- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
fo_di
őstag
válasz CHIPman #47492 üzenetére
a fentebbi linkeke egyikén valaki belinkelt az egyik s2es témába egy ntfs kernel modult, lehet, hogy használató lehet nálunk is (ntfs.ko)
gondolom, annyi eltérés nincsen az alap linux kerneltől, ami ezt használhatatlanná tenné, a custom kernelek többsége meg támogatja a ko modulokat -
( V )
veterán
válasz CHIPman #47437 üzenetére
azt mondjuk én sem értem hogy miért nem "alapfelszerelés" a wolfi a samu nagyágyúkban! meg a helyükben supercurio-t is leszerződtetném
LOL most nézem: Xperia S - 720 x 1280 pixels, 4.3 inches (~342 ppi pixel density) nna ez még egy szép baleset ...azért kíváncsi leszek hol lesz vége a pixelháborúnak!
(#47438) radicspeter1
na ugye!
és milyen kernel paraméterekkel toltad?[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
( V )
veterán
válasz CHIPman #47432 üzenetére
igen lehet rossz példa, gondolom a HD filmekből indultam ki (mint ahogy van akinek probléma ha nem fut rendesen a 720p-s film ICSn).
viszont ezen szempontok alapján elindulva akkor a Note lenne a nyerő választás, hiszen annak még kellemesebb a képernyőmérete
ár / érték kategóriában pedig még erősen luxus tartomány számomra, de ez nem jelenti azt hogy aki ilyenre vágyik / vesz az akkor birka titulust kap tőlem
(#47433) porse
akkor ott hardveres a bibi! a MacGyver papíros fix működik? próbáltad már?[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz CHIPman #47429 üzenetére
sry, kifutottam az időből:
a mondandóm lényege (amellett hogy viccelődtem/csipkelődtem Yany fórumtárssal) hogy én saját gyarló szemszögeim alapján nem tudom értelmezni az 720 x 1280 felbontást 4.8colon amikor nekem már a 9 colos 1024*valahányas EeePC-en is kifolyt már a szemem. a 4 magról meg az a véleményem hogy 1000% hogy a telefon garanciális idején belül nem lesz olyan értelmes app (tartsuk szem előtt hogy okostelefonról van szó) ami ténylegesen ki fogja használni a kapacitását. de ne legyen igazam
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz CHIPman #47425 üzenetére
te meg min pörögtél föl ennyire, hmmm? nyugodj meg, tőlem aztán azt veszel amit akarsz és annyit amennyit akarsz, én nem fogok beleszólni az biztos! ha téged az általad leírt szempontok motiválnak, áldásom rá! használd egészséggel!
ömm amúgy valamit közölni is akartál a hszeddel vagy csak feldúlt voltál?* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
( V )
veterán
válasz CHIPman #46339 üzenetére
What Is Odex And Deodex In Android [Complete Guide] - a kérdésedre a választ az ADVANTAGES & DISADVANTAGES szekcióban találod
-
( V )
veterán
válasz CHIPman #45779 üzenetére
+ (#45784) Agyas@
igazából nem érzek nagy változást a KB3-hoz képest: se előre se visszalépés, a hangminőséggel eddig se volt gondom, a térerők eddig ugyanolyanok, a 2G/3G net ugyanolyan gyors, GPS is ugyanúgy szuperál... egyetlen előnye az az hogy könnyebb felinstallni mint a KB3-at
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
-
Steelheart2
őstag
válasz CHIPman #38966 üzenetére
Én ezt a kernelt találtam xda-n[link].Én nem használom a BLN és a Voodoo colort sem.Az igazat megvalva nem is tudom mire jo a BLN.Gondolom a JVO modemet felrakhatom rá.Az a JVU alatt is bevállt.Az a Voodoo control plus mire jo?Miket tudsz állitani benne?
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Weeman1
veterán
válasz CHIPman #35809 üzenetére
Köszönöm.
Nem használtam még ICS-t,
Miui-t használok kb fél éve.
Gondolom a rom amit linkeltem az kernellel együtt van.
Csak ki szeretném próbálni.
Itthon Odin kilőve,
így szeretném hogy a Cwm megmaradjon
ha valami gebasz esetleg beütne
Cwm backup-ból visszatudom rakni a Miui-t.Xiaomi 11T Pro
-
-
Linkin
senior tag
-
lsebestyen
addikt
-
ezzio
tag
válasz CHIPman #34496 üzenetére
nincs ott semmi. kivan kapcsolva az összes sync. eddig én használtam a telót, most pedig fateromnak adtam, de mostmár az ő google fiókja van hozzárendelve a névjegyekhez és az ő simkártyája. viszont vannak közös számok, amiket még mindig az én névjegyeim szerint mutat. pedig már nincs semmi mással syncronizálva...
-
Viktor89
aktív tag
válasz CHIPman #34341 üzenetére
Hát JVU nekem fc-zik meg a lockscreen sem jön be. JVZ-ben nem volt ilyen bug,de az alapból jobban merült,plusz múltkor annál hülyült meg a rendszer,bár valószínűleg semmi köze hozzá a romnak. Miután sikerült életet lehelnek újra a készülékbe gondoltam felrakok egy stabil romot és a JVO-ról nem olvastam semmi rosszat,azt írták abban nincs batery drain és igazából a 2.3.3 és 2.3.6 között én semmi javulást,vagy újítást nem veszek észre. De ha így marad akkor felteszek valami másikat majd.
Más: Ha új romot teszek fel akkor ugye a kernel is törlődik teljesen?
[ Szerkesztve ]
-
Tonyk
veterán
válasz CHIPman #33423 üzenetére
"Ha egy stock romra kernelcsere után le kell tölteni a superusert, akkor nem volt stock a rom."
Ohh dehogynem...
Semaphore 1.9-től kezdve ez van:
JVT_1.9.0beta (21/11/2011)
- 341MB available RAM- dropped CWM, Superuser applicationsNincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Remus389
veterán
válasz CHIPman #33233 üzenetére
miért? most csinálom
milyen kernelt ajánlotok ehhez a OneCosmic ICS RC3-hoz?
Tomajdon rossz lóra tettél az sgs+-szal nem akarlak elkeseríteni
voodoo sound csak a sima sgs-hez jó mert abban van wolfson hangchip, tiédben nem tudom milyen van yamaha
azért sem készül annyi rom a plus-ra mert más procija van
[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
válasz CHIPman #32405 üzenetére
Ezek nélkül azt hiszem megleszek egyelőre. JW1-el mi a helyzet?
Közben kezdem végigolvasni a topicot, csak ha kihagy az ember 3-4 hetet (gyk, nem romol folyamatosan ) akkor nehéz átlátni, hogy mire érdemes frissíteni.
Ahogy látom modemben még mindig JVO a nyerő.Az ICS RC3-ról is várnék véleményeket még. Wifi, GPS, kamera, rádió, stb... és általános stabilitás témakörben.
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Egérpad topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iphone 14 Pro 128GB makulátlan, gyári független
- XIAOMI Mi10 Twilight Grey 8+8/256 5G(HyperOS )független ,újszerű,dobozában,+ajándék tokok,+3db fólia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott