600 -
AndrewTdi
addikt
válasz
Markizmark
üzenetére
mégpedig?
-
AndrewTdi
addikt
értem, köszönöm.
A F6500 tudja akkor ezt? Eme TV-t figyelembe véve a mostani boxot visszavihetem, és akkor kérhetek egy Media cardot, amihez adják a conax olvasót, ez belemegy a TV-be és nincs 2 távirányító, nicns media box blabla, csak atv. Jól hangzik.
hogy néz ki ez a Conax cucc? -
AndrewTdi
addikt
válasz
Pharaoh
üzenetére
És akkor ki lehet iktatni aboxot és kérni egy media cardot?
Venbful: a nason fel kéne telepítenia media stationt. Akkor létre fog hozni 3 mappát. Audio, photo vide o(vagy ilyrsmi) és azon mappákba lévő cuccot fogja látni a tv.
Amugy a gépeden hálózati helyeknél látod a nast és azon belül tudod elérni a vinyót. -
AndrewTdi
addikt
sziasztok!
olyat lehet csinálni, hogy a upc kábeltévé beltériében lévő simet közvetlen a tvbe tenni? Működhet?
-
AndrewTdi
addikt
A 6500-ön mi a DLNA megfelelője? úgy értem hogy keressem ezt a funkciót? hogy hívják samsungék?
-
AndrewTdi
addikt
Srácok!
Mennyire lehet problémája a F6500 szériának a HD filmek lejátszásával külső vinyóról? A kérdésem lényege arra vonatkozik, hogy van-e amivel nem birkózik meg vagy ami akadozik. Pl a 30Gb-s BD25-ös filmek?
Továbbá van-e kisebb méretű filmek esetén (divx, mpeg-2, mov, mp4, stb) amivel nem birkózik meg?
-
AndrewTdi
addikt
Srácok!
Van arról tapasztalat, hogy kezeli e a F6500 tv a 2,5es rackes vinyókat?
Nem a gyárilag összerakott mobil hdd (mint pl a wd passport meg ilyenek), hanem a normál 2,5 vinyó benne egy utólagos usb 3 rackben.
Továbbá ntfs t is lát vagy csak fatot? -
AndrewTdi
addikt
válasz
Markizmark
üzenetére
Ha kapok vláaszt, azonnal írom.
más:
Samsung oldalán az összehasonlításban a F6500 és a F6770 között annyi különbséget ír, hogy a F6500 400, míg a 6770 600, illetv ez utóbbinál van micro Dimming.
Ez nagy különbség? számít ez valamit átlag usernek? -
AndrewTdi
addikt
Nos megrendeltem.
325K és eredeti Samsung garis. (50F6500)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- World of Warships
- Nem mindegy, hogy AIpa vagy AInya vásárol be
- LEGO klub
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)) nem tudom mi a rendes neve. Pointer? Remélem tudhatok mire gondolok.