Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Aktív témák
-
VINIKOR
senior tag
Szerintetek a szervizben vállalnak olyan műtétet, hogy a Galaxy Ace vagy Galaxy Gio fényképezőjét berakják az SGS telefonomba? Az Ace és a Gio fényképezőjéről jókat írnak, de tapasztalatom, hogy az SGS fényképezője nagyon gyenge.
-
tbertike
csendes tag
Sziasztok!
JVS-nél tapasztalt valaki olyat, hogy nem működik a Mobil hozzáférési pont? Bekapcsolás helyett csak annyit ír, hogy Hiba.
Modemet is cseréltem már de így sem jobb .
Akinek JVS van fenn próbáljon már egyet legyenszives!Köszi!
Berci
-
kutkut
addikt
válasz nggabi #20893 üzenetére
Fent kell tartani az egyensúlyt, és a békét?!
Amúgy, vicces, hogy azon megy a "vita", hogy melyik gyári rom a legjobb... Mindkettő sz@r, MIUI rulzzzzz!!!!4négy!!
B.Ricsike: Gyári 2.3.x-nek tényleg sz@rabb a ramkezelése, mint a froyo romoknak. Nem azért, mert kevesebb a szabad ram, hanem azért, mert észrevettem, hogy mindent folyton bezárogat, amit addig a froyo nem csinált. Persze, mára már javult valamit a helyzet, és csak ezért tényleg nem éri meg viszamenni froyora.
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
B.Ricsike
őstag
Magyarul a Froyo-t ajánlod, és 2.3.5-öt használsz. Azért valljuk be, itt magaddal folytatsz harcot
Utána elismered, hogy nem éred be a rosszabb rendszerrel, mivel ugyanis JVS-en vagy, közben szerinted lehet jobb volt a Froyo, és ne váltsanak Froyorol Gingerre. (Kérdés akkor miért nem mész vissza Froyora?? Ezzel megint csak magadat cáfolod. )
És utolsó sorban, igen, én elismerem, hogy mindent nem tudok, hogy miben van még különbség, de ahogy látom, te sem vitézkedsz ebben a dologban, egyedül a memóriát hajtogatod, ami Androidon nem mérvadó. Én legalább 3 FONTOS dolgot fel tudtam sorolni.
Részemröl lezárva.
HUTCDB: Semmi újat nem hallottam mostanság én sem. Általában itt szoktam értesülni, ha van valami, -FreaK- kollega jóvoltából.
Bár majd rápillantok a fórumra.
kutkut:Nálad a pont!! MIUI rulez!!
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
van valami új hír jvs vonalon?
"szenyor dzsíííí"
-
HUTCHDB
nagyúr
van valami uj hir MIUI vonalon?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Tonyk
veterán
válasz B.Ricsike #20889 üzenetére
" Csak ne mondj olyat másnak, ami nem helytálló. "
Idézek magamtól, mivel ez volt az egész vitaindítója:
"Komolyan mondom, nem biztos hogy megérte."
Remélem, így másodjára megérted mondat tartalmi részét, különös tekintettel az aláhúzott részre!
Az hogy te egy rosszabb rendszerrel is beéred (ami szerinted jobb), az már a te bajod
Most már bizonyos vagyok benne, hogy csak olvasol, de nem fogod fel amit írok.
..és a számba sem kell adni semmit, mert arra ugrok...illetve nem lassul be egy idö után, ami valljuk be, rohadtul tud idegesíteni
Dehogyisnem. JVS-en vagyok. Az előző mondatra is utalok ezzel, már ha megérted mire gondolok.
De persze sok elönye, és új hasznos funkciója van még, ha valakit érdekel, úgyis utána olvas.
Igen ezt én is szoktam mondani felhasználóknak, hogy "ha érdekel nézz utána". (De csak mert épp fingom sincs róla.)
Na de tényleg OFF, mindenkinek jó éjszakát!
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
B.Ricsike
őstag
Persze, jó dolog ha van véleményed, meg hát legyen is. Csak ne mondj olyat másnak, ami nem helytálló. Az hogy te egy rosszabb rendszerrel is beéred (ami szerinted jobb), az már a te bajod, de ha valaki egy normálisan müködő és ezen a hardveren jól használható rendszert akar, akkor azt ne bátortítsd a Froyo használatára, mert csak átvered vele.
Egyébként nem elég indok az, hogy tudod használni normálisabban a GPS-t (ami sosem lesz tökéletes, de lényegesen jobb már), vagy az, hogy a telefonod gyorsabban nyitja meg az alakalmazásokat, illetve nem lassul be egy idö után, ami valljuk be, rohadtul tud idegesíteni?!
De persze sok elönye, és új hasznos funkciója van még, ha valakit érdekel, úgyis utána olvas.
-
Tonyk
veterán
válasz berczy03 #20887 üzenetére
Wifi csak JVS-nél dobál, előtte soha ilyen gond nem volt.
Ott is csak bizonyos feltételek teljesülése esetén. Engem sem érint minőségi Cisco (ezt már most megbántam, sicc) és Linksys cuccokkal. )
MOndjuk nekem nem dobál már.
Engem nem is dobált.
És tényleg nem akarok belőle flame-et (a mostaninál jobban), több helyen olvastam, hogy sokan akik hasonló (munka)körben mozognak, mint én, többen visszarakták a 2.2.1-et.
Én egyelőre tartom és kínzom még magam, várom a megváltást a JVT-től[ Szerkesztve ]
-
berczy03
aktív tag
GPS-t hasonlítod FroYo-hoz? Ejj-ejj... Wifi csak JVS-nél dobál, előtte soha ilyen gond nem volt. MOndjuk nekem nem dobál már.
Persze lehet véleményed, hisz "a vélemény olyan mint a segg, van belőle mindenkinek." (Szakasz)
De ha itt valaki azt mondja, hogy a FroYo stabilabb, megbízhatóbb, kvázi jobb, mint a GB az valamint nagyon tud, vagy nagyon nem.
VPN-ről: Sajnos annyira nem vagyok tájékozott. Nekem a Cisco AnyConnect van, ami egy Cisco routeren autentikál, win-es géppel nincsen tapasztalatom. Sorry.
Remote Desktop Client, én ezt használom. Felépült VPN-el már simán haszbnálható és nagyon könnyen kezelhető. Szerintem.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
-
Tonyk
veterán
válasz B.Ricsike #20880 üzenetére
Pontos válasz most sem kaptam, hogy miben olyan nagyon jó, csak az szokásost, mert újabb és jobb. Szóval ezzel nem győztél meg.
GPS, WIFI. Ezzel froyon sem volt soha gondom. Ellenben nézz szét JVS vs wifi környéken. Hát ha ez tényleg jobb, akkor megérdemled.Kinek a pap, kinek paplan. De ugye azért megengeded, hogy más véleményen legyek mint Te?
-
berczy03
aktív tag
6897 pont, aztakurva, FroYo kell nekem is... )
Csak viccelek.Hát én is hasonlóképpen vagyok vele. VPN-ezek a céghez, szervereket adminolok, stb. Nekem semmi bajom véle, semmi FC, semmi extra. Nem is értem. GB simán van olyan stabil, mint a FY. Komolyan, használom már egy ideje.
(#20883) akos727: Nya, recovery esetedben nem kell.
rootolni a legegyzserűbb ezzel: Superuser. Marketről tedd fel, ez rootolja.
Ha megvan, akkor Root Explorer felrak, majd /efs mappát elmásolni több helyre.
Ennyi. Az új ROMnál ugyan így rootolsz, Superuser.[ Szerkesztve ]
-
Tonyk
veterán
válasz berczy03 #20879 üzenetére
Nem memória náci, csak lehet, hogy az az épp hiányzó 30MB miatt futna rendesen egy program, nem szarja össze magát a vpn, stb.
Van egy rakás szerverem, különböző intézményeknél. Szóval nekem inkább a stabilitás fontos, mint a quad pontszám, egyszer megnézem oszt jólvan. Nem nézegetem naponta, hogy fúúú 6897 pont, tegnap -igaz egy kicsit bugzós kernellel- csak 6896 volt.Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
B.Ricsike
őstag
Életemben nem hallgattam mp3-mat rajta, sőt, a quadrant sem érdekel. De akkor, sebesség, GPS, Wifi jelerösség. Sokkal simább a rendszer mint Froyo alatt. Ennyi. Mindenben jobb valamivel. Kivéve hogy nem tud hangrögzítést. Memória... hagyjál már vele, az a jó ha alig van, mert akkor legalább használja is, nem csak áll. Mi értelme van ha több van szabadon?? Semmi! Soha nem tapasztaltam, hogy kevés lenne valamihez.
Dehát nah, aki teheti az leváltja a Froyot. Valószínű azért, mert az újabb jobb. Ennyire egyszerű.
A hülyegyerek korból meg itt már elég sokan kinőttek, de az még nem jelenti azt, hogy nem igényes az ember, és nem vágyik a jobbra.
[ Szerkesztve ]
-
berczy03
aktív tag
Memória "náci"
(#20878) ak76: Kell hozzá az ext4 tool. Ehun e: ext4-tool
Root kell hozzá. Felteszed, majd rányomsz, hogy convert ext4.
/system-ben legyen 10+ MB hely, mert nem lesz jó. Valamit addig mozgass el onnnan, majd vissza, ha kész. Ennyi[ Szerkesztve ]
-
berczy03
aktív tag
válasz akos727 #20873 üzenetére
Na jó, gyorsan leírom neked nagy vonalakban: (úgy sem csináltam még ilyet. )
1. Mentsd az EFS mappát Root Explorerrel. (lehetőleg több helyre)
2. Ellenőrizd, hogy van-e 3 gombos recovery, ill. download mód. (ha nincs, akkor eddig és ne tovább.)
3. Töltsd le a www.samfirmware.com-ról a legfrisebb ROM-ot (JVS 2.3.5)
4. Lesz benne 4 file, ODIN-ban kell betallózni így: PIT-hez a .pit-et, PDA-hoz a CODE-t, PHONE-hoz a MODEM-et, CSC-hez a CSC-t.
5. Hangerő le + Középső gomb + Power gomb --> download mód.
6. Rádugod így a gépre, ODIN-ban sárga lesz az első "kocka", bepipálod jobbra fent, hogy repart és START.Ha mindent jól csináltál, 5 perc és kész is vagy. Ha másik kernelt akarsz, ne adj' Isten még OC-ni is szeretnéd, azt majd leírom.
-
Tonyk
veterán
válasz B.Ricsike #20872 üzenetére
Ricsike, én használom a telefonomat, nem pedig mp3-at hallgatok rajta meg játszom.
Stock JVS van rajta előtte JVR volt előtte meg froyo.
De akkor visszakérdezek. Miben eszi meg a Froyot. Ne a sebességet magyarázd nekem, hogy quad 54651461 pontot ad, meg, hogy a menü gyorsan görög, mert hülyegyerek korból már kinőttem.
Ma volt vagy két FC-m, de minden napra jut belőle. Free memória 88-113 MB-on körül mozog általánosságban. Froyo-n ez 170 körül volt rendszerint. Itt még nem láttam 140 fölé menni.Mind tudásban mind sebességben messze felülmúlják bármelyik Froyo-t.
Mi az a tudás, ami olyan rettenetesen benne van a GB-ben és a Froyo-ban nincs. (Stock-ról beszélünk). Nem véletlen nincs még csak 2.3.4 hivatalosan (az is csak É-EU-ra.)
[ Szerkesztve ]
-
berczy03
aktív tag
No igen, a voodoo color tényleg hiányozna. De nem csak emiatt, láttam én már olyan kernelt ami nem voodoo coloros volt, de mégsem volt ilyen csúnya.
Sok mindent kipróbáltam már, de eddig a semaphore-ok jöttek be a legjobban. Maradok is egyelőre ezen. Ja és még BIGMEM is, ami nekem fontos, mert 720p-s videó nem kell, viszont sokkal kevésbé hajlamos kiléptetni az appokat háttérben.Esetleg valakinek ötlet, hogy mit lehetne kipróbálni?
Tonyk (#20868): Na erre én is kíváncsi lennék, mert sze4rintem is megeszi reggelire a GB a FroYo-t. Pláne 2.3.4-től. 2.3.3 is, csak az a fránya akkudrain...
akos727 (#20873): Javaslok rögtön egy JVS-t 2.3.5-ös stock-ot. www.samfirmware.com-ról le is tudod szedni. Ha az ODIN ismerős, akkor már mehet is fel. Semaphore kernellel, de ez ízlés dolga.
[ Szerkesztve ]
-
fo_di
őstag
válasz akos727 #20873 üzenetére
de2jay logoutján volt róla egy hasznos cikk (igaz jvb-re, de a módszer ugyanaz, csak ahol jvb-t ír, oda a megfelelő romverziót töltöd le)
egyébként szerintem a gingerre való frissítés kísértetiesen hasonlít a 2.2.1-re való frissítésre, annyira, hogy szerintem a szoftververzión kívül ugyanazok a lépések (tehát mondjuk nem jpy, hanem jvr alapot használsz, vagy más 3 fájlost, meg a kernelinformációk már nem a legfrissebbek)
-
B.Ricsike
őstag
-
ak76
senior tag
Miért?
Miben rosszabb a 2.3.4-5 mint a 2.2.1?
Komolyan érdekel,én alapból 2.3.4-el vettem a telefont,nincs viszonyítási alapom,most egy 2.3.5ös JVS van fent,semaphore kernellel,és elégedett vagyok vele,2 napot röhögve elbír,eddig egyszer sem fagyott,minden flottul működik.
Szóval? -
akos727
senior tag
Valaki tudna dobni egy leírást a rootról, recovery, custom rom telepítésről, esetleg kernel cseréről 2.2.1-hez?
1. hozzászólásból nem sokmindenre jöttem rá, meg mintha az régebbi verziókhoz lenne jó.[ Szerkesztve ]
-
cimp
senior tag
válasz berczy03 #20860 üzenetére
Van benne a tornado addons. Azzal mindent fel tudsz pakolni ami ki van herélve belőle.
A voodoo color hiány viszont nem hiszem ezzel megoldódna nálad. Szerintem óriási eltérések vannak a kijelzők közt, és nekem mákom van, hogy nem kell a voodoo color.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
-
icepeti
tag
Samfirmware JVS, Norbi's V4.2 ROM, Talon kernel 0.5.1.2-1200Mhz-BIGMEM
Ezt próbáltam felrakni, mindaddig ment is még Norbi 4.2-t ra nem raktam utána mar nem bootolt be, de még volt recovery, most ott járok egy újjabb restartnal hogy fekete képernyő, és egy telefon meg egy gép, között felkiáltójel. Valami ötlet? Anno spica még innen feléledt, ez már brick?
[ Szerkesztve ]
-
cimp
senior tag
válasz berczy03 #20856 üzenetére
Amikor felraktam én is azt mondtam, hogy kíváncsi leszek hányszor fossa össze magát óránként. Hát eddig egyszer se! Ezen én is csodálkozok. a CWM-je meg állat tényleg. Arról nem is beszélve, hogy tudja az ext2-t! Nekem szerencsére nem hiányzik a voodoo color, eddig csak rontott a kinézeten nem használt. Nekem, ha belegörgetek a névjegyekbe és elkezd lassulni és megáll, az még mindig rángatós volt. Ezzel nem.
Nekem nagyon bejön ez a kernel. Eddig.
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
berczy03
aktív tag
Sziasztok!
No, teszteltem kicsit a Tornado kernelt. Hát, szó ami szó, engem nem győzött meg. Oké, gyors. Pont. Ennyi. POntosabban quadrant-ban volt egy 3702-es érték. Érzetre nem tűnik gyorsabbnak, mint egy Semaphore 1.7bm. Ellenben nincs voodoo color, cserébe olyan fakóak a színek, hogy elborzasztó. Egy-két játék, ami eddig hibátlanul futott, nem indul, kifagy. Néha spontán újraindul. Fasza a CWM-je, kár, hogy nem ilyen mind, de akkor is.
Nekem ezek fontosak.Konklúzió: Ment vissza a Semaphore 1.7bm. )
-
mrThomi
addikt
Sziasztok.valakinek csinal olyat a telo hogy sms kuldes es fogadas elott bevibral a kijelzo?nekem csak akor csinalja, es sztem a halozat miat vagy nemtudom, mas tapasztalt mar iet? mar foltetem a kerdest korabban de hatha akad most aki tud segiteni mer csinalja ezt! ha mar emlitetem a halozatot van oszefuges az kozot h en magyarba vetem a telot fugetlenul es most nemetbe hasznalom nemet sim el?koszi a segitseget
-
martin66
senior tag
Hali!
Szeretném a 2.3.4-es telefonom rootolni, de nem igen kanyítok az SGS rootoláshoz, lenne valaki olyan kedves és lépésről lépésre segítene a rootba, majd a lagfix és a jótanácsai-ban ....
Előre is köszi!! -
g0dl
addikt
válasz Leonardo91 #20852 üzenetére
Szerintem jogos kérdés, minden ősi nokia tudta. (ahogy azt is, hogy adott BT eszköz pl. kihangosító kapcsolódás esetén profilt vált és bemondja a hívó felet)
-
Leonardo91
senior tag
Viccesek vagytok.. De amúgy tényleg nincs ilyenre lehetőség?
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
R2D20208
addikt
Ennyi rosszindulatot...Ehh. De van még egy ötletem. UOT konyhában, lehet változtatni, szerkeszteni a statusbart...Alulra, felülre, be lehet írni bármi szabad szöveget.
Bab-c a becenevem. Mi lenne, ha beirnád Budapest ? :-DDD
Tényleg ne haragudj, ez nem a személyed ellen van, csak kell egy kis jókedv is
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
R2D20208
addikt
válasz Leonardo91 #20847 üzenetére
És esetleg majdnem bármelyik időjárás widget ha kiírja hol vagy , az nem jó ? Ha Pécsre mész , csak frissitesz, és tudod akkor is hol vagy .. De gec..k vagyunk...Én sem tudok ilyent, nehari...
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
twine
veterán
válasz Leonardo91 #20847 üzenetére
Menj már ilyen "cellainformációkkal" Álítsd be a Google Maps-et live wallpapernek és látod hol vagy.... Vagy egy "Cetlit ragassz ki a desktopra Budapest felirattal! Operátorlogót nem akarsz cserélni? Na bocs nehogy besértődj de nem tudtam kihagyni....
Amúgy a kérdésre nem tudom a választ... -
Leonardo91
senior tag
a cellainformációt hol lehet beállítani hogy kiírja hogy Budapest? Nem találtam sehol
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
Kakumix
senior tag
-
Tonyk
veterán
Akik tudja legyen olyan szíves nézze már meg az Android System Info nevű programmal (marketről letölthető) a Dashboard fülön a max RAM-ot, hogy nála mennyi? Ill a System fülön a Memory - Total memory.
Köszönöm. De jól esne egy kis gariztatás....Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Tonyk
veterán
Köszi!
Bár még indig nem értem hogy total RAM-nak miért nem 512-őt jelez? Ránéztem most terminalban a cat /proc/meminfo -paranccsal, de ott is 337028.Tényleg érdekel, hogy a program hülye és nem jelzi ki a fizikai mennyiséget, vagy beszart egy RAM-modul. l
(RAM-modult viccből, kínomban írtam. Tudom, hogy nincs benne ilyen ebben a formában, még mielőtt valaki levicceskedne) ?!
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
két napja egy hirtelen ötlettől vezérelve visszaraktam a JVO modemet! Most pár hétig a JVR-t használtam....én azt mondom szemmel láthatóan kevesebbet fogyaszt a JVO...!
JVR alatt furcsáltam is mennyire merülök....Ez elmúlt pedig semmi máshoz nem nyúltam csak a "jól bevált" modemet pattintottam vissza a helyére.....Tonyk: Azt hiszem "normális" sajnos! Ezért az egy dologért vágyom az S2-re...A rengeteg RAM miatt....OMnia(i900)-ról mikor váltottam azt hittem az 512 mega sosem fogy el alólam, főleg nem Androidon,,,ehez képest rá kellet hogy jöjjek, hogy nem futtathatok mindent amit szeretnék mert "elfogy a gép"
[ Szerkesztve ]
-
Tonyk
veterán
Pusztán elméleti kérdés, mert épp nézegetem, hogy a stock JVS mennyire zabálja a RAM-ot.
Beállítások - Szoftverek - Futó alkalmazások lapon alul 176MB foglalt 122MB free van jelenleg.
Amennyiben terminalban ránézek a free paranccsal:
Mem: 337028
Swap: 0
Total: 337028Ez nálatok is ennyi? Ez az 512MB közelében sincs. (ok, hogy a rendszer is megeszik belőle, bár ettől még a total érdekes, hogy csak 337028KB). Ez így ok (stock-on) vagy gáz van memóriailag?
Terminal után a 88MB free ....
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
JVS WiFi config Perka módra ha valaki kisérletezne:[link]
viszont egy másik xda post szerint a JVP bootloader flashelése oldja meg a JVS wifi gondját...
[ Szerkesztve ]
-
Vic61
senior tag
válasz mariobros #20767 üzenetére
Köszönöm, időközben megtaláltam...
Lecseréltem vele a MIUI-t, igazatok volt, a MIUI sok mindenben jobb, de sok mindenben rosszabb is...
A döntésemet viszont elég egyszerűen a megszokás, ill a felület "szépsége" utáni vágyakozás hozta meg.
Nos...a Tornado ROM sem azt adta, amit vátam, még a kernelével együtt se. Így hát, felraktam az aláírásomat, ezzel el leszek, míg nem jön valami "izgisebb".Samsung Galaxy Fold
-
lkereki
tag
Tegnap volt 1 spontán újraindulás a miui-n, aztán reboot után néhány adat eltűnt a telefonról: launcher beállítások, mobiladat forgalom, csengőhang -beállítások. Érdekes. Nyomtam neki 1wipe -ot, hogy magához térjen, azóta még minden oké. neo xx kernel volt fent, azóta visszatettem a neo17-r8-at, azzal még nem volt gondom.
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
fo_di
őstag
válasz Draken #20832 üzenetére
névjegyeket szinkronizáld fel gugliba, az smseket meg mondjuk az sms backup + programmal tudod a gmailedbe belenyomni, onnan meg visszahozni, képekre meg ott van akár a dropbox, akár a picasa
egyébként touchwiz 3-on vagy, kies módban és fent van a telódon az mtpapplication (data/app/MTPapplication.apk vagy mi a szösz)? (néhány főzött romból kihagyják)
-
Draken
őstag
szeretném lementeni a névjegyeket, pár sms-t pár képet a telóról de nem tudom szinkronizálni a kiessel, hiába csatlakoztatom semmi, mit csináljak? köszi!
-
fo_di
őstag
elkészült az új verzió a glass LS-ből:
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=17723361&postcount=3348[ Szerkesztve ]
-
Dr V
őstag
válasz b_daniel #20824 üzenetére
enmhinném, mert a neo kernelt csak a recorveryből tudtam feltenni... odinnal meg a cm7-galaxys-initial-kernel.tar tudtam feltenni, amit a cscbe tallóztam be :S Azt viszont nem értem, h a recben miért nem írta át rendesen a neo a odinos kernelt.
A sim biztos jó, mert most megmozgattam, majd 1 pillanatig kiírta, h djuice, de utánna maradt sos
Semaphore kernelnél
Bigmem version 1.7.0bm
- 353 MB available RAM (it breaks 720 video recording)
Ha jól értem a bigmem verzióban nem lehet 720p videót felvenni csak 640x480?[ Szerkesztve ]
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
B.Ricsike
őstag
Hát nemtom, de a JVS-re szerintem normális kernelt tegyél fel, mint CF-root, vagy semaphore vagy ilyenek, ne CM7eset. És azután installáld a MIUI-t. Nézd meg hogy így van e térerö és ha igen, akkor tegyél fel egy ujabb kernelt, illetve nézd meg elötte, hogy nem e a sim kártya mozdult el a helyéröl.
b_daniel: Ezek CWM-es kernelek, nem lehet Odinból feltenni öket.
[ Szerkesztve ]
-
Dr V
őstag
A formázás mer nem aktuális viszont van egy sokkal nagyobb problemám:
Galnet chameleon final van fent, 2.3.5 jvsre telepítettem, cm7-galaxys-initial-kernel fel, majd chameleon, utánna neo kernel, magyarítás. Eredmény: NINCS TÉRERŐ csak sos van és root sincs. Mit hol rontottam el? Holnap délelőtt 10kor meek el itthonról, addigra működnie kéne rendesen a telómnak.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
Üdv!
Belső sd formázásakor a win alap beállításain hagyjam v érdemes átállítani vmit?
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
qpwoeiruty
tag
válasz qpwoeiruty #20812 üzenetére
Közben megcsináltam a tesztet. Aki lemaradt volna róla, Samsung 32GB class10 microSDHC-ről van szó, 12k forint alatt kapható a legtöbb helyen.
Telefonnal:
Mint várható volt, itt maga a telefon a szűk keresztmetszet. Legalábbis írásnál, olvasásban meglepően jól bírja a telefon is.
USB adapterrel:
Az írás sebességében ez már inkább mérvadó, de az olvasás nagyon gyanús, hogy rosszabb, mint telefonon keresztül, valószínüleg az adapternek is van egy szűk keresztmetszete, a kártya ennél többet tud, lásd a fenti tesztet.
Összességében: van ennél kicsit gyorsabb kártya is, de 32 GB-osok közül jelenleg nem láttam gyorsabb kártyát (csak 16-ost vagy az alattit), és szerintem ez is bőven elég sebesség gyakorlatilag mindenre, valósidejű FullHD anyag rögzítésére is bőségesen elég. Az ára szerintem nagyon jó, 5 év gari van rá, szóval az eddigiek alapján bárkinek bátran ajánlom
[ Szerkesztve ]
-
Dr V
őstag
válasz jozsi252 #20814 üzenetére
Voodoo sound. A legfrissebb a 3.x ha jól tudom. Abban a basszust is lehet külön erősíteni, hangerő, hát... ha a füles berezegteti az sztem már elég hangos
Azt nem tudom, h melyik verzió jó a 2.2höz. A fent említett a 2.3.4hez használom.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
fo_di
őstag
válasz munnergep #20813 üzenetére
xda-n van egy topik, ahol találsz lockscreeneket: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1134657
egy másik pedig, ahol a lock manifest.xml-jének (az érdemi kódot tartalmazó fájl) tartalmát magyarázzák el, hogy mit lehetséges alkotni miuiban: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1146200a fájlstruktúrát pedig egy másik fájlból meg tudod vizsgálni (az mtz egy átnevezett zip)
[ Szerkesztve ]
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Segítségre lenne szükségem, mégpedig 2.2 es rom van fent a telefonomon és nagyon halknak tűnik a hangszórója illetve amikor fülhallgaton hallgatom akkoris 12-re felkell vennem hogy normálisan lehessen hallgatni a zenét. Mit lehetne tenni szerintetek?
iPhone 16 Pro Max
-
logarithm
őstag
-
Piwi
veterán
válasz qpwoeiruty #20807 üzenetére
sebesség tesztet csináltál rajta?
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
qpwoeiruty
tag
válasz qpwoeiruty #20710 üzenetére
Meg is van a kártya
-
fo_di
őstag
miuin az update appon lejövő új pakk az wipe-ol?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest